Vila Barović 4*

OPIS SMEŠTAJA:
Vila Barović 4*
https://www.vilabaroviczlatibor.com/
Vila Barović & SPA posluje uspešno već 8 godina, do sada je 2 puta renovirana, a obimnije renoviranje je poslednji put bilo 2019.godine. 

Svim gostima na raspolaganju u Vili Barović su:
BAZEN sa grejanom vodom i ležaljkama besplatno, sa pokretnim staklenim krovom, koji omogućava kupanje i kada je spoljna temperatura niska ili je vetrovito
Besplatan parking
SPA Centar - uz doplatu
Caffe bar
LCD televizori
Radio CD uređaji
DVD plejeri
Kablovska televizija
Besplatan wireless internet
Video nadzor parkinga i kompletnog objekta
Fen za kosu

APARTMANI TIP LUX (DO 6 OSOBA)
Posebnu ponudu Vile predstavljaju LUX apartmani sa dnevnim boravkom, kuhinjom i trpezarijom i 2 odvojene spavaće sobe.

Dnevni boravak + 2 spavaće sobe (do 6 osoba)

Ovaj tip apartmana odlikuju veliki i moderni dnevni boravci sa kuhinjom i trpezarijskim delom, 2 spavaće sobe, jedna sa bračnim ležajem a druga sa 2 single kreveta. Garnitura u dnevnom boravku se razvlači za spavanje, gde smo obezbedili i naddušeke koji se postavljaju preko postojećih dušeka, tako da spavanje i odmor na ovom ležaju budu kao na klasičnom dušeku. Apartmani Tipa LUX zauzimaju površinu od oko 65m2 i preovlađuju izuzetno moderne zlatne, crne i bele boje. Svi apartmani poseduju kompletno opremljena kupatila i kuhinje i svi apartmani ovog tipa imaju terasu. Ovaj tip apartmana može komforno da ugosti do 6 odraslih gostiju.

APARTMANI TIP COMFORT (DO 5 OSOBA)

Ogroman dnevni boravak i spavaća soba, odličje su apartmana Tipa Comfort. Prostranost i komfor koji ovi apartmani pružaju neće vas ostaviti ravnodušnim.

Dnevni boravak + 1 spavaća soba (do 5 osoba)

Apartmani ovog tipa poseduju predsoblje, prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, jednu spavaću sobu i terasu. U spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet a u dnevnom boravku se spava na trosedu i fotelji koji se razvlače i pravljeni su za namenu udobnog spavanja, sa debelim dušekom. Cvetni dezeni čine prostor elegantnijim i toplijim. Površina ovih tipova apartmana je 55m2 i može da ugosti do 5 odraslih gostiju.

Tip STANDARD (do 4 osobe)

Apartmani Tipa Standard su moderno opremljeni apartmani, koji u svojoj strukturi imaju dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim delom, kupatilo, i jednu spavaću sobu.

Dnevni boravak + 1 spavaća soba (do 4 osobe)

Apartmani ovog tipa u spavaćoj sobi mogu imati jedan bračni ležaj ili 2 odvojena kreveta. Ugaona garnitura u dnevnom boravku se razvlači za spavanje, gde se udobno mogu smestiti 2 osobe. Većina ovih apartmana ima i terasu. U apartmanu preovlađuju prave, oštre i moderne linije i crne i bele boje, odnosno crvene i bele boje. Površine ovih tipova apartmana su 45m2. Apartmani Tipa Standard mogu da ugoste do 4 odraslih gostiju.

NA UPIT

Polasci minibusa iz Beograda:

  • Svakodnevni garantovani minibus polasci tokom letnjeg period
  • Dolazimo po vas (adresa po dogovoru)
  • Vozimo Vas do željene adrese na Zlatiboru
  • Uobičajeno vreme trajanja putovanja: 3h
  • Kombi prevoz do Zlatibora iz Beograda

Cena:

  • 1800 rsd jedan pravac
  • 3600 rsd povratna