Daleke destinacije | Dubai 2020 - 6 dana - avio - HIT ponuda | Azija, Afrika, Amerika | Ture

Dubai 2020 - 6 dana - avio - HIT ponuda
Dubai 2020 - 6 dana - avio - HIT ponuda
Dubai 2020 - 6 dana - avio - HIT ponuda
Dubai 2020 - 6 dana - avio - HIT ponuda
Dubai 2020 - 6 dana - avio - HIT ponuda
Dubai 2020 - 6 dana - avio - HIT ponuda
Dubai 2020 - 6 dana - avio - HIT ponuda
Dubai 2020 - 6 dana - avio - HIT ponuda
Dubai 2020 - 6 dana - avio - HIT ponuda
Dubai 2020 - 6 dana - avio - HIT ponuda
Dubai 2020 - 6 dana - avio - HIT ponuda
Dubai 2020 - 6 dana - avio - HIT ponuda
Dubai 2020 - 6 dana - avio - HIT ponuda
Dubai 2020 - 6 dana - avio - HIT ponuda
Dubai 2020 - 6 dana - avio - HIT ponuda
Dubai 2020 - 6 dana - avio - HIT ponuda
Dubai 2020 - 6 dana - avio - HIT ponuda
Dubai 2020 - 6 dana - avio - HIT ponuda

Dubai 2020 - paket aranžman 6 dana / 5 noćenja - avio prevoz - hotelski smeštaj u 1/2 sobama na bazi noćenja sa doručkom

TERMIN PUTOVANJA

FIRST MINUTE CENA

CENA PO OSOBI

01.04-.06.04.2020.

599 € do 30.12.

699 €

Cene iz tabele su izražene u evrima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke na dan uplate.

 • 1/1 i 1/3 SOBE ISKLJUČIVO NA UPIT!!!

Cena aranžmana obuhvata:

 • povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Dubai – Beograd, sa uključenim aerodromskim taksama
 • smeštaj u izabranom hotelu na bazi 5 noćenja sa doručkom u 1/2 standardnim sobama, boravišnom i svim pripadajućim taksama
 • lokalni transferi prema programu (povratni transfer od aerodroma u Dubaiju do izabranog hotela)
 • troškovi pratioca grupe iz Beograda (licenciranog turističkog vodiča)
 • troškovi organizacije i vodjenja aranžmana

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • individualne troškove putnika
 • polisu međunarodnog zdravstvenog osiguranja
 • obroke koji nisu navedeni u ponudi
 • ponuđene fakultativne izlete

Fakultativni izleti:

RAZGLEDANJE DUBAI-a Poludnevno razgledanje grada.
CENA PO OSOBI: 30 EUR 
Trajanje izleta od 09:00 do 14:00 a vodičem na srpskom jeziku.              
Nakon doručka panoramsko i pešačko razgledanje Dubaija: Dubai Creek-a, žile kucavice grada koji je višestruko zaslužan za njegov uspon jer je to mesto na kome se dogodio prvobitni ekonomski uspon i sticanje bogatstva grada, istorijska oblast Bastakiya, najstariji deo grada u Dubaiu, kula vetrova i kuće starih trgovaca, tvrđava Al Fahidi i muzej grada sa veoma zanimljivom postavkom voštanih figura koje oslikavaju istoriju života beduinskog stanovništva od najranijih dana, pa sve do industrijske revolucije otkrićem nafte, hotel Burj Al Arab, koji je svojom arhitekturom, luksuzom i glamurom stekao svetsku slavu za veoma kratko vreme, poluostrvo Palma, pravo čudo arhitekture, koja oslikavaju veliku palmu, jedan od simbola pustinje iz koje je sve poteklo, kao i hotel Atlantis i Dubai Marina. Povratak u hotel.

