Lido di Jesolo Leto - Bus | Hotel Colonna 3* | |

Hotel Colonna 3*
Hotel Colonna 3*
Hotel Colonna 3*
Hotel Colonna 3*
Hotel Colonna 3*
Hotel Colonna 3*
Hotel Colonna 3*
Hotel Colonna 3*
Hotel Colonna 3*
Hotel Colonna 3*
Hotel Colonna 3*
Hotel Colonna 3*
Hotel Colonna 3*
Hotel Colonna 3*
Hotel Colonna 3*
Hotel Colonna 3*

LETO 2020.
Hotelski popust od 5% važi za rezervacije do 31.03.2020.

CENA PAKET ARANŽMANA AUTOBUSOM PO OSOBI
CENA UKLJUČUJE: HOTELSKI SMEŠTAJ + AUTