Daleke destinacije | Bali - 14 dana - avio | |

Bali - 14 dana - avio
Bali - 14 dana - avio
Bali - 14 dana - avio
Bali - 14 dana - avio
Bali - 14 dana - avio
Bali - 14 dana - avio
Bali - 14 dana - avio
Bali - 14 dana - avio
Bali - 14 dana - avio
Bali - 14 dana - avio

BALI FULL TRIP

BALI – GILI OSTRVA – JAVA

14 dana – avio / Sigurni polasci!

13.07 – 27.07.2019. – Popunjen termin
15.07 – 28.07.2019. 
– Popunjen termin
12.08 – 26.08.2019. 
– Popunjen termin
14.09 – 27.09.2019. 
– još 5 slobodnih mesta
21.09 – 04.10.2019. – još 6 slobodnih mesta
28.09 – 11.10.2019. – još 6 slobodnih mesta
05.10 – 18.10.2019. – još 8 slobodnih mesta
12.10 – 25.10.2019.
26.10 – 08.11.2019.

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi + vodič) 


Hotel 3*
1599€ 1249€

Za prijave i uplate avansa do 24.08. od min. 500€ cena je 1199€


Hotel 4*
1699€ 1449€

Za prijave i uplate avansa do 24.08. od min. 500€ cena je 1399€

Cene su izražene u eurima . Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate.

Aranžman obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd-Bali–Beograd) sa uključenim svim taksama
-Sve tranfere po programu putovanja
-12 noćenja na Baliju u odabranom hotelu
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta / predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske
-Hranu
-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: Beograd – Bali

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Let za Denpasar sa usputnim presedanjem.

2. dan: Bali

Dolazak na Bali. Transfer do smeštaja. Smeštanje i odmor. Slobodno vreme za privikavanje. Bujno vulkansko ostrvo Bali, ukrašeno je netaknutim plažama, rekama, smaragdnim pirinčanim poljima i sjajnom arhitekturom. Plaže su idealne i za aktivnosti i za relaksaciju, a prilika za snorkling ima u izobilju. Noćenje

3. dan: Bali

Nakon budjenja, odlazak na najpopularniju plažu Kuta. U popodnevnim satima uživaćemo u zalazaku sunca, koktelima… Kuta i Legian su centri noćnog života na Baliju. Veliki broj klubova, barova i diskoteka obećavaju dobar provod. Tu je i veliki broj restorana, od svetski poznatih restorana brze hrane, pa do mnogo interesantnijih tradicionalnih takozvanih Warung-a, gde možete probati veoma ukusnu balinežansku hranu. Uveče izlazak u neki od mnogobrojnih barova, klubova… Noćenje.

4. dan: Bali – Nusa Dua

Ujutru fakultativni odlazak na Nusa Dua plažu, poznatu po belom pesku, luksuznim hotelima, golf terenima. Idealna za odmor kupanje i uživanje na pesku. Zatim odlazak na plažu Tanjung Benoa. Ovde možete probati razne sportove  poput skijanja na vodi, paraselinga, vožnje skutera… Povratak u smeštaj. Noćenje.

5. dan: Bali – Uluwatu

Ujutru fakultativni odlazak na sam jug ostrva, poseta plažama Pandawa, Padang Padang, Dreamland. Slobodno vreme. Predveče fakultativan odlazak do hrama Uluwatu, čuveni hindu hram, gde možete uz zalazak sunca videti Kećak ples. Tradicionalni balinežanski ples koji predstavlja borbu dobra i zla. Kao deo poznatog Ramayana Epa izvodi se u amfiteatru sa preko 100 plesača, vrlo impresivno, bez muzike, samo sa različitim glasovima i ritmovima. Povratak u smeštaj. Noćenje.

6. dan: Bali – Ubud 

Ujutru fakultativni obilazak centralnog Balija. Posetićemo centar umetnosti Ubud, gde možete kupiti tradicionalne balinežanske suvenire: predmete od drveta (balinežanske maske), zatim predmete od kamena, nakit od srebra i zlata, umetničke predmete, slike na svili. Ubud je grad poznat po slikarstvu, umetničkim ateljeima, galerijama, performansima, muzejima. Cenkanje je svuda neizbežno i preporućljivo. U Ubudu ćemo posetiti Monky Forest. Slobodno vreme. U večernjim satima povratak u smeštaj. Noćenje.

7. dan: Bali – vulkan Batur

Fakultativni treking do vulkana Batur. Polazak iz hotela u 2 ujutru. Treking  traje 4 sata na visini oko 1700 m. Tokom trekinga videćemo dva kratera od kojih je jedan aktivan i fenomenalni izlazak sunca. Vulkan pušta dim na sve strane. U podnožju vulkana nalazi se jezero Batur, na čijoj obali se opuštamo u termalnim izvorima Toya Devasya, nakon završenog trekinga. Na povratku ka hotelu proćićemo kroz selo Kintamani, odakle se vidi vulkan, kaldera i jezero Batur. Povratak u smeštaj. Noćenje.

