Sardinija Leto 2018 Bus | Italija | Letovanje

Sardinija Leto 2018 Bus

Sardinija je drugo po veličini italijansko ostrvo u Sredozemnom moru, posle Sicilije. Udaljeno je oko 300 km od kopnenog dela Italije i najbliže je francuskom ostrvu Korzici. Prestonica i najveći grad ostrva je Kaljari, na sardinijskom jeziku znači dvorac. U samom gradu nalazi se duga peščana plaža, jedna od najdužih gradskih plaža u Italiji (13 km). Kaljari krase divne bašte, parkovi, katedrale i zamkovi.

Sardinija sa svojim smaragdnim morem, belim peščanim plažama i malim stenovitim uvalama ostaviće vas bez daha. Uživajte u prelepom ambijentu jer ovde turizam još uvek nije ugrozio autentičan izgled ostrva.Upravo zato, ponosni stanovnici Sardinije i kažu da je ovo država za sebe. Ipak, ono sto najvise privlači brojne turiste tokom duge letnje sezone su predivne kristalno bele plaže, tirkizno more i moderni hotelski kompleksi savršeno ukomponovani u prirodni ambijent.

Smeštaj: Prevoz:
Sortiraj:
Sardinija Leto 2018 Bus
Sardinija Leto 2018 Bus
  • od 339€

Sardinija se nalazi na zapadnoj obali italijanske čizme. Drugo je po veličini ostrvo na Mediteranu, posle Sicilije. Od kopnenog dela itali...

Detaljnije