Sardinija Leto 2018 Bus | Sardinija Leto 2018 Bus | Italija | Letovanje

Sardinija Leto 2018 Bus
Sardinija Leto 2018 Bus
Sardinija Leto 2018 Bus
Sardinija Leto 2018 Bus
Sardinija Leto 2018 Bus
Sardinija Leto 2018 Bus
Sardinija Leto 2018 Bus
Sardinija Leto 2018 Bus
Sardinija Leto 2018 Bus
Sardinija Leto 2018 Bus
Sardinija Leto 2018 Bus
Sardinija Leto 2018 Bus
Sardinija Leto 2018 Bus
Sardinija Leto 2018 Bus
100

COSTA SMERALDA – PORTO ĆERVO – ALGERO – KALJARI – KORZIKA – CINQUE TERRE

PAKET ARANŽMAN 11 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + BROD + SMEŠTAJ NABAZI 7 NOĆENJA U RESORT / APART HOTELU NA SARDINIJI
SPECIJALNA PONUDA VAŽI DO POPUNE KAPACITETA

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

TERMIN PUTOVANJA

SPECIJALNA PONUDA

REDOVNA CENA

PAKET FAKULTATIVNIH IZLETA ZA REZERVACIJE U AGENCIJI         

 230 €    199 €

07.09. – 17.09.2018.

339 €

379 €

Cene iz tabele su izražene u eurima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (sa klimom, TV-om i audio opremom)
 • Prevoz feribotom na relaciji Livorno – Olbia –Livorno
 • Smeštaj na Sardiniji na bazi 7 noćenja u resort / hotelu apartmanskog tipa – residence Baia di Bahas
 • Usluge licenciranog vodića - pratioca grupe
 • Troškove organizacij i realizacije aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje - (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000€) – 11 € (osobe od 19 – 69 god.) - 6 € (deca od 0 meseci – 18god.),  19 € (osobe od 70 – 80 god.). Preporuka agencije je da putnik poseduje ovu vrstu osiguranja
 • Fakultativne izlete i ulaznice CENA PAKETA IZLETA ZA REZERVACIJE U AGENCIJI: 199 € (za decu do 12 godina 119 €)
 • Obaveznu brodsku taksu 30 € po osobi za vožnju u oba pravca Livorno – Olbia - Livorno
 • Obaveznu turističku boravišnu taksu 1,5 € po osobi / po noći, plaća se na Sardiniji na recepciji hotela

DOPLATE:

 • Doplata za jednokrevetnu (1/1) sobu iznosi 50% od cene aranžmana.
 • Doplata za dodatno sedište u autobusu 50 €
 • Doplata za smeštaj u kabini na feribotu tokom dnevne plovidbe Livorno – Sardinija  (kompanija Grimaldi Lines)

cena po osobi u unutrašnjoj kabini iznosi:
dvokrevetna 50 € , trokrevetna 45 €, četvorokrevetna 40 € (2 standardna ležaja + 2 ležaja na sprat).

 • Doplata za smeštaj u kabini na feribotu tokom noćne plovidbe Sardinija – Livorno  (kompanija Grimaldi Lines)

cena po osobi u unutrašnjoj kabini iznosi:
dvokrevetna 65 € , trokrevetna 55 €, četvorokrevetna 45 € (2 standardna ležaja + 2 ležaja na sprat).

 • Doplata za kabinu na brodu je na upit i zavisi od raspoloživosti kapaciteta brodara.
  OBAVEZNA REZERVACIJA I PLAĆANJE U AGENCIJI
  .                                                         

POPUSTI:
Deca
ostvaruju popuste u pratnji dve punoplatežne osobe

 • deca od 0 – 2 godine besplatno (imaju sedište u autobusu i nemaju ležaj u hotelu)
 • DVOJE DECE OD 2 DO 18 GODINA OSTVARUJU POPUST 50% NA CENU PAKET ARANŽMANA. IMAJU SEDIŠTE U AUTOBUSU, IMAJU LEŽAJ U HOTELU.