8. dan: Bali – Gili

Slobodno vreme na Baliju ili mogućnost dvodnevnog fakultativnog odlaska do Gili Trawangan ostrva– sa belim peščanim plažama, koralnim grebenima, bez automobila, motora i ostalih ometajućih faktora današnjice, Gili je idealna destinacija za tropski beg od stresne svakodnevice. U jutarnjim časovima transfer do luke i vožnja brodom do ostrva. Smeštamo se u sobe i slobodno vreme za uživanje na jednim od najlepših plaža u ovom delu sveta. Noćenje

9. dan: Gili – Bali

Pakujemo stvari i u dogovoreno vreme napuštamo ostrvo. Ukrcavamo se na brod i vožnja do Balija.  Transfer do smeštaja. Slobodno vreme na Baliju. Predlažemo vam odlazak do Kute gde se možete videti kako izgleda noćni život na Baliju. Noćenje

10. dan: Bali – Pura Lempuyang – Tirta Gangga

Fakultativni odlazak u istočni deo ostrva. Posetidemo Pura Lempuyang, hram koji se nalazi na uzvišenju u okolini najviše planine i vulkana Agung sa koje se pruža spektakularan pogled na ovaj aktivni vulkan. Uživamo u smirujućoj tišini, pričamo sa monasima, pravimo fotografije i kupujemo lokalne suvenire. Nastavljamo ka Tirta Gangga. Nekadašnja kraljevska palata, smatra se jednim od najlepših lokaliteta na Baliju. Sastoji se od vodenih bazena sa lokvanjima i fontanama, okruženih prelepim vrtom i kamenim statuama. Na putu ka hotelu svratićemo u tradicionalno selo Tenganan Bali Aga i upoznati se sa životom i običajima lokalnih žitelja. Povratak u smeštaj. Noćenje.

11. dan: Bali – Džogdžakarta

Slobodan dan ili fakultativni odlazak do Jave. Rani jutarnji let do grada Džogdžakarta, posetićemo najznačajniji budistički hram Borobudur i Hindu hram Prambanan. Povratak u Džogdžakartu i šetnja po centru grada, posetićemo Taman Siri, ostatke vodene palate iz 1765. godine, zatim Kraton kompleks nekadašnju sultanovu rezidenciju. Slobodno vreme u ulici Malioboro do polaska u dogovoreno vreme  i transfer do aerodroma. Let za Bali i transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje

12. dan: Bali – Sanur – Jimbaran

Slobodno vreme za istraživanje ostrva ili fakultativni izlet plaže Sanur i  Jimbaran – odlazak na plažu Sanur koja predstavlja idealno mesto kupanje – bez velikih talasa. Slobodno vreme za kupanje, sunčanje. Predveče odlazak na plažu Jimbaran, gde ćemo večerati  morske plodove i uživati u zalasku sunca. Povratak u hotel. Noćenje.

13. dan: Bali-Beograd

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj i imamo slobodno vreme do polaska na aerodrom. Ukoliko vreme dozvoljava, preporučujemo Vam da ga iskoristite za šoping i kupovinu suvenira u Kuti i Legianu. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma. Let za Beograd sa usputnim presedanjem.

14. dan: Beograd

Dolazak u Beograd na mesto polaska i sa osmehom na licu planiramo sledeće  putovanje.

Bali je inspiracija, višedimenzionalno stanje uma, magično ostrvo prošarano netaknutim pejzažima, vulkanima, smaragdno-zelenim pirinčanim terasama i bujnim tropskim šumama koje odišu mirom i pružaju neiscrpan izvor energije. Ono što izdvaja Bali od drugih tropskih ostrva je tradicija i duhovnost nasmejanih meštana koji ponosno slave svoju kulturu i neguju identitet. Balinežani su veoma pobožni i veruju u ,,karmu’’ ili dobro se dobrim vraća i ne čini drugima ono što ne želiš sebi. Upoznajte narod čija deca uče tri jezika: baležanski, jezik sa sveštenim licima, jezik sa prirodom i životinjama i ponesite sa sobom iskustvo prirodnog sklada i ljubavi. Bali je dragulj Azije i tropsko ostrvo nasmejanih ljudi koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse, bilo da želite da se opustite na belim peščanim plažama ispod zelenih palmi i odmarate uz zvuke talasa koji zapljuskuju grebene, osetite blagodeti aroma i spa terapije, ispraznite vaš um uz jogu, tai či, surfujete ili se oprobate u cenkanju u nekom od mnogobrojnih tradicionalnih marketa. Bali je ostrvo koje je potpuno odolelo modernizaciji i globalizaciji i na kome se još uvek živi po pravilima koja se decenijama nisu menjala.

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Hotel Destiny 3* ili sl. – nalazi se u centru Seminjaka u 1/2 sobama. Hotel raspolaže modernim i komfornim dvokrevetnim sobama svaka sa klima uredjajem, sefom, besplatanim internetom. Svaka soba ima sopstveno kupatilo. Hotel poseduje bar, bazen i restoran internacionalne kuhinje. Hotel je udaljen od plaže oko 500m i u neposrednoj blizini hotela nalazi se veliki broj kafića, restorana, prodavnica i suvenirnica. 

