Majorka leto 2020 | Hotel Sol Guadalupe 4* | Španija | Letovanje

Hotel Sol Guadalupe 4*
Hotel Sol Guadalupe 4*
Hotel Sol Guadalupe 4*
Hotel Sol Guadalupe 4*
Hotel Sol Guadalupe 4*
Hotel Sol Guadalupe 4*
Hotel Sol Guadalupe 4*
Hotel Sol Guadalupe 4*
Hotel Sol Guadalupe 4*
Hotel Sol Guadalupe 4*
Hotel Sol Guadalupe 4*
Hotel Sol Guadalupe 4*
Hotel Sol Guadalupe 4*
Hotel Sol Guadalupe 4*
Hotel Sol Guadalupe 4*
Hotel Sol Guadalupe 4*
200 m

LETO 2020.
AVIONOM

CENA PAKET ARANŽMANA AVIONOM PO OSOBI
CENA UKLJUČUJE: HOTELSKI SMEŠTAJ + AVIO PREVOZ + AVIO TAXE + TRANSFER
AVIO PREVOZ (poseban čarter let) BEOGRAD • PALMA DE MALLORCA • BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJA:
Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele
Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera organizatora na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. Obavezno jedan dan pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 
2. - 10. dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 
11. dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Majorke prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

Majorka – Španija leto 2020

Hotel SOL GUADALUPE  4*  Magalluf   

Položaj hotela: hotel je smešten u srcu Magalufa, samo 200m od velike peščane plaže u zalivu Magalufa. Okružen je brojnim kafeterijama, prodavnicama i mestima za zabavu. Od glavnog grad ostrva Palma de Majorke udaljen je 14 km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja.
Hotelski sadržaj: veliki bazen od 1000 m2 sa dva dodatna bazena za decu i bebe, bazeni se prostiru duž celog hotela i opremljeni su whirpool vodenim masažerima, prostrana sunčana terasa sa pool barovima, suncobranima i ležaljkama, unutrašnji bazen, restoran, snack bar, dnevni i večernji animatorski program, fitness, vaterpolo, stoni tenis, bilijar, yoga, igralište za decu, dečji klub, sportovi na vodi, wi-fi internet u zajedničkom prostoru i internet kutak (uz doplatu), parking (uz doplatu).
Sobe: hotel sa svojih devet spratova raspolaže sa 493 soba, renoviranih 2015. Sve sobe poseduju: klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, telefon, wi-fi internet, mini frižider, sef (uz doplatu), fen, kupatilo, balkon.
Usluga: noćenje sa doručkom (buffet servis – samoposluživanje).

https://www.melia.com/es/hoteles/espana/mallorca/sol-house-guadalupe/index.htm

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema španskih operatera.

Majorka leto 2020

Majorka leto 2020

Majorka (španski i katalonski: Mallorca) je najveće ostrvo u Španiji. Nalazi se u Sredozemnom moru i deo je arhipelaga Balearska ostrva (katalonski: Illes Balears, španski: Islas Baleares). Kao i druga Balearska ostrva, Ibiza, Formentera i Menorka, ostrvo je popularna turistička destinacija. Od šezdesetih godina 20. veka, postala je sinonim za masovni turizam. Ime potiče od latinskog insula maior, „veliko ostrvo"; kasnije Maiorica.

Glavni grad ostrva, Palma de Majorka, je takođe i glavni grad autonomne zajednice Balearska ostrva. Najpoznatiji turistički gradovi su u blizini Palme, a sa njom su odlično povezani gradskim prevozom. Pomenućemo Plaja De Palmu, Kan Pastilju, El Arenal, Kala Vinjas, Kala Major, Magaluf i Iljetas. Svako mesto je priča za sebe. Magaluf je omiljeno odredište mladih sa burnim noćnim životom, Kala Major je svojom lepotom facinirao i špansku kraljevsku porodicu pa su ovo mesto izabrali za dom svoje letnje rezidencije. Danas je svakako najpoznatiji stanovnik Majorke čuveno sportsko ime, teniser Rafael Nadal.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.

 • gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
 • čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2020., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
 • virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture

Organizator putovanja zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

NAPOMENE:

 • Navedeni popusti za treću osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
 • Sobe se koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h.
 • Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja.
 • Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
 • Doplata i raspoloživost za jednokrevetnu sobu/smeštajnu jedinicu se radi na upit.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
 • U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
 • Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe ili sedište u avionu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
 • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
 • Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Minimum za realizaciju putovanja je 80 putnika.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
 • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

*BLV

Slično iz ponude

Hotel Caballero 4*
Hotel Caballero 4*
Playa de Palma
 • od 1039€

Hotel Caballero nalazi se u mirnom delu letovališta, udaljen 150 m od duge, peščane plaže. ...

Detaljnije
Roc Leo 4* - TOP ponuda
Roc Leo 4* - TOP ponuda
Ca’n Pastilla / Playa De Palma
 • od 999€

Roc Leo je moderan i potpuno renoviran hotel 2016 god. predstavlja odličan izbor naše agencije....

Detaljnije
Hotel Java 4*
Hotel Java 4*
Ca’n Pastilla
 • od 999€

Ovaj hotel je obnovljen 2013 god. sa povećanom kategorijom. Java hotel nalazi se uz prelepu promenadu i na početku svetski poznate 5k...

Detaljnije
Hotel Marbel 3*
Hotel Marbel 3*
Ca’n Pastilla
 • od 809€

Hotel je idealno lociran u centralnom delu Kan Pastilje na početku svetski poznate 5km dugačke peščane plaže (udaljen oko 300m) p...

Detaljnije
Hotel Whala Beach 3*
Hotel Whala Beach 3*
El Arenal
 • od 849€

Hotel Whala Beach poznat je po svom privilegovanom položaju na samoj promenadi El Arenala, koja ga deli od peščane plaže....

Detaljnije
Hotel Oleander 3*
Hotel Oleander 3*
Playa de Palma
 • od 1009€

Hotel Oleander nalazi se u mirnom delu letovališta, udaljen 150 m od duge, peščane plaže. ...

Detaljnije
Hotel Pinero Tal 3*
Hotel Pinero Tal 3*
El Arenal
 • od 919€

Pinero Tal hotel se nalazi u zoni Plaja de Palma/El Arenal, jednom od najživljih delova Majorke,u neposrednoj blizini šoping zone, 3...

Detaljnije
Hotel Carribean Bay 3*
Hotel Carribean Bay 3*
El Arenal
 • od 1019€

Hotel je udaljen oko 100 m od peščane plaže, u centru mesta Arenal, okružen brojnim prodavnicama, restoranima, barovima i mestima ...

Detaljnije
Hotel Mediterranean Bay 4*
Hotel Mediterranean Bay 4*
El Arenal
 • od 999€

Hotel samo za odrasle.Položaj hotela: hotel je udaljen oko 100 m od peščane plaže, u centru mesta Arenal...

Detaljnije
Hotel Playa Golf 4*
Hotel Playa Golf 4*
Playa De Palma
 • od 1349€

Hotel Playa Golf poznat je po svom privilegovanom položaju na samoj promenadi i plaži Playa de Palma, svetski poznate 5km dugačke pe&scar...

Detaljnije
Pure Salt Garonda 5*
Pure Salt Garonda 5*
Playa de Palma
 • od 1419€

Hotel Pure Salt Garonda, jedan od najluksuznijih i najnovijih hotela sa 5* poznat je po svom privilegovanom položaju na samoj promenadi i p...

Detaljnije
Hotel Samos 3*
Hotel Samos 3*
Magalluf
 • od 979€

Hotel Samos je smešten u srcu Magalufa, na samo 250m od čuvene velike peščane gradske plaže i nedaleko od lokalnih restoran...

Detaljnije
Hotel Sol Barbados 4*
Hotel Sol Barbados 4*
Magalluf
 • od 1509€

Sol Barbados je moderan i potpuno renoviran hotel, deo prestižnog Sol Melia lanca hotela smešten je na brežuljku uz samo obalu...

Detaljnije
Hotel Sol Palmanova 4*
Hotel Sol Palmanova 4*
Palma Nova
 • od 1319€

Hotel Sol Palmanova, deo prestižnog Sol Melia lanca hotela, udaljen je 120m od plaže, u mirnom delu letovališta Palma Nova...

Detaljnije