DESERT SAFARI with BBQ Dinner - Pustinjski safari džipovima sa večerom. CENA PO OSOBI: 60 EUR 
Trajanje izleta od 18:00 do ponoći  sa vodičem na srpskom jeziku.
Avanturistički izlet kojim se na autentičan način upoznaje pustinja: uz adrenalisku vožnju džipovima po dinama,uz večeru pod otvorenim nebom u beduinskom selu gde možete jahati kamilu, pušiti nargile, oslikavati ruke kanom, voziti se dinama , a sve uz egzotičan ples trbušnih plesačica. Nakon uzbudljive vožnje odlazimo do farme kamila, gde ćete ih videti u njihovom prirodnom elementu i okruženju. Uživanje u zalasku sunca i lepoti pustinje u sumrak. Posle toga, odlazak u kamp u pustinji  gde vas očekuje arapska dobrodošlica sa urmama i arapskom kafom, orijentalni švedski sto sa ’’Live BBQ’’, roštiljem

DUBAI SHOW CRUISE WITH DINNER- krstarenje  Dubai Creek-om sa večerom. CENA PO OSOBI: 60 EUR
Trajanje izleta od 19:00 do 22:00 do 3 sata, autobus/brod – sa vodičem na srpskom jeziku
Transfer autobusom iz hotela do broda. Krstarenje i panoramsko razgledanje Dubaija sa  tradicionalno ukrašenog drvenog broda (dhow) koji plovi kanalom Dubai Creck. Uživanje u vožnji sa najlepšim pogledom na grad: osvetljeni neboderi pod otvorenim nebom. U sklopu vožnje je večera na bazi švedskog stola.

ABU DABI  - Celodnevni izlet sa ručkom. CENA PO OSOBI: 70 EUR  Trajanje izleta od 09:00 do  19.00 do 8 sati, vodič na srpskom, ručak uključen.Vožnja autobusom do Abu Dabija (oko 1,5h). Po dolasku u Abu Dhabi panoramsko razgledanje grada: najveća džamija grada i jedna od najvećih na svetu Sheikh etno sela, gde se možete upoznati sa kulturnim životom ovog grada, ručak, slobodno vreme u tržnom centu Marina Mall, posetu Ferrari World-u, u svetu prvom tematskom Ferrari parku i najvećoj atrakciji te vrste. Grad ima dosta vrtova, parkova, zelenih bulevara, ali i sofisticirane visoke zgrade, luksuzne međunarodne lance hotela i raskošne tržne centre. Povratak u hotel.

BURJ KALIFA
Burdž Kalifa, ranije poznata kao Burdž Dubai je supervisoki oblakoder koji sa svojih 829 m visine čini najvišu građevinu koju je čovek ikada napravio. Nalazi se u poslovnoj četvrti Dubaija u sklopu jednog od največih tržnih centara na svetu Dubai Mall. Ulaznica za vidikovac 124. sprat – 40 eura po osobi.  Ulaznica 148. sprat – 130 eura po osobi. Najbolje vreme za posetu od 17h do 18h.

Napomene u vezi fakultativnih izleta:

Prijavljivanje fakultativnih izleta vrši se u agenciji SAT Travel, najkasnije 10 dana pred put. Plaćanje izleta vrši se u Dubaiju. Minimum za realizaciju izleta je 20  putnika. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino - partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Putno zdravstveno osiguranje:

Putno osiguranje je obavezno za sve putnike agencije SAT Travel. Cena međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja:

 • za osobe od 18 do 70 godina je 1.441,13 RSD;
 • za osobe do 18 godina 800,63 RSD;
 • za osobe starije od 71 do 86 godina cena je 3.202.,50 RSD.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD - DUBAI
Sastanak putnika na aerodromu Beograd - Nikola Tesla u 11:30 časova. Prijava za let avio kompanije Fly Dubai. Poletanje aviona za Dubai u 14:00 h, let FZ 1746. Sletanje u Dubai  u 21:20, po lokalnom vremenu. Transfer autobusom do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.

2. dan DUBAI 
Doručak. Slobodno vreme. Fakultativni izlet panoramsko i pešačko razgledanje Dubaija jednog od najatraktivnih i najluksuznijih gradova sveta. Razgledanje u pratnji vodiča: Dubai Krik (Creek), Zlatni suk, pijaca začina, istorijska oblast Bastakiya, najstariji deo grada u Dubaiu, Kula vetrova i kuće starih trgovaca, tvrđava Al Fahidi i muzej grada sa veoma zanimljivom postavkom voštanih figura koje oslikavaju istoriju života beduinskog stanovništva od najranijih dana, pa sve do industrijske revolucije otkrićem nafte, hotel Burj Al Arab, koji je svojom arhitekturom, luksuzom i glamurom stekao svetsku slavu za veoma kratko vreme, popularno poluostrvo Palma, pravo čudo arhitekture, jedan od simbola pustinje iz koje je sve poteklo, kao i hotel Atlantis i Dubai MarinaPovratak u hotel oko 14 h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje. Cena izleta po osobi: 30 eur.