Harris Hotel 4* ili sl. – hotel se nalazi u Seminjaku. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo i klimu. U okviru smeštaja nalazi se bazen, restoran. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. Hotel je udaljen od plaže oko 500m i u neposrednoj blizini hotela nalazi se veliki broj kafića, restorana, prodavnica i suvenirnica. 

Daleke destinacije

Daleke destinacije

Preporučujemo da se prijavite što pre za putovanje, kako bi osigurali svoje mesto po najpovoljnijoj ceni i zbog specifičnih uslova organizacije putovanja na destinaciji. Broj mesta je ograničen. Molimo Vas da nam prilikom prijave dostavite i sken pasoša, zbog izdavanja avio karte i izrade ugovora.

NAČIN PLAĆANJA:

Ne odnosi se na putovanja na promociji

Pri prijavi se plaća avans od 200€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.
Iznos novca za aviokartu (cena zavisi od destinacije – proveriti u agenciji) plaća se do 2 meseca pred a minimum jednom mesečno u iznosu koji putniku odgovara.
Ostatak novca koji se plaća u zemlji treba uplatiti u agenciji najkasnije 20 dana pred put a minimum jednom mesečno u iznosu koji putniku odgovara.
Preostali deo aranžmana u iznosu od 250€ plaća se inopartneru na samoj destinaciji.
Prilikom predaje dokumenata za dobijanje vize (za destinacije gde je potrebna) uplaćuje se iznos za vizu.
Plaćanje može biti u gotovini, platnim karticama, čekovima građana ili preko računa.

PRIMER: Ne odnosi se na putovanja na promociji

Destinacija: TAJLAND – 20 dana

Cena aranžmana: 1319€

Uplata pri prijavi: 200€ (u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate)

2. uplata (do 2 meseca pred put): 550€ (u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate)

3. uplata (do 20 dana pred put): 269€ (u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate)

4. uplata (po dolasku na destinaciju): 250€ 
PLAĆANJE SA TERITORIJE REPUBLIKE SRBIJE

Plaćanje aranžmana se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu BANCA INTESE na dan uplate.

Uplatu možete izvršiti:

1. GOTOVINOM

2. ČEKOVIMA: 250 eur prilikom rezervacije(u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate), a ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez doplate na deo koji se plaća odloženo). Poslednji ček najkasnije do 2 meseca nakon povratka sa putovanja.

3. PLATNIM KARTICAMA: (Visa, Dina, Master, Maestro) – u poslovnici agencije.

4. UPLATOM NA BANKOVNI RAČUN AGENCIJE

Većina ljudi smatra da je Bali mesto za odmor na peskovitoj plaži. Da, to je jedna od opcija. Međutim, Bali je mnogo više od toga – ostrvo bogate istorije i kulture sa preko 20 000 hramova. Većina pripada hindu religiji i to je jako zanimljivo jer je Indonezija zemlja sa najvećim brojem muslimana na svetu, preko 200 miliona. S obzirom da je 90% stanovništa muslimanske veroispovesti, Bali se izdvaja od ostatka Indonezije po kulturi i arhitekturi. Bila bi šteta da preletite pola sveta a da ne obiđete bar neke najznačajnije i najlepše hramove Balija. Manga trip ekipa je obišla veliki broj hramova kako bismo mogli da vam preporučimo one najzanimljivije.

Napomena: Prilikom ulaska u hram, morate imati sarong na sebi. To je šarena tkanina (Batik) koja na sebi ima oblike i boje koje podsećaju na orijent. Bilo bi dobro da kupite sarong i nosite svuda sa sobom, košta svega 2 EUR. Ukoliko to ne želite, na ulasku u svaki hram će vam dati sarong.

Na Baliju postoje četiri vrste hramova:

  • Porodični hram – u okviru jedne porodice i nalazi se u dvorištu
  • Seoski hram – nalazi se u okviru sela i obično se sastoji od tri manja svetilišta posvećena Vishnu, Shiva i Brahmii (ova tri boga čine takozvani Trimuti – trojstvo po čijim pravilima univerzum funkcioniše. Brahma je bog koji je stvorio svet, Vishnu ga je održao a Shiva je bog uništenja)
  • Klasni hramovi – posvećeni specifičnim radničkim grupama ljudi poput trgovaca, kamenorezaca itd
  • Javni hramovi

Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'and ID <> 1217 ORDER BY Redosled LIMIT 2000' at line 1 in /home/satbusco/sattravel.rs/_class.php:37 Stack trace: #0 /home/satbusco/sattravel.rs/_class.php(37): PDOStatement->execute() #1 /home/satbusco/sattravel.rs/_class.php(73): Database->execute() #2 /home/satbusco/sattravel.rs/_class.php(201): Database->resultset() #3 /home/satbusco/sattravel.rs/smestaj.php(434): Crud->getAllWhereByCustom('smestaj_v', 'Aktivan = 1 and...', 'Redosled') #4 {main} thrown in /home/satbusco/sattravel.rs/_class.php on line 37