Rimini leto 2019 Bus | Hotel Metropole 3* | Italija | Letovanje

Hotel Metropole 3*
Hotel Metropole 3*
Hotel Metropole 3*
Hotel Metropole 3*
Hotel Metropole 3*
Hotel Metropole 3*
Hotel Metropole 3*
Hotel Metropole 3*
Hotel Metropole 3*
Hotel Metropole 3*
CENA ARANŽMANA PO OSOBI
DINARSKI DEO: 1500 rsd + CENA SMEŠTAJA U TABELI U EUR

popusti: III i IV odrasla osoba-10%, I dete 0-2 g. – besplatno, II dete 0-2 g.-50%, I i II dete 2-7 g.-50%, I i II dete 7-12 g.-30%

napomena: I dete 0-2 g. koristi zajednički ležaj i nema obroke. Doplata za krevetac i obroke na recepciji.

hotelski popust – rani buking: -5% za celu sezonu, popust važi za rezervacije do 31.05.2018.

DOPLATA ZA PREVOZ
AUTOBUSOM – odrasli 90€; dete od 0-12 g. 75€

HOTELSKE SKRAĆENICE I NAZNAKE U TABELI:  dvokrevetna soba – dva standardna ležaja + pomoćni ležaj ili kreveti na sprat; BB – bed&breakfast (noćenje, doručak) – samoposluživanje; HB – halfboard (polupansion)doručak – samoposluživanje, večera – izbor više jela iz hotelskog menija; BB/SF – bed&breakfast/standard formula- (noćenje, doručak) – samoposluživanje, HB/PF – halfboard/premium formula (polupansion): doručak – samoposluživanje, večera – samoposluživanje.

DINARSKI DEO: plaćaju svi putnici bez obzira na vrstu usluge i prevoz do letovališta, iznos je naznačen u tabeli.
CENA BUS PREVOZA: cena je po osobi. Naznačena je u tabeli u RSD. Deca od 0-12 god. plaćaju prevoz i imaju sedište.
CENA SMEŠTAJNIH/PANSIONSKIH USLUGA: cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), za svaki termin, objekat i uslugu.

 

BUS PREVOZ – AUTOBUSOM TURISTIČKE KLASE (klima/video/audio)  BEOGRAD • RIMINI • BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJAPolazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabelePrvi dan: polazak autobusa u 15:00h iz Beograda (sa parkinga u bloku 42, na Novom Beogradu, preko puta otvorenog  tržnog centra, tzv. “Buvljak”), iz Novog Sada (parking hotela Sajam) u 13:00h. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-8.dan:dolazak u Rimini u prepodnevnim satima, smeštaj u hotel do 14:00h, boravak (7noćenja) u izabranom terminu i hotelu sa izabranim uslugama. 9.dan (poslednji dan boravka): napuštanje hotela, povratak iz Riminija započinje u kasnima popodnevnim satima, zbog velikog broja hotela, polazak ispred poslednjeg hotela može biti i 60 min kasnije od zakazanog vremena. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni u prepodnevnim satima na dan povratka. 10.dan: dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • autobuski prevoz na relaciji Beograd – Rimini – Beograd sa pratiocem grupe
 • izabrane pansionske usluge u hotelu prema tabeli

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja na 30.000€ osigurane sume. Informaciju o iznosu osiguranja dobićete u agenciji. Iznos zavisi od dužine boravaka i vrste osiguranja (individualno ili porodično).
 • turistička (boravišna) taksa u Riminiju za boravak u hotelima sa 3* – 1,5€ po osobi/noći, za boravak u hotelima sa 4*- 2,5€ po osobi/noći. Plaćanje na recepciji, po dolasku. Deca do 12 godina ne plaćaju taksu.
 • doplatu za prevoz iz Novog Sada – 1.950 rsd
 • individualne troškove putnika i  fakultativne izlete

NAPOMENA ZA KORIŠČENE DUPLIH SMENA:  U slučaju spajanja smena – 14 ili vise noćenja, sabiraju se devizni delovi aranžmana za izabrane smene, a dinarski deo po osobi ostaje isti bez obzira na dužinu boravka.

