Hotel Klub Satelit 4*

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel Klub Satelit 4*

Sa ponosom Vam predstavljamo Klub Satelit Zlatibor, jedinstven bajkoviti zlatiborski zamak. Tu smo kako bismo Vam omogućili pun ugođaj tokom boravka na jednoj od najlepših planina Srbije.

Smeštajni kapacitet Satelita čini 10 soba i 14 apartmana različitih stilova i toplih boja. Luksuzno opremljeni, poseduju sve što je potrebno za potpuni komfor i apsolutno uživanje: LCD televizore, DVD plejere, room service, mini bar, sef, telefon, wifi najnovije generacije i druge pogodnosti.

SPA CENTAR

MORE NA PLANINI – JEDINSTVENI SPA CENTAR NA ZLATIBORU – BESPLATAN ZA GOSTE OBJEKTA!

Unutar zgrade nalazi se kompletno renoviran SPA centar koji Vam nudi sve što Vam je potrebno, kako biste u potpunosti opustili um i telo.

Korišćenje spa centra (bazen, sauna, đakuzi) besplatno je za goste objekta i dostupno od 09-23h svakog dana.

ZATVORENI BAZEN:

Mi brinemo o zdavlju i raspoloženju naših klijenata. Stoga, od sada možete uživati u slanoj vodi u zatvorenom bazenu u okviru spa centra. Temperatura vode prelazi 30 stepeni, što je čini izuzetno zdravom i prijatnom za telo, preporučuje se za sve uzraste.

Nema više hlora, bakterija, crvenih očiju za vreme kupanja, takođe koža postaje mekša i ne suši se.

Opustite se u Klubu Satelit i spojite svež planinski vazduh sa efektima slane vode baš kao da ste na moru. Pored bazena je kamin gde možete provesti nezaboravne momente sa svojim voljenima, konzumirajući odabrana vina iz našeg širokog asortimana.

SAUNA:

Saune se koriste širom sveta sa ciljem poboljšanja zdravlja, uživanja i relaksacije. Znojenje tela koje se događa tokom boravka u sauni, oslobađa telo od štetnih materija i toksina, jača imuni sistem, opušta telo od napetosti i stresa. Boravak u sauni učiniće da se osećate zdravije i življe.

ĐAKUZI:

Hidromasažeri i topla voda u noćnim satima, sa finim ohlađenim koktelom ili šampanjcem su najbolje rešenje nakon sumraka, bilo da su u pitanju zaljubljeni parovi ili prijatelji... Takođe je idealno i za zimske dana s obzirom na to da je temperatura vode 35 stepeni. Đakuzi je i terapija i opuštanje.

OTVORENI ĐAKUZI:

Uživajte u novom ĐAKUZIJU NA OTVORENOM! Neverovatan pogled uz specijalni koktel ili kafu, učiniće Vaš boravak u Satelitu nezaboravnim!

MASAŽE:

U našoj ponudi su različite vrste masaža, kao sto su opuštajuća, sportska, anticelulit i opuštajuća masaža stopala.

Kako bi se oporavio duh i okrepilo telo postoje kvalitetni kozmetički tretmani.

Ukoliko spadate u grupu radoholičara, ukoliko je vaš posao stresan, ne jedete redovno, sedite dugo ispred kompijutera, pušite i gojazni ste, doslo je vreme da usporite tempo i pomognete svome telu da se oporavi. KAKO DA PROMENITE NAVIKE? PRIJAVITE SE ZA ANTISTRES PROGRAM U KLUBU SATELIT!

Naravno, nismo zaboravili naše najmlađe posetioce, kao ni njihovo zadovoljstvo koje je takođe jedan od naših prioriteta. Zato smo dizajnirali i napravili veselu igraonicu gde, dok vi uživate, deca se mogu prepustiti zabavi, družiti se i igrati. I to nije sve, jer vaša deca na recepciji objekta mogu dobiti i kutiju igračaka za vašu sobu ili apartman.

• Opuštajuća masaža – blaga, prijatna masaža koja pruža opuštanje tela i reguliran protok energije. Ima za cilj negu tela kako bi se podigao opšti nivo zdravstvenog stanja. Ona služi za prevenciju stresa i umora kao i za relaksaciju mišića. Može da pokrije čitavo telo ili pojedine delove (noge, stopala, ledja, ruke, stomak, grudi, vrat i lice)
  • Sportska masaža – ubrzava proces eliminacije kiselina koje nastaju tokom rada mišića i omogućava brz oporavak istih. Takođe smanjuje mogućnost akumulacije mlečne kiseline koja se vremenom kalcifikuje, što može izazvati mišićnu napetost pa čak i bol. Sportska masaža ubrzava oporavak nakon treninga, ali takođe mišići se mogu i pripremiti za trening grejanjem i istezanjem. Ova masaža se preporučuje spotistima, kao i amaterima.
  • Anticelulit masaža – Celulit je nešto čega svaka žena želi da se reši. On nije sam estetski već može predstavljati i zdravstveni problem, posebno ukoliko je prisutan duži vremenski period. Pored eliminacije slojeva celulita, ova masaža blagotvorno deluje na poboljšavanje cirkulacije.
  • Opuštajuća masaža stopala – vrši se pritisak na tačke na stopalu koje su povezane sa organima u telu. U teoriji svaka tačka na telu je direktno povezana sa jednim delom stopala. Ova masaža deluje izuzetno opuštajuće, specijalno za one koji porovode dosta vremena na nogama, i može pozitivno delovati na specifične organe u telu.