SOPSTVENI PREVOZ:

 • za putnike koji koriste sopstveni prevoz cena se umanjuje za 50 € po osobi.
 • pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemlje.
 • postoji mogućnost dodatnih noćenja uz doplatu u gradovima po izboru (raspitati se u agenciji)

U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultativnih izleta za uplate na licu mesta su:

 • Izlet do Kaljarija sa navedenim obilascima 50 € / 25 € deca
 • Izlet do Korzike sa uključenim kartama za feribot i obilaskom Bonifačija               80 € / 50 € deca
 • Izlet do Smaragdne obale sa posetom Porto Ćervu 30 € / 15 € deca
 • Izlet do grada Algero 45 € / 25 € deca
 • Cinque Terre sa navedenim obilascima i voznom kartom 25 € / 20 € deca

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
 • CENE FAKULTATIVNIH IZLETA SU PO OSOBI, podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 35 putnika, deca od 6 -12 godina ostvaruju popust prema tabeli, deca od 0 - 5,99 godine besplatno. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

NAPOMENA :

Čišćenje kuhinje nije uključeno. Gosti su u obavezi da nakon korišćenja, očiste kuhinju i vrateje u stanje koje su zatekli. Dodatno čišćenje kuhinje naplaćuje se 30 €.
Obavezan depozit – osiguranje apartmana u slučaju štete, u iznosu od 150 € po apartmanu koji se predaje recepciji hotela prvog dana, a preuzima na recepciji poslednjeg dana boravka u apartmanu.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD

Polazak autobusom iz Beograda, sa parkinga kod Sava Centra, Novi Beograd – Savska strana. Sastanak putnika u 14:00 h. Polazak u 14:30 h. Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan LIVORNO - SARDINIJA / OLBIA – GOLFO ARANCI        Dolazak u luku Livorno u ranim jutarnjim časovima. Ukrcavanje na brod za Sardiniju / Olbia u 08h. Isplovljavanje iz luke Livorno u 10:00. Dnevna vožnja brodom u trajanju od 8,5 sati. Dolazak na Sardiniju u luku Olbia - Golfo Aranči u 18:30h. Iskrcavanje sa broda i nastavak putovanja autobusom do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje

3. dan SARDINIJA / GOLFO ARANCI
Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

4. dan SARDINIJA – KASTELSARDO I KORZIKA / BONIFACIO
Slobodno vreme ili celodnevni fakultativni izlet u KASTELSARDO i Francusko  ostrvo KORZIKA. Vožnja živopisnim predelima Sardinije do mesta Castelsardo, poznato po tradiciji izrade pletenih korpi. Slobodno vreme za uživanje na dugoj beloj plažiilišetnja šarmantnim gradićem ispod velike tvrdjave. U poslepodnevnim časovima vožnja rajskom obalom do luke Santa Tereza Galura . Jednočasovna vožnja feribotom i prelazak preko moreuza Bonifačio sa panoramom Garibaldijevog ostrva. Dolazak na KORZIKU u BONIFAČIO grad smešten na steni okruženoj sa tri strane morem. Bonifačio je verovatno najzanimljiviji grad Korzike koji je dugo bio luka nadaleko čuvenih Korzikanskih pirata. Razgledanje starog gradskog jezgra i slobodno vreme za uživanje u zaista jedinstvenom ambijentu . U večernjim časovima povratak sa Korzike  feribotom na Sardiniju i vožnja autobusom do hotela. Noćenje.

5. dan SARDINIJA – PORTO CERVO
Slobodan dan ili poludnevni fakultativni izlet do ekskluzivnog turističkog mesta PORTO ĆERVO, koje predstavlja najpoznatiji turistički centar regije Kosta Smeralda (Smaragdna obala). Boravak u Porto Ćervu  i slobodno vreme za kupanje. Povratak u hotel u poslepodnevnim časovima. Noćenje.

