Vila Matrinović

OPIS SMEŠTAJA:

Vila Martinović se nalazi na najlepšem delu Zlatibora, u naselju Oko, locirana u oazi mira, i namenjena je ljubiteljima prirode. Udaljena od gradske buke, ušuškana u borove šume, predstavlja idealan ambijent za odmor i pravo uživanje.
Vila Martinović nalazi se 3 km od centra Zlatibora, okružena nepreglednim livadama, pešačkim i biciklističkim stazama koje nazivaju „stazama zdravlja“ sa prelepim pogledom na najviši vrh Tornik. U blizini Vile Martinović nalaze se čuveni izvor ćiste vode za piće – Oko, konjički klub i zoološki vrt, kao i sportski tereni namenjeni za sport i rekreaciju.
Vila Martinović nalazi se na trenutno najatraktivnijoj planini u Srbiji i predstavlja vaše mesto gde nastaju najlepše uspomene!

Vila Martinović ima površinu od 100 m2 i može da ugosti 7 odraslih osoba. Izgradjena je 2020 godine od prirodnih materijala u kombinaciji kamen, drvo, kovano gvoždje i staklo. Izuzetno konforna i moderno opremljena.
U prizemlju se nalazi prostran dnevni boravak sa ugaonom garniturom za sedenje sa DVD i LCD TV, kuhinja ( frižider, ploča za kuvanje) trpezarija sa garniturom za sedenje i kupatilo TWC. Masivno drveno stepenište vodi na sprat gde se nalaze tri spavaće sobe i kupatilo TWC.
Prva spavaća soba ima veliki bračni i jedan singl ležaj, garderober i LCD TV. Druga spavaća soba ima dva singl ležaja, garderober i LCD TV. Treća spavaća soba ima dva singl ležaja, garderober i LCD TV. Krevetac za bebu dostupan je na upit besplatno. Svaki ležaj ima čistu posteljinu i peskre.
Vila Martinović raspolaže privatnim parkingom, natkrivenom letnjom terasom sa prostorom za sedenje i opremom za roštilj i sač, grejanje u svakoj prostoriji na električnu energiju, besplatan WiFi internet, kablovsku televiziju sa preko 200 domaćih i internacionalnih kanala. Gostima su na raspolaganju pegla, fen za kosu, sredstva za čišćenje i higijenu.

SPECIJALNA AKCIJA u aprilu - cena za najam vile - 100 €

Vila Martinović

Cena po noći za najam vile - 7 osoba

Usluga -NAJAM

120 €

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

  • Gotovinsko plaćanje:30 % prilikom rezervacije, ostatak najkasnije na dan dolaska.
  • Odloženo plaćanje na rate - čekovima gradjana: 30 % prilikom rezervacije, ostatak na 6 jednakih mesečnih rata, bez uvećanja cene. Datum realizacije čeka je svakog 10. og u mesecu
  • Plaćanje karticama:Visa, Master, Maestro, Dina
  • Putem administrativne zabrane  -12 mesečnih rata
  • Preko računa:uz izdatu profakturu