3. dan DUBAI - ABU DABI - DUBAI 
Doručak. Slobodno vreme. Fakultativni izlet u Abu Dabi autobusom sa vodičem na srpskom jeziku. Abu Dabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata. Sredinom prošlog veka od ribarskog naselja prerastao je u bogat trgovački centar naftom i turističku atrakciju.  Nakon doručka vožnja autobusom do Abu Dabija (oko 1,5 h). Po dolasku u Abu Dabi obilazak jedne od najvećih džamija na svetu - džamija Šeika Zajeda, zatim obilazak Šeik etno selo gde se možete upoznati sa kulturnim životom ovog grada, panoramsko razgledanje grada:  vrtovi, parkovi, zeleni bulevari, sofisticirane visoke zgrade, luksuzni lanci hotela i raskošni tržni centri... Poseta Ferrari World-u, u svetu prvom tematskom Ferrari parku i najvećoj atrakciji te vrste. Ručak i slobodno vreme u tržnom centu Marina Mall. Povratak u hotel oko 19h. NoćenjeRučak je uključen u cenu izletaCena izleta po osobi: 70 eur.  

4. dan DUBAI 
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U poslepodnevnim satima fakultativni izlet pustinjski džip safari sa večerom i zabavnim programom. Zabavno - avanturistički izlet kojim se na autentičan način upoznaje Arabijska  pustinja. Polazak oko 18 časova iz hotela džipovima 4x4. Vožnja džipovima po dinama Arabijske pustinje, poseta farmi kamila i spektakularan doživljaj zalaska sunca u sumrak uz večeru pod otvorenim nebom u beduinskom selu gde možete jahati kamilu, pušiti nargile, oslikavati ruke kanom, voziti se dinama, a sve uz egzotičan ples trbušnih plesačica. Povratak u hotel oko 23 h. Noćenje. Večera je uključena u cenu izleta.  Cena izleta po osobi: 60 eur

5. dan DUBAI
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim satima fakultativni izlet krstarenje Dubai Krikom.    Trajanje izleta od 19:00 do 22:00. Transfer iz hotela autobusom do luke. Krstarenje i panoramsko razgledanje Dubaija sa  tradicionalno ukrašenog drvenog broda (dhow) koji plovi kanalom Dubai Creek. Uživanje u vožnji sa najlepšim pogledom na grad: osvetljeni neboderi pod otvorenim nebom. U toku krstarenja poslužuje se večera na bazi švedskog stola. Povratak u hotel. NoćenjeVečera je uključena u cenu izletaCena izleta po osobi: 60 eur. 

6. dan DUBAI - BEOGRAD 
Odjava iz hotela u 06:00 h. Lanč paket umesto doručka. Transfer do aerodroma Dubai. Prijava na let avio kompanije Fly Dubai. Poletanje aviona za Beograd u 09:05h, let FZ1745, po lokalnom vremenu. Dolazak u Beograd u 13:00 sati.  Kraj programa.

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne kategorije, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Doručak je kontinentalni. Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.sattravel.rs., a najkasnije 20 dana pre početka putovanja.  Smeštaj je u nekom navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom:

Hotel  Versailles  by Raviz  4*                    http://www.ravizhotels.com/branches/hotel-versailles/

Holiday Inn Downtown 4*                        
www.ihg.com

Daleke destinacije

Daleke destinacije

Način plaćanja:

Cena aranžmana izražena je u eurima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke na dan uplate

 • U gotovini
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima gradjana na 5 jednakih mesečnih rata
 • Plaćanje karticama Visa, Master, Maestro, Dina.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane SAT Travel-a.

Uslovi otkazivanja:

 • Svi otkazi ili izmene obrađuju se po opštim uslovima putovanja a evidentiraju se samo ako su dobijeni pismenim putem
 • Organizator zadržava pravo da u slučaju promena cena prevoza, izmene deviznog kursa (USD/EUR), nedovoljnog broja prijavljenih putnika i nepredviđenih okolnosti, promeni uslove i cenu aranžmana.