6. dan SARDINIJA – KALJARI
Slobodno vreme ili celodnevni fakultativni izlet u KALJARI glavni grad Sardinije. Vožnja autobusom središnjim planinskim delom ostrva ka krajnjem jugu. Po dolasku obilazak grada uz razgledanje: Municipio – gradska kuća, trgovačka zona Largo Karlo Feliće, živopisni trg Jene, Kastelo – srednjovekovno utvrđenje na uzvišenju, Kula slonova, katedrala Svete Marije, vidikovac... Slobodno vreme za individualne aktivnosti, kupanje, šetnje i uživanje u sjajnom živopisnom lučkom gradu. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

7. dan SARDINIJA
Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

8. dan SARDINIJA – ALGERO
Slobodno vreme ili celodnevni fakultativni izlet u ALGERO. Vožnja autobusom do zapadne obale Sardinije.   Dolazak u Algero, poznat pod nadimkom mala Barselona. Zanimljiv primorski grad i poznati turistički centar, smešten na obali sredozemnog mora u malom zalivu sa dugom belom peščanom plažom. Razgledanje grada koji su zidali španci: katedrala Santa Maria - tvrdjava Madalena i zidine porodice Doria. Slobodno poslepodne za uživanje i opuštanje,šetnju starim gradom,  glavnom ulicom Karlo Alberto sa prodavnicama nakita od skupocenih korala... Predlog: fakultativni odlazak na izlet brodom na Capo Caccia s ulazom u Neptunove pećine geološko čudo i jedna od najinteresantnijih pećina na Mediteranu. Kompleks pećina skriva slano jezero i nekoliko „dvorana“ s neverovatno plavim morem. Kompleks se proteže na više kilometara od kojih je manji deo otvoren turistima. Stanovnici Sardinije tvrde da ako posetite Sardiniju, a ne vidite Neptunove pećine, na ostrvu zapravo niste ni bili! Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

9. dan SARDINIJA – LIVORNO
Napuštanje hotela u 10h. Slobodno vreme do 16h. Vožnja autobusom do OLBIJE. Obilazak grada uz razgledanje: bazilika San Semplićio iz 11. veka, crkva Sv. Pavla, Gradska kuća... Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnju, odmor, posetu  Arheološkom muzeju... Oko 20h ukrcavanje na feribot. Smeštaj u kabine (ukoliko ste odabrali ovu opciju). Noćna plovidba Tirenskim morem do Livorna.

10. dan    LIVORNO –  CINQUE TERRE
Dolazak u Livorno u 06:30h. Nastavak putovanja autobusom ka Rivijeri cveća. Dolazak u Levanto gde se ulazi u voz koji povezuje svih pet sela u sastavu Ćinkve Tere. Nacionalni park CINQUE TERRE nalazi se na sredozemnom moru i predstavlja 5 najlepših tradicionalnih mesta Italije pod zaštitom UNESCO-a. Odlazak vozom do najvećeg  naselja u okviru parka Riomađore (Riomaggiore) koje leži na stenama duž  potoka Mađore i spušta se ka moru u formi amfiteatra. Nastavak putovanja vozom do  Manarole, sa tradicionalnim šarenim kućama koje se spuštaju terasasto do same obale mora. Vožnja vozom do sledećeg  sela Monterosa al Mare, koje leži u sredini  malog zaliva, sa kućama u obliku kula  (case – tori). Slobodno vreme, mogućnost odlaska do plaže. U poslepodnevnim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.

11. dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u podnevnim časovima.

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Smeštaj iz ove ponude ima recepciju, restoran, a svaka soba/apartman je standardna, ima tuš/WC. Smeštaj je na Sardiniji u zoni  Golfo Aranci  u navedenim hotelima do popune mesta ili sličnim.

BAIA de BAHAS - Apartments & Resort – Golfo di Marinela      www.baiadebahas.com

Resort se nalazi na Sardiniji, na obali Tirenskog mora, u mestu Golfo di Marinella. Apartmanski kompleks je smešten u cvetnom vrtu punom zelenila. Resort ima svoju privatnu peščanu plažu. Smeštajne jedinice se nalaze 50 – 300 m od plaže, u zavisnosti od pozicije u okrivu kompleksa. Sadržaj kompleksa: recepcija, restoran, bar, dečije igralište, WI FI na recepciji i oko nje, mini market, kiosk sa novinama i cigaretama, parking, bar. Studiji i apartmani su klasično uređeni i imaju šareni nameštaj, kao i čajnu kuhinju sa priborom za jelo i frižiderom. Svi imaju sopstveni vrt ili popločano dvorište sa stolicama i stolom. Besplatan WiFi dostupan je na recepciji i susednim zajedničkim prostorijama. Korišćenje klima uređaja se dodatno naplaćuje na licu mesta.

Veličina apartmana sa jednom spavaćom sobom za 2 - 4 osobe: 42 m²

Ovaj apartman ima 1 dvokrevetnu spavaću sobu sa bračnim krevetom i kauč na izvlačenje za 2 osobe u dnevnoj sobi. Svi apartmani su jednostavno namešteni i poseduju čajnu kuhinju sa priborom za jelo i frižiderom, privatni balkon, terasu ili popločano dvorište, a pojedini nude i pogled na more. Prvi set posteljine i peškiri su uključeni u cenu, dok se dodatna zamena obavlja uz doplatu na licu mesta. Zamena peškira 10 € po osobi, zamena posteljine 10 € po osobi. Idealno za smeštaj dve odrasle osobe i max. dvoje dece.

Veličina apartmana sa dve spavaće sobe za 4 - 6 osoba: 55 m²

Ovaj apartman ima 1 spavaću sobu sa bračnim krevetom, 1 spavaću sobu sa krevetima na sprat i kauč na razvlačenje za dve osobe u dnevnoj sobi. Svi apartmani su jednostavno namešteni i poseduju čajnu kuhinju sa priborom za jelo i frižiderom, privatni balkon, terasu ili popločano dvorište, a pojedini nude i pogled na more. Prvi set posteljine i peškiri su uključeni u cenu, dok se dodatna zamena obavlja uz doplatu na licu mesta. Zamena peškira 10 € po osobi, zamena posteljine 10 € po osobi. Idealno za smeštaj dve odrasle osobe i max. dvoje dece. Idealno za smeštaj 4 odrasle osobe i max. dvoje dece

Molimo proveriti u agenciji raspoloživost smeštajnih kapaciteta.

NAPOMENA:

Obavezna doplata za finalno čišćenje apartmana: 57 € za jednosobni apartman, 62 € za dvosobni apartman. Čišćenje kuhinje nije uključeno. Gosti su u obavezi da nakon korišćenja, očiste kuhinju i vrateje u stanje koje su zatekli. Dodatno čišćenje kuhinje naplaćuje se 30 €. Obavezan depozit – osiguranje apartmana u slučaju štete, u iznosu od 150 € po apartmanu koji se predaje recepciji hotela prvog dana, a preuzima na recepciji poslednjeg dana boravka u apartmanu.

Sardinija Leto 2018 Bus

Sardinija Leto 2018 Bus

Sardinija je drugo po veličini italijansko ostrvo u Sredozemnom moru, posle Sicilije. Udaljeno je oko 300 km od kopnenog dela Italije i najbliže je francuskom ostrvu Korzici. Prestonica i najveći grad ostrva je Kaljari, na sardinijskom jeziku znači dvorac. U samom gradu nalazi se duga peščana plaža, jedna od najdužih gradskih plaža u Italiji (13 km). Kaljari krase divne bašte, parkovi, katedrale i zamkovi.

Sardinija sa svojim smaragdnim morem, belim peščanim plažama i malim stenovitim uvalama ostaviće vas bez daha. Uživajte u prelepom ambijentu jer ovde turizam još uvek nije ugrozio autentičan izgled ostrva.Upravo zato, ponosni stanovnici Sardinije i kažu da je ovo država za sebe. Ipak, ono sto najvise privlači brojne turiste tokom duge letnje sezone su predivne kristalno bele plaže, tirkizno more i moderni hotelski kompleksi savršeno ukomponovani u prirodni ambijent.

