Etno domaćinstvo Savić

OPIS SMEŠTAJA:

Na udaljenosti od 200 km od Beograda u jednom od najlepših predela Zlatibora, gde se u vidokrugu smenjuju šume i livade i reke, na nadmorskoj visini od 1080 m, samo na 300 m od magistralnog puta Zlatibor - Zlatar, nalazi se Etno domaćinstvo Savić sa 4 apartmana i 16 ležaja. Ovde su svi uslovi za zdrav i aktivan odmor svih generacija jedne porodice ili više porodica na dohvat ruke.

Na raspolaganju su Vam dva ista apartmana (Kacun i Narcis) po 80m2. Sadrže po 2 spavaće sobe sa po 3 ležaja, po dnevnu sobu, po 2 kupatila, po kuhinju i po terasu. Pogodno je za 1-2 porodice. U ovoj kući je Vaš kutak za odmor i uživanje. Pravo mesto za udoban i miran san u sobama posebne gradnje od drveta u etno stilu.
Nocenje u jednom apartmanu za 6 osoba iznosi 70 evra.

Na raspolaganju su Vam dva studio apartmana (Kik i Poljana) po 25m2. Svaki zasebno nudi kupatilo, bračni ležaj i jedan pomoćni ležaj tako da je pogodan za dvoje ili za manju porodicu. Takodje nudimo korišćenje kuhinje i pomoćnih objekata.
Nocenje u jednom studio apartmanu za 2-3 osobe iznosi 35 evra.

AKCIJA

Vikend akcija dva noćenja 23. - 24. april ili 24. - 25. april studio/ apartman za dve osobe -  50 €

Dva noćenja 23.- 24. april ILI 24. - 25. april veliki apartman za šest osoba - 100 €

Etno domaćinstvo Savić

Usluga -NAJAM

Apartman za 2-3 osobe 

 35  €

Apartman za 6 osoba

 70 €

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

  • Gotovinsko plaćanje:30 % prilikom rezervacije, ostatak najkasnije na dan dolaska.
  • Odloženo plaćanje na rate - čekovima gradjana: 30 % prilikom rezervacije, ostatak na 6 jednakih mesečnih rata, bez uvećanja cene. Datum realizacije čeka je svakog 10. og u mesecu
  • Plaćanje karticama:Visa, Master, Maestro, Dina
  • Putem administrativne zabrane  -12 mesečnih rata
  • Preko računa:uz izdatu profakturu