Vip Casa Club

OPIS SMEŠTAJA:
Vip Casa Club
https://vipcasaclub.rs/
U samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih turističkih sadržaja, započinje priča Vip Casa Club-a, vođena idejom drugačijeg Zlatibora i jedinstvenog doživljaja za sve generacije i sva čula.
Kompleks Vip Casa je potpuno novi koncept luksuznih apartmana, raspoređenih u pet moderno opremljenih vila - Pahulja, Jela, Vina, Iskra i Harizma, sa hotelskom uslugom i bogatim pratećim sadržajem, objedinjenim pod krovom Vip Casa Club-a.
U našim apartmanima očekuje Vas sve što Vam može biti potrebno za pravi odmor, svakog trećeg dana dobićete čiste peškire, svakog šestog dana čistu posteljinu, a u sobi uvek možete iskoristiti i room service i poručiti hranu ili piće iz našeg restorana Casa de Vinos.
Vip Casa Club je jedinstven apartmanski hotel koji Vam na raspolaganje stavlja komforne apartmane sa terasom i idiličnim pogledom na zlatiborsko zelenilo.
Vip Casa Club je jedinstveni stil života posvećen dobrom osećaju i pravom užitku.
Prepustite se čarima u spa i wellness centru, aktivirajte svoje telo u plivačkom bazenu ili teretani i pronađite novu energiju za svoju dušu u vinskom restoranu Casa de Vinos. Vip Casa Club je mnogo više od lepo uređenog prostora. Sačinjen je od čistog užitka i oblikovan po meri posetilaca, a sve sa ciljem da u njemu pronađete mir i novu energiju.
Važno je da tokom odmora ne prekidate svoje zdrave navike. Vip Casa Club raspolaže zatvorenim plivačkim bazenom dužine 20 metara, sa dva đakuzija, pratećim spa programom i barom sa osvežavajućim, bezalkoholnim napicima. Idealna temperatura vode od 29 stepeni i ograničen broj mesta, čine naš spa centar omiljenim mestom okupljanja za sportiste i rekreativce.
Uspostavite ravnotežu između uma i tela kroz neki od naših programa aromaterapije, relaksacije, sportske masaže ili posvetite vreme sebi kroz programe u parnom kupatilu i sauni. Prepustite se osećaju pravog zadovoljstva u prirodnoj atmosferi, uz tim pravih profesionalaca i najbolje preparate.

APARTMANI:
Standard apartmani – studio garsonjere, površine 33m², sa kuhinjom i terasom. Standard apartmani su idealni kutak za romantični odmor u dvoje, ili beg od svakodnevnog stresa u oazu mira, gde je sve podređeno vama. Kapacitet standard apartmana je 2 odrasle osobe.

Premium apartmani – Površine od 38 do 44 m², ova kategorija apartmana ima odvojenu spavaću sobu, dnevni boravak sa kuhinjom i terasu. Pogodni su za smeštaj 3 odrasle osobe, a u cenu najma svih kategorija apartmana uključeni su i određeni sadržaji Vip Casa Club-a. Kapacitet premium apartmana je 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece do 12 godina.

Premium dupleks apartmani – moderno opremljeni dupleks apartmani sa jednom spavaćom sobom površine 70m2. Nalaze se na poslednjem spratu Vile Iskra odakle imaju prelep pogled na okolinu. Na dva nivoa raspoređeni su dnevni boravak, kompletno opremljeni kuhinja, spavaća soba, kupatilo, toalet i terasa. Maksimalan kapacitet apartmana je 3 odraslih i dvoje dece do 12 godina.

Lux apartmani – Bez obzira da li želite veći komfort ili ste se uputili na odmor sa porodicom, u kategoriji Lux apartmana imaćete dovoljno prostora da ispunite svoja očekivanja. Dve dvojene spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom i terase sa pogledom pružaju doživljaj pravog luksuza. Kapacitet lux apartmana je 5 odraslih osoba ili 4 odrasle osobe i 2 dece do 12 godina.

