Hotel La Salus 4*

Lido di Jesolo – Italija leto 2020

Hotel LA SALUS 4*

Položaj hotela: hotel se nalazi u pešačkoj zoni sa brojnim prodavnicama, restoranima i barovima, u neposrednoj blizini Trga Marina, na oko 30m od plaže.          
Hotelski sadržaj: bazen sa ležaljkama (uz doplatu), lobi sa TV salonom, restoran, bar sa terasom, wi-fi internet u javnim prostorijama (uračunat u cenu), malo igrališe za decu, spa i welness centar (uz doplatu), parking sa ograničenim brojem mesta (uz doplatu), mogućnost iznajmljivanja bicikla. Na gradskoj plaži postoji deo sa hotelskim ležaljkama i suncobranima, uračunatim u cenu.         
Sobe: sve sobe imaju klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, telefon, sef, mini bar, kupatilo, fen i balkon.
Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion, doručak – buffet servis (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz menija.

https://www.hotelsalus.com/

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema italijanskih operatera.

LETO 2020.
Hotelski popust od 5% važi za rezervacije do 31.03.2020.

CENA PAKET ARANŽMANA AUTOBUSOM PO OSOBI
CENA UKLJUČUJE: HOTELSKI SMEŠTAJ + AUTOBUSKI PREVOZ

HOTELSKE SKRAĆENICE I NAZNAKE U TABELI:  standardna soba – dva standardna ležaja ili francuski (široki) ležaj + do dva pomočna ležaj; HB – halfboard (polupansiondoručak, večera – samoposluživanje – izbor više jela);

CENA PAKET ARANŽMANA: cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), za svaki termin, objekat i uslugu.

CENA PAKET ARANŽMANA AUTOBUSOM OBUHVATA:  

 • autobuski prevoz na relaciji Beograd – Lido Di Jesolo – Beograd sa pratiocem grupe
 • izabrane pansionske usluge u hotelu prema tabeli
 • servis predstavnika agencije – inopartnera i troškove organizacije programa

CENA PAKET ARANŽMANA AUTOBUSOM NE OBUHVATA:  

 • turističku taksu u Lido Di Jesolo – za boravak u hotelima sa 2* – 0.90€ po osobi/noći, za boravak u hotelima sa 3* – 1,3€ po osobi/noći, za boravak u hotelima sa 4*- 2,3€ po osobi/noći. Plaćanje na recepciji, po dolasku. Deca do 10 godina ne plaćaju taksu
 • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.
 • fakultativne programe i izlete.
 • individualne troškove putnika za usluge u hotelu za koje je moguća doplata na recepciji hotela, a odnosi se na korišćenje pojedinih usluga: masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.

Organizujemo dodatni prevoz - transfer do/od mesta polaska autobusa, cena po osobi (min. 2 putnika): 
Novi Sad - 2.600 rsd 
Deca 0-2g. - besplatno, nemaju sedište. 
Popust za decu od 2-12g. - 50%. 
Transfer započinje 2 sata pre polaska busa iz Beograda.

BUS PREVOZ – AUTOBUSOM TURISTIČKE KLASE (klima/video/audio) BEOGRAD • LIDO DI JESOLO • BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJA
Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele
Prvi dan: polazak autobusa u 19:00h iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 
2. - 8. dan: boravak u izabranom terminu (7 noćenja) i hotelu sa izabranim uslugama. 
9. dan (poslednji dan boravka): napuštanje hotela prema programu, povratak iz Lido Di Jesola započinje u kasnim popodnevnim satima, zbog velikog broja hotela, polazak ispred poslednjeg hotela može biti i 60 min kasnije od zakazanog vremena. U slučaju spajanja sa grupom za Rimini, moguć je transfer drugim vozilom (od/do Novente pored auto puta) do Lido di Jesola i nazad. Zbog velikog broja hotela i brzine razvoženja/sakupljanja putnika, mogući su transferi manjim vozilom do/od hotela u letovalištu. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni u prepodnevnim satima na dan povratka. 
10. dan: dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.

 • gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
 • čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2020., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
 • virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture

Organizator putovanja zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

NAPOMENE:

 • Navedeni popusti za treću osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
 • Sobe se koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h.
 • Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja.
 • Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
 • Doplata i raspoloživost za jednokrevetnu sobu/smeštajnu jedinicu se radi na upit.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
 • U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
 • Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe ili sedište u avionu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
 • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
 • Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Minimum za realizaciju putovanja je 80 putnika.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
 • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

*BLV