Sicilija Taormina Leto 2020 Avio | Hotel Albatros 3* - TOP ponuda | Italija | Letovanje

Hotel Albatros 3* - TOP ponuda
Hotel Albatros 3* - TOP ponuda
Hotel Albatros 3* - TOP ponuda
Hotel Albatros 3* - TOP ponuda
Hotel Albatros 3* - TOP ponuda
Hotel Albatros 3* - TOP ponuda
Hotel Albatros 3* - TOP ponuda
Hotel Albatros 3* - TOP ponuda
Hotel Albatros 3* - TOP ponuda
Hotel Albatros 3* - TOP ponuda
Hotel Albatros 3* - TOP ponuda
Hotel Albatros 3* - TOP ponuda
Hotel Albatros 3* - TOP ponuda
Hotel Albatros 3* - TOP ponuda
Hotel Albatros 3* - TOP ponuda
Hotel Albatros 3* - TOP ponuda
Hotel Albatros 3* - TOP ponuda
Hotel Albatros 3* - TOP ponuda
100 m

LETO 2020

CENA PAKET ARANŽMANA AVIONOM PO OSOBI
CENA UKLJUČUJE: HOTELSKI SMEŠTAJ + AVIO PREVOZ + AVIO TAXE + TRANSFER
AVIO PREVOZ (poseban čarter let) BEOGRAD • SICILIJA (aerodrom Katanija) • BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJA
Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele. 
Prvi dan:
 sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera organizatora na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. Obavezno jedan dan pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 
2.-10. dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 
11. dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Sicilija prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

Sicilija – Italija leto 2020

HOTEL ALBATROS 3* Letojanni

Položaj hotela: hotel je smešten na samoj peščanoj plaži Letojanija i preporučuje se onima koji su u potrazi za mirnim odmorom i kupanjem. Plaža je dugačka nekoliko kilometara i ima svoje javne delove koji se ne plaćaju, kao i privatizovana lida gde se mogu iznajmiti suncobrani i ležaljke. Od Taormine je udaljen oko 5 km.
Hotelski sadržaj: hotel poseduje privatni deo plaže sa suncobranima i ležaljkama čije se korišćenje doplaćuje, bar i restoran sa terasom, na kojoj se ponekad služi večera, besplatan Wi-Fi internet dostupan u hotelskom lobiju, sef boksove na recepciji (uz doplatu), lift, TV salu.
Sobe: hotel raspolaže sa 77 soba koje poseduju klima uređaj, TV, telefon, mini frižider,  kupatilo, fen, balkon.
Usluga: polupansion, doručak – buffet servis  (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz menija.

http://www.hotel-albatros.it/en

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema italijanskih operatera.

Sicilija Taormina Leto 2020 Avio

Sicilija Taormina Leto 2020 Avio

Zbog svog strateškog položaja, Sicilija je oduvek bila meta raznih osvajača. Uvidevši važnost ostrva Grci najpre osvajaju Siciliju da bih porazlili Rimljani i stavilui Siciliju pod vlast Rimskog Carstva. Posle pada Rimskog Carstva ostrvo će zauzeti Vandali, zatim Goti, koje će potisnuti Vizantijsko carstvo. Zatim će ostrvom vladati Arapi, Normani, Španci, Burboni i na kraju će Sicilija postati deo savremene Italije. Svi navedeni osvajači su ostavili svoj trag i uticaj na arhitekturu, kulturu, muziku i gastronomiju, kako Sicilije, tako i Taormine. Ali bez obzira na sve uticaje, Sicilija je ostala specifično tradicionalno i zatvoreno društvo nesklono otvaranju prema novim uticajima.

Taormina je bila letnja rezidencija careva, aristokrata i bankara, od Wilhem II-nemačkog cara do porodice Rothschilds, omiljena destinacija svetskih zvezda kakve su Robert De Niro, Naomi Campbell i mnoge druge poznate ličnosti. Smestivši se na liticama iznad mora, u zagrljaju planine Tauro, uronjena u bujnu subtropsku vegetaciju i sa pogledom na vulkan Etnu, podseća na nedodirljivu lepoticu koja sa visine posmatra svet oko sebe.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.

 • gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
 • čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2020., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
 • virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture

Organizator putovanja zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

NAPOMENE:

 • Navedeni popusti za treću osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
 • Sobe se koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h.
 • Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja.
 • Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
 • Doplata i raspoloživost za jednokrevetnu sobu/smeštajnu jedinicu se radi na upit.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
 • U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
 • Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe ili sedište u avionu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
 • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
 • Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Minimum za realizaciju putovanja je 80 putnika.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
 • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

*BLV

Slično iz ponude

Hotel Da Peppe 3*
Hotel Da Peppe 3*
Letojanni
 • od 679€

Hotel Da Peppe nalazi se u zalivu Letojani na samo 5 km od Taormine....

Detaljnije
Hotel Alexander 3* - TOP ponuda
Hotel Alexander 3* - TOP ponuda
Giardini Naxos
 • od 634€

Ovaj mali porodični hotel okružen vrtom, nalazi se u srcu zone Rekanati Đardini Naksosa, pruža mogućnost prijatnog aktivnog odmora....

Detaljnije
Hotel Hellenia Yachting 4*
Hotel Hellenia Yachting 4*
Giardini Naxos
 • od 899€

Elegantan, u mirnom kraju Đardini Naksosa, hotel Hellenia Yachting predstavlja idealno mesto za opuštajući odmor kraj mora. ...

Detaljnije
Hotel San Pietro 3*
Hotel San Pietro 3*
Letojanni
 • od 689€

Hotel San Pietro  se nalazi na samoj obali mora, u mestu Letojanni, nadomak poznatog letovališta Taormina. ...

Detaljnije