Hotel se nalazi u centralnom delu Riminija koji se zove Marina Centro. Od peščane plaže udaljen je 30 metara.
Hotelski sadržaj: hotel poseduje restoran, bar, lift, bazen, parking sa ograničenim brojem mesta, besplatan wi-fi internet u hotelskom lobiju, sef na recepciji
Sobe: sve sobe poseduju TV sa satelitskim kanalima, telefon, wi-fi internet, mini bar (uz doplatu), klima uređaj, kupatilo, fen, balkon.
Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion, doručak – buffet servis (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz menija (uz veliki izbor salata – buffet servis).

Rimini leto 2019 Bus

Rimini leto 2019 Bus

Rimini, ili "mali Rim", 400 kilometara severno od Rima, verovatno je najpopularnije odmaralište na italijanskoj obali Jadranskog mora. Grad je poznat po dugim, uređenim plažama i noćnom životu. Kroz Rimini protiču i dve reke, Marečija i Auza.

Klima je sredozemna, pa je leti veoma toplo. Rimini su, pre rimske kolonije, nastanjivali Etrurci, Umbri, Grci i Gali, a danas broji oko 150.000 stanovnika.

Italijani putuju u Rimini zbog sunca i mora, kao i zbog odlične hrane i dobre atmosfere. Centar grada je otvoren čitave godine, sa dobrim restoranima, radnjama i kulturnim dešavanjima.

Prelepa peščana plaža, prodavnice, restorani, mogućnost obilaska znamenitosti, kako u gradu, tako i u okolini, privlače putnike svih godišta, jer Rimini pruža izvanredne mogućnosti porodičnog odmora i provoda, u zavisnosti od interesovanja.

Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.
Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2018.
Plaćanjem Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.

 • Navedeni popusti za treću i četvrtu osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
 • Sobe/apartmani se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka u hotelima do 10:00h, u apartmanima do 09.00h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Dodatni, odnosno pomoćni ležaj je uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili je sofa/fotelja na rasklapanje.
 • Apartmani i studija se predaju gostima u ispravnom i čistom stanju. Gosti sami održavaju higijenu u smeštajnim jedinicama i nabavljaju sredstva za higijenu. Posteljina se menja najmanje jednom u toku smene.
 • Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu/smeštajnu jedinicu se radi na upit. Doplata za jednokrevetnu smeštajnu jedinicu (apartman ili studio) u sezoni je 100% na smeštajni deo aranžmana i nije moguć u svim studijima i apartmanima (informacije su dostupne u agenciji).
 • Cena je garantovana uz uplatu kompletnog iznosa. U slučaju promena nakon zaključivanja Ugovora o putovanju, koja se odnose na promene u kursu razmene valute, ili kada je cena izražena u dinarima, do promene u tarifama prevoznika i drugim zakonom predviđenim slučajevima, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
 • Maloletna lica ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost roditelja da mogu samostalno da putuju.
 • Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe ili apartmana, sedište u avionu ili autobusu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
 • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
 • Pravila oblačanja u većini hotela za vreme večere u restoranima je za muškarce, nošenje dugih pantalona, a sve vrste kupaćih kostima nisu dozvoljene.
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
 • Broj telefona predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju pre putovanja.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš).
 • Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
 • Minimum za realizaciju putovanja je 30 putnika (autobuski prevoz), 80% popunjenosti prevoznog sredstva (avio čarter prevoz).
 • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
 • Program putovanja Rimini/Leto/ Cenovnik br. 2 od 10.01.2018.

*BLV

Slično iz ponude

Hotel Du Soleil 4*
Hotel Du Soleil 4*
 • od 360€

Hotel Du Soleil nalazi se u centru Riminija u delu koji se zove Marina Centro, smešten na prvoj liniji do plaže....