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre početka putovanja
 • Odloženo plaćanje čekovima gradjana: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 20.10.2018. Datumi realizacije čekova su  10. i 20. u mesecu.
 • Platne kartice Visa, Dina, Master i Maestro

 

 

 

NAPOMENA:

Čišćenje kuhinje nije uključeno. Gosti su u obavezi da nakon korišćenja, očiste kuhinju i vrateje u stanje koje su zatekli. Dodatno čišćenje kuhinje naplaćuje se 30 €. Obavezan depozit – osiguranje apartmana u slučaju štete, u iznosu od 150 € po apartmanu koji se predaje recepciji hotela prvog dana, a preuzima na recepciji poslednjeg dana boravka u apartmanu.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.
 • Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici sattravel.rs
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. WiFi, sef, parking, frižider - mini-bar, TV, fen za kosu, klima uređaj...)
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
 • Našemišljenjeokategorizacijisvihnavedenihobjekata (datousklopuopisahotela) jenaševidjenjeukupnogstanjaodredjenogobjektaikaotakvojerezultatnašegistraživanja, utiskadrugihgostijuimožeserazlikovatiodzvaničnogteslužiisključivouinformativnesvrheuciljupružanjavišeinformacija. Savetujemodaseisamivišeinformišeteoistimaputeminternetanadruštvenimmrežamaispecijalizovanimportalimakojipružajutuvrstupomoćiputnicimapoputwww.tripadvisor.com
 • Opisi hotela su sastavni deo cenovnika (obavezno uzeti u agenciji ukoliko nisu priloženi uz program)                                                                                                                                                       

OPŠTE NAPOMENE:      

 • Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
 • Kod autobuskih aranžmana raspored sedenja u autobusu organizator odredjuje po datumu prijave putnika.
 • Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Posebni zahtevi gostiju u vidu MOLBE a koji su mimo usluge iz cenovnika i koji se dodatno ne naplaćuju, posebno se ne garantuju. Organizator će pokušati da udovolji želji svakog od putnika ukoliko je u mogućnosti.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
 • Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
 • Svaki putnik lično odgovara za svoje lične stvari. Savetujemo da koristite sef a vrednosti ne ostavljate u sobi.
 • Molimo putnike da tokom putovanja poštuju satnice i vremena polaska.
 • Putnik je obavezan da poseduje MEDJUNARODNO PUTNO OSIGURANJE koje se može pribaviti u poslovnicama turističke agencije.. Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže propisanu količinu novčanih sredstava za vreme boravka (kartice, gotovina….),  kao i međunarodno putno osiguranje.
 • Način i postupak, adresa i rok za ulaganje reklamacije potrošača, rok za odgovor Organizatora,  objašnjeni su detaljno članom 14 Opštih uslova putovanja organizatora, nalaze se vidno istaknuti na oglasnoj tabli na zidu u poslovnicama. Opšti uslovi putovanja su sastavni deo ugovora o putovanju.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

 • Organizator putovanja SAT Travel poseduje licencu organizatora putovanja OTP br. 104/2016.
 • SAT Travel je aktivna članica YUTA-e
 • Prema Zakonu o turizmu Organizator putovanja ima propisanu polisu osiguranja broj 300058478 od 16.08.2017. godine, akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”, u visini od 300.000,00 € za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0187/2017 od 15.08.2017. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU "YUTA", 011/3228686, 011/3228687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300058478 od 16.08.2017. akcionarskog društva za osiguranje "DDOR Novi Sad".
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili u zakonon predviđenim slučajevima.
 • Ovaj program je radjen na bazi minimum 45 plativih putnika.
 • Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
 • Uz program važe Opšti uslovi putovanja organizatora uskladjeni sa YUTA standardima.
 • Cenovnik za Leto 2018 – Italija, Sardinija – Korzika – Ćinkve Tere, 11 dana / 7 noćenja, 3 od 29.05.2018.