Putno zdravstveno osiguranje:

Putno osiguranje je obavezno za sve putnike agencije SAT Travel. Cena međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja:

 • za osobe od 18 do 70 godina je 1.441,13 RSD;
 • za osobe do 18 godina 800,63 RSD;
 • za osobe starije od 71 do 86 godina cena je 3.202.,50 RSD.

Napomene u vezi smeštaja:

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici sattravel.rs
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)

Opšte napomene:

 • Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
 • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPŠTE USLOVE PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA

 • Organizator putovanja SAT Travel poseduje licencu OTP br. 37/2019. i aktivna je članica YUTA
 • Prema Zakonu o turizmu Organizator putovanja ima propisanu polisu osiguranja broj 30000014038 od 01.10.2019. godine, u visini od 300.000,00 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja. Po Ugovoru o garanciji putovanja broj M0048/2019 od 25.09.2019. polisa se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU "YUTA", 011/3228686, 011/3228687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 30000014038 od 01.10.2019. akcionarskog društva za osiguranje "Milenijum osiguranje".
 • Ovaj program je radjen na bazi minimum 65 plativih putnika.
 • Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
 • Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora usklađeni sa YUTA standardima.
 • Program putovanja Metropole 2020 – UAE, Dubai, avionom, 6 dana / 5 noćenja, program broj 1, od 05.12.2019.

Slično iz ponude

Kuba - 17 dana
Kuba - 17 dana
 • od 1499€

Havana – Trinidad – Santa Clara – Varadero paket aranžman - 17 dana – avio...

Detaljnije
Kuba - 15 dana
Kuba - 15 dana
 • od 1449€

Havana – Trinidad – Santa Clara – Varadero 15 dana – avio  ...

Detaljnije
Meksiko - 17 dana
Meksiko - 17 dana
 • od 1749€

Meksiko Siti + Playa Del Carmen + Isla Mujeres - 17 dana - avio...

Detaljnije
Tajland - Koh Samui - Ko Pangan 15 dana
Tajland - Koh Samui - Ko Pangan 15 dana
 • od 1349€

TAJLAND – BANGKOK + KO SAMUI + KO PANGA- 15 dana – avio...

Detaljnije
Tajland - Phangan - 15 dana
Tajland - Phangan - 15 dana
 • od 1149€

TAJLAND – BANGKOK + KOH PHANGAN - 15 dana – avio...

Detaljnije
Tajland - Puket- 15 dana
Tajland - Puket- 15 dana
 • od 1349€

TAJLAND – BANGKOK + PHUKET - 15 dana – avio...

Detaljnije
Zanzibar + Safari 11 dana
Zanzibar + Safari 11 dana
 • od 1099€

Zanzibar + Safari - 11 dana...

Detaljnije
Maroko - 13 dana
Maroko - 13 dana
 • od 899€

Marakeš – Atlas – Esauira – Rabat – Kazablanka – Sahara – Ait Benhadu 13 dana...

Detaljnije
Sejšeli - 11 dana
Sejšeli - 11 dana
 • od 1399€

Sejšeli - Mahe - 11 dana...

Detaljnije
Bali - 14 dana - avio
Bali - 14 dana - avio
 • od 1049€

BALI – GILI OSTRVA – JAVA 14dana / avio prevoz...

Detaljnije
Vijetnam - 15 dana
Vijetnam - 15 dana
 • od 1399€

Hanoi – Ha Long Bay – Hue – Hoi An – Ho Chi Minh - 15 dana - avio...

Detaljnije
Vijetnam & Kambodža - 21 dan
Vijetnam & Kambodža - 21 dan
 • od 1499€

Vijetnam, Kambodža & Bankok - 21 dana -avio...

Detaljnije
Šri Lanka - 15 dana
Šri Lanka - 15 dana
 • od 1199€

Šri Lanka – Kendi + Ikaduva - 15 dana – avio...

Detaljnije
Filipini - 15 dana - avio
Filipini - 15 dana - avio
 • od 1449€

MANILA – Banaue – PALAVAN – Taal Vulkan 15 dana – avio...

Detaljnije
Kina - 15 dana
Kina - 15 dana
 • od 1399€

Kina - Peking - Pingjao - Sian - Planina Hua - Šangaj - 15 dana  - avio...

Detaljnije
Mauricijus - 10 dana
Mauricijus - 10 dana
 • od 1449€

Mauricius – Ille aux Cerfs - Port Puis - 10 dana - avio...

Detaljnije