Detaljnije
Hotel Due Mari 4*
Hotel Due Mari 4*
 • od 0€

Hotel je udaljen 30 metara od plaže, u delu Riminija Miramare....

Detaljnije
Hotel Calypso 3* superior
Hotel Calypso 3* superior
 • od 0€

Hotel je smešten u gradu, nalazi se u blizini znamenitosti Anfiteatro Romano, Tempio Malatestiano i Piazza Cavour, a od plaže je uda...

Detaljnije
Hotel Doge 3*
Hotel Doge 3*
 • od 0€

Hotel Doge se nalazi na 20 metara od plaže u delu Torre Pedrera....

Detaljnije
Hotel Bergamo 3*
Hotel Bergamo 3*
 • od 0€

Bergamo hotel se nalazi u delu Riminija koji se zove Miramare. Od peščane plaže udaljen je oko 250m....

Detaljnije
Hotel Monti 3*
Hotel Monti 3*
 • od 0€

Hotel se nalazi u centralnom delu Riminija koji se zove Marina Centro....

Detaljnije
Hotel Arpa 3*
Hotel Arpa 3*
 • od 0€

Hotel Arpa smešten je u Riminiju u Marina centru, nedaleko od šetališta i na oko 200m od plaže....

Detaljnije
Hotel Alfredos 3*
Hotel Alfredos 3*
 • od 0€

Hotel Alfredos nalazi se u Rivazura delu Riminija, na 200m od plaže....

Detaljnije
Hotel Vannucci 3*
Hotel Vannucci 3*
 • od 0€

Hotel se nalazi u centralnom delu Riminija koji se zove Marina Centro....

Detaljnije
Hotel Scarlet 3*
Hotel Scarlet 3*
 • od 0€

Hotel Scarlet se nalazi u centralnom delu Riminija koji se zove Marina Centro. Od peščane plaže udaljen je oko 250m....

Detaljnije
Hotel Gattei 3*
Hotel Gattei 3*
 • od 0€

Hotel Gattei nalazi se u Marebellu, delu Riminija, na 180m od plaže....

Detaljnije
Hotel Kennedy 3*
Hotel Kennedy 3*
 • od 0€

Hotel Kennedy se nalazi u delu Riminija koji se zove Marina Centro. Od peščane plaže udaljen je 200 metara....

Detaljnije
Hotel Bel Mare 3*
Hotel Bel Mare 3*
 • od 0€

Hotel je idealan kako za porodice, tako i za mlade. Nalazi se na 150m od plaže u Marina Centru....

Detaljnije
Hotel Marika 3*
Hotel Marika 3*
 • od 0€

Hotel Marika je udaljen 50m od plaže, u delu Riminija Miramare....

Detaljnije
Hotel Europa 3*
Hotel Europa 3*
 • od 0€

Hotel Europa se nalazi na oko 30m od plaže, u samom srcu Rimini Marina Centra....

Detaljnije
Hotel Brown / Atrium 3*
Hotel Brown / Atrium 3*
 • od 0€

Hoteli Brown/Atrium se nalaze u Riminiju u Marina Centru, na oko 350m od plaže. Locirani su jedan preko puta drugog....

Detaljnije
Vila Livia 2* superior
Vila Livia 2* superior
 • od 0€

Vila Livia nalazi se na oko 120 metara od plaže u mirnom delu Riminija – Marina centru....

Detaljnije
Vila Nanni 2*
Vila Nanni 2*
 • od 0€

Vila Nanni nalazi se u Rivazura delu Riminija, na 300m od plaže....

Detaljnije
Hotel Toledo 2*
Hotel Toledo 2*
 • od 0€

Hotel Toledo se nalazi u San Giuliano delu Riminija, od plaže je udaljen 150m....

Detaljnije