Vip apartmani – Smešteni na najboljim pozicijama Vip Casa kompleksa, apartmani Vip kategorije su vaša kuća na vrhu planine. Poslednji spratovi naših vila rezervisani su za duplex apartmane, sa dve odvojene spavaće sobe, dnevnim boravkom i terasama sa jedinstvenim, bajkovitim pogledom. Kapacitet vip apartmana je 6 odraslih osoba ili 4 odrasle osobe i 2 dece do 12 godina

CENOVNIK

 • Važi do 20.12.2020.

Tip apartmana/ Objekat

Vila Jela/ Vila Vina

Vila Harizma -

(Premium Harizma 01.07.20-15.09.20)

Vila Pahulja/Vila Iskra/

Vila Harizma

 (Premium Harizma 15.9-20.12.20. )

Standard – Studio

8.610,00 rsd

8.610,00 rsd

Premium – jedna spavaća soba

9.800,00 rsd

9.200,00 rsd

Premium dupleks –jedna sp.soba

11.000,00 rsd

11.000,00 rsd

Lux – dve spavaće sobe

11.000,00 rsd

10.500,00 rsd

Vip – Dupleks

12.300,00 rsd

11.600,00 rsd

 • Cene su izražene u dinarima, po apartmanu po noćenju.
 • Boravišna taksa/recepcijska usluga se dodatno plaća:
  Boravišna taksa/recepcijska usluga za odrasle iznosi 120,00 rsd po osobi po danu,
  Boravišna taksa/recepcijska usluga za decu 7-15 god. iznosi 60,00 rsd po osobi po danu,
  Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu / recepcijsku uslugu.
 • Dnevni odmor možete koristiti u periodu od 12:00-18:00h a iznosi 50% od cene tipa apartmana koji ste rezervisali.
 • Cene za grupe se posebno ugovaraju shodno terminu dolaska, broja osoba i broja noćenja.
 • Doplata za doručak je 700,00 rsd po osobi po danu, deca 4-12 godina je 350,00rsd. Doplata za ručak je 1.200,00 rsd po osobi po danu, deca 4-12 god je 600,00 rsd po osobi po danu. Doplata za večeru je 1.200,00 rsd po osobi po danu za odrasle a za decu 4-12 godina 600,00 rsd po osobi po danu. Za decu do 4 godine doručak, ručak i večera su besplatni;
 • Boravak kućnih ljubimaca je dozvoljen uz poseban zahtev prilikom pravljenja rezervacije, s obzirom da posedujemo ograničen broj pet friendly apartmana. Dozvoljeni su kućni ljubimci težine maksimalno do 8kg i naknada za tu uslugu iznosi 2.400,00 rsd za ceo boravak po kućnom ljubimcu.

Polasci minibusa iz Beograda:

 • Svakodnevni garantovani minibus polasci tokom letnjeg period
 • Dolazimo po vas (adresa po dogovoru)
 • Vozimo Vas do željene adrese na Zlatiboru
 • Uobičajeno vreme trajanja putovanja: 3h
 • Kombi prevoz do Zlatibora iz Beograda

Cena:

 • 1800 rsd jedan pravac
 • 3600 rsd povratna

NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:

 • Gotovinsko plaćanje: Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti avans od 50% celokupnog iznosa na koji glasi profaktura, ostaka 10 dana pre dolaksa. U suprotnom rezervacija će biti automatski otkazana
 • Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije SAT Travel

Politika otkaza:

 • Izmena datuma dolaska ili odlaska ili bilo koja druga izmena ili otkaz rezervacije mogući su isključivo pisanim putem i važeći su isključivo uz pisanu potvrdu naše recepcije.
 • Otkaz rezervacije moguće je izvršiti pisanim putem i to minimalno 15 dana pre dolaska. Samo se u tom slučaju vraća iznos uplaćenog avansa. Ukoliko želite, avans možete iskoristiti za rezervaciju nekog drugog termina, prema raspoloživosti smeštajnih kapaciteta u novom traženom terminu i tada važećim uslovima.
 • Ukoliko rezervaciju otkažete manje od 15 dana pre datuma na koji glasi Vaša rezervacija Vip Casa Club zadržava uplaćen avans na ime naknade štete.
 • U slučaju veće promene kursa na monetarnom tržištu Vip Casa Club zadržava pravo korekcije cena.