Grupni Polasci | Bele noći na Baltiku - grupni polazak | Krstarenja | Ture

Bele noći na Baltiku - grupni polazak
Bele noći na Baltiku - grupni polazak
Bele noći na Baltiku - grupni polazak
Bele noći na Baltiku - grupni polazak
Bele noći na Baltiku - grupni polazak
Bele noći na Baltiku - grupni polazak

Štokholm –  Helsinki –  St. Peterburg – Talin – Kopenhagen

Polazak iz Beograda - paket aranžman,  avion + brod  (9 dana, 8 noćenja)

TERMIN PROMO CENA CENA PO OSOBI
09.06.-16.06.2018. 1199 € do 15.05.
1.319 €   

Cene iz tabele su izražene u eur po osobi. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Krstarenje (8 dana/7noći) kruzerom Costa Magica na relaciji Štokholm (Švedska) – Helsinki (Finska) –  Peterburg (Rusija) – Talin (Estonija) –  ŠTOKHOLM (Švedska);
 • Avionski prevoz na relaciji: Beograd – Štokholm, Štokholm – Kopenhagen, Kopenhagen - Beograd;
 • Smeštaj u dvokrevetnim kabinama unutrašnje kategorije tokom krstarenja. Putnici koji to žele mogu dobiti i trokrevetne odnosno četvorokrevetne kabine iste kategorije, ukoliko su u momentu rezervacije putovanja dostupne;
 • Prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, popodnevni međuobrok). Svi obroci se služe, ili po  sistemu bife posluge (švedski sto) ili u restoranu po sistemu izbornog menija;
 • Zabavu u brodskom pozorištu svake večeri tokom krstarenja i brodskim salonima uz razne žanrove žive muzikel;
 • Korišćenje bazena, fitnes sale;
 • Sve rekreativno- zabavne programe, kao i animaciju dece tokom krstarenja u specijalizovanim prostorima;
 • Noćenje sa doručkom u 1/2 sobi u hotelu Clarion Airport 3* Kopenhagen (Danska) ili nekom hotelu slične kategorije;
 • Transferi turističkim autobusom od minimum 15 mesta (audio, video, A/C) na datoj relaciji prema programu;
 • Razgledanje Štokholma i Kopenhagena  u pratnji vodiča na Srpskom jeziku;
 • Uslugu vodiča – pratioca tokom putovanja;
 • Troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Lučke takse u iznosu 150 eura po osobi, plaćanje u Agenciji;
 • Avio takse u iznosu od 74 eura po osobi;
 • Obavezne napojnice u iznosu od 10 eur po osobi po noći. Plaćanje na brodu;
 • Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje za celokupno vreme trajanja aranžmana u iznosu od 1,019.- rsd za uzrast od 18-70 god,  deca do 18. god imaju  popust 50%, lica iznad 70. god plaćaju 2.040 rsd. Plaćanje u Agenciji;
 • Pića na brodu;
 • Fakultativne izlete u organizaciji Brodara;
 • Korišćenje sportskog terena na brodu;
 • Korišćenje mini bara u kabini;
 • Zabavu u kazinu (igre na sreću plaćaju se u eurima i ne mogu se platiti preko brodske kartice, već u gotovini) ;
 • Ostale lične usluge na brodu kao što su: pranje odeće, room service, korišćenje brodskih sredstava,telekomunikacije, fotografija, internet konekcija, kupovine u brodskim prodavnicama...

POPUSTI I DOPLATE:

 • Doplata za jednokrevetnu kabinu na brodu i u hotelu sa 3* u Kopenhagenu 238€;
 • Doplata za prozorsku kabinu na brodu, cena na upit;
 • Dvoje dece od 2-17.99 godina imaju umanjenje od 399 eur po osobi. Deca imaju dodatni lezaj u kabini, odnosno hotelu;

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan, 09. jun - SUBOTA : BEOGRAD, Srbija – Štokholm, Švedska

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u 04.30h dva sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona u 06.35h.Dolazak u Štokholm u 09.15h. Nakon carinskih formalnosti, polazak u razgledanje grada u trajanju od dva sata u pratnji stručnog lokalnog vodiča. Štokholm je glavni i najveći grad Švedske i broji preko 2 miliona stanovnika. Od znamenitosti treba pomenuti Nemačku kuću iz 16. veka, kuću Plemića iz 17. Veka, Bodine dvorac, Kraljevsku Švedsku operu, Gradsku kuću... Nakon obilaska, odlazak na brod. Ukrcavanje na brod Costa Magica. Smeštaj u kabine. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