Restoran
U sklopu Satelita nalazi se prijatan restoran domaće kuhinje, gde možete probati lokalne specijalitete Zlatibora, poznatu zlatiborsku gibanicu, domaću pršutu, odličan domaći kajmak, čuvenu „Radinu pitu“ sa višnjama i mnogo drugih jela. Probajte različite specijalitete našeg restorana i uživajte u čarima ukusa domaće kuhinje. Sa nizom jela, nudimo najbolja vina domaćih i međunarodnih vinograda.

Obroci se služe od 08h do 21h.
Vreme služenja doručka je od 08h do 10:30h
Doručak je kontinentalni ili švedski sto.

Ukoliko poželite nešto sa „à la carte“ menija za doručak, ručak ili večeru, za goste Satelita važi 30% popusta na redovne cene (druga kolona u cenovniku).
Cenovnike možete preuzeti klikom na donji link i pogledati šta imamo u ponudi od jela.

AKCIJSKI CENOVNIK 2020.
10.avg 2020-25.dec 2020.

PUN PANSION PO CENI NOĆENJA SA DORUČKOM

ZA UPLATE U CELOSTI 15+ DANA PRE DOLASKA

DECA DO 15 GODINA GRATIS

CENA PODRAZUMEVA:

• Cena je iskazana po odrasloj osobi (osoba starija od 15 godina)
  • Smeštaj na bazi punog pansiona (set meni doručak, ručak i većera)
  • U cenu je uračunato neograničeno korišćenje SPA centra sa zatvorenim bazenom, saunom i đakuzi kadom
  • Minimum odraslih osoba u sobama je 2, a u apartmanima je 3
  • Doplata za korićenje dvokrevetne sobe za samu odraslu osobu je 30%
  • Doplata za korišćenje apartmana za dve odrasle osobe je 20%, a residence apartmana 50%
  • Deca do 15 godina imaju gratis smeštaj na bazi punog pansiona
  • Parking ispred objekta, dovoljan za većinu gostiju
  • Wi-Fi najnovije generacije u celom objektu
  • 30% popusta za dodatne restoranske usluge
  • Promotivne cene masaža
  • 50% popusta na Sofo i Premium proizvode grupacije Satelit Premium Group

U CENU NIJE UKLJUČENO:

• Boravišna taksa – odrasli ( od 15 godina) iznosi 120,00 RSD po danu;
  • Boravišna taksa – deca ( od 7 do 15 godina) iznosi 60,00 RSD po danu;
  • Doplata za kućne ljubimce iznosi 10 EUR dnevno u d.p.v. u skladu sa pravilnikom
  • Osiguranje gostiju iznosi 15,00 RSD dnevno (prijava gosta – uključena u cenu)

POGODNOSTI  PRILIKOM  UPLATA:

• AKCIJSKE CENE VAŽE ZA UPLATE U  CELOSTI 15+  DANA PRE DOLASKA

Polasci minibusa iz Beograda:

• Svakodnevni garantovani minibus polasci tokom letnjeg period
  • Dolazimo po vas (adresa po dogovoru)
  • Vozimo Vas do željene adrese na Zlatiboru
  • Uobičajeno vreme trajanja putovanja: 3h
  • Kombi prevoz do Zlatibora iz Beograda

Cena:

• 1800 rsd jedan pravac
  • 3600 rsd povratna

NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:

• Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre početka putovanja.
  • Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije SAT Travel

Uslovi promene aranžmana i otkazivanja termina:

U zavisnosti od rokova otkaza aranžmana zadržavaju se sledeći procenti od ukupne cene:

• 30 ili više dana pre početka aranžmana: bez naplate
  • 29 - 15 dana pre početka aranžmana 50%
  • 14 - 0 dana pre početka aranžmana: 100%

U slučaju ranijeg napuštanja objekta, Klub Satelit nema obavezu povraćaja novca.

Nakon izvršene rezervacije promene termina se mogu vršiti isključivo uz saglasnost Kluba Satelit.

Klub Satelit  ne uzima u obzir nepovoljne vremenske uslove kao valjan razlog za otkaz rezervacije ili prevremeni odlazak iz hotela.