2.dan, 10. jun - NEDELJA : ŠTOKHOLM, Švedska

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Brod isplovljava iz luke u 10.30h. Ručak. Upoznavanje sa brodom Costa Magica. Brod je porinut 2003. Godine. Osnovna ideja prestižne Brera Akademije je bila da kroz eneterijer broda dočara magiju Italije, te iz tog razloga i nosi naziv Magica (Magija). Kao i kod ostalih brodova kompanije Costa i na ovom brodu je dominantan uticaj matične zemlje, bilo da je reč o gastronomskim specijalitetima ili animaciji na samom brodu. Brod Magica je dugačak 272m, ima 13 putničkih paluba i može da primi 3.470 putnika. Pored mnogobrojnih barova, restorana, bazena, na brodu se nalazi kolekcija od 5.500 umetničkih predmeta, što ovaj brod svrstava u svojevrsni ploveći muzej. Slobodno vreme.Večera. Noćenje.

3.dan, 11. jun – PONEDELJAK : HELSINKI – Finska

Doručak. Brod pristaje u luku u Helsinkiju u 08.00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i upoznavanje sa glavnim i najvećim gradom Finske. Tvrđava iz 18. veka, Uspenska pravoslavna crkva (najveća u severnoj Evropi), zdanje univerziteta Finske, Glavna luteranska crkva, Narodno pozorište, robna kuća Stokman... Sam grad je sa tri strane okružen Baltičkim morem, i predstavlja savršen spoj zelenih površina i klasične arhitekture. Slobodno vreme. Brod isplovljava iz luke u 18.00 h. Večera. Noćenje.

4.dan, 12. jun. - UTORAK : ST. PETERBURG - Rusija

Doručak. Brod pristaje u luku u St. Peterburgu u 08.00 h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i upoznavanje sa jednim od najlepših gradova sveta, koji sa pravom nazivaju Venecija severa. Mogućnost fakultativnog izleta: Nevski prospekt, Kazanjski sabor, Dvorski trg, Admiralitet, Vasiljevsko ostrvo, Isakijevska saborna crkva, Bronzani konjanik, krstarica "Aurora", manastir Smoljni (bez ulaska u objekte). Poseta muzeju Ermitaž, obilazak jednog od najvećih muzeja na svetu, sa preko 3 miliona eksponata, sa remek delima Leonarda Da Vinčija, Ticijana, Van Goga, Sezana, Pikasa... Povratak na brod. Večera. Brod noći u luci. Noćenje.

 1. dan, 13. jun - SREDA : ST. PETERBURG - Rusija

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog izleta: Peterhof, letnja carska rezidencija, koja svojom lepotom ne zaostaje za francuskim Versajem. Obilazak dvorca, Gornjeg i Donjeg parka i čuvenih fontana sa pozlaćenim skulpturama. Povratak na brod. Brod isplovljava iz luke u 18.00 h. Večera. Slobodno vreme za uživanje u brodskim prostorima. Noćenje.

6.dan,  14. jun - ČETVRTAK: TALIN – Estonija

Doručak. Brod pristaje u luku u Talinu u 09.00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Upoznavanje sa glavnim gradom Estonije. Grad se nalazi na UNESCO-voj listi, i predstavlja savršen spoj drevne arhitekture i modernih građevina. Mnogobrojni bedemi i kule i dan danas opkružuju grad. Na ovom podneblju su se smenjivali Danci, Šveđani i Rusi, tako da je svaka od navedenih kultura ostavila svojevrstan pečat gradu. Tvrđava Tompea, Olafova crkva, Gradska kuća, Centralni trg, Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak na brod. Brod isplovljava iz luke u 17.00 h. Večera. Noćenje.

7.dan,  15. jun - PETAK: ŠTOKHOLM - Švedska

Doručak.  Brod uplovljava u luku u 09.00 h Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Predlazemo posetu obližnjeg jezera na kome se nalazi nekoliko muzeja i mini zoo vrt. Ručak. U večernjim satima svakako treba posetiti neki od lokalnih kafea i osetiti noćni život švedske prestonice. Večera. Brod noći u luci. Noćenje.

8.dan,  16. jun – SUBOTA: ŠTOKHOLM - Švedska, KOPENHAGEN - DanskaDolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.   

Doručak. Napuštanje broda i transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 09.20h let DY4153  do Kopenhagena. Dolazak u Kopenhagen u 10.30h. Nakon dolaska u glavni grad Danske, odlazak na razgledanje grada autobusom u pratnji lokalnog  turističkog vodiča: Staro gradsko jezgro, Okrugli toranj, crkva Sv. Trojice, Državna skupština koja je nekada bila dvorac kraljevske dinastije, zgrada berze... Nakon obilaska grada smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

9.dan,  17. jun – NEDELJA: KOPENHAGEN – Danska, BEOGRAD -Srbija

Doručak, napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma poletanje aviona u 09.35 h  let JU 401  do Beograda. Dolazak u Beograd u 11.35 h. Kraj programa.

Dan

Luka

Dolazak

Polazak

1. dan

subota, 09. jun

Štokholm-Švedska

--

--

2. dan

nedelja, 10. jun

Štokholm-Švedska

--

10:30

3. dan

ponedeljak, 11. jun

Helsinki-Finska

08:00

18:00

4. dan

utorak, 12 jun

St. Peterburg-Rusija

    07:00

--

5. dan

sreda, 13 jun

St. Peterburg-Rusija

--

18:00

6. dan

cetvrtak, 14 jun

Talin - Estonija

09:00

17:00

7. dan

petak, 15 jun

Štokholm-Švedska

09:00

--

  8. dan

subota, 16 jun

Štokholm-Švedska

--

--

OPIS BRODA:

Brodska kompanija:          Costa Cruises;

Brod:                                     Magica; 

Godina izgradnje:              2004.god;

Dužina:                                271 m;   

Broj putnika:                      3.470;    

Broj paluba:                         13 putničkih;

Sadržaji broda:    4 restorana, 11 barova, jakuzzi kada, bazen, teretana, teatar na tri nivoa, casino, Igraonica za decu, Free shop,  internet kutak, diskoteka, soba za kartanje, ...

Izvor: https://www.costacruise.com/usa/costa_magica.html

Grupni Polasci

Grupni Polasci

Organizovani grupni polasci za krstarenja  zapadnim Mediteranom, Grčka ostrva, rečna krstarenja, Severna Evropa... SVE uključeno u cenu! Prevoz, transferi, vodič, krstarenje, lučke takse.

 

 
 • Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate.

GOTOVINSKI:

 • Prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije do mesec dana pre putovanja.

NA RATE:

 • Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 mesečnih rata čekovima;
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni

Slično iz ponude

Sjaj jesenjeg Mediterana 2018 - grupni polazak
Sjaj jesenjeg Mediterana 2018 - grupni polazak
 • od 399€

TRST - SAVONA - BARSELONA - MARSEJ - SANREMO - NICA – MONAKO - ĆINKVE TERRE Grupni polazak sa vodičem iz Beograda Termin putovanja...

Detaljnije
Neponovljiva Venecija - grupni polazak
Neponovljiva Venecija - grupni polazak
 • od 299€

Trst - Bari - Krf - Dubrovnik - Zadar Grupni polazak sa vodičem iz Beograda Termin putovanja: 02.03. - 09.03.2019.    Pa...

Detaljnije
Zima na sunčanom Mediteranu 2019 - grupni polazak
Zima na sunčanom Mediteranu 2019 - grupni polazak
 • od 399€

„Zima na sunčanom Mediteranu“   Savona - Marsej - Barselona - Palma - Palermo – Rim – Đenova Polazak iz Beo...

Detaljnije
Neodoljivi Karibi 2019 - grupni polazak
Neodoljivi Karibi 2019 - grupni polazak
 • od 1599€

Majami –  Portoriko –  Devičanska ostrva – Sveti Martin – Bahami Polazak iz Beograda 13. mart 2019 - pak...

Detaljnije
Magična reka Rajna - krstarenje grupni polazak
Magična reka Rajna - krstarenje grupni polazak
 • od 399€

MAGIČNA REKA RAJNA Polazak iz Beograda - 28.06.2018paket aranžman, brod + bus (12 dana, 9 noćenja)...

Detaljnije
Četiri prestonice na Dunavu
Četiri prestonice na Dunavu
 • od 199€

Beč - Budimpešta - Bratislava - OsjekPaket aranžman 8 dana/7 noćenja - bus prevoz...

Detaljnije
All inclusive krstarenje Grčka ostrva - Celestyal Olympia
All inclusive krstarenje Grčka ostrva - Celestyal Olympia
 • od 379€

Atina –  Mikonos – Kušadasi –  Patmos – Rodos – Krit – Santorini  –  Me...

Detaljnije
Krstarenje Volgom - Sankt Peterburg - Moskva
Krstarenje Volgom - Sankt Peterburg - Moskva
 • od 939€

Sankt PETERBURG - MOSKVA  Paket aranžman: avio prevoz + krstarenje - 11 dana/10 noćenja...

Detaljnije
Krstarenje Volgom - Moskva - Sankt Peterburg
Krstarenje Volgom - Moskva - Sankt Peterburg
 • od 1199€

Sankt PETERBURG - MOSKVA  Paket aranžman: avio prevoz + krstarenje - 11 dana/10 noćenja...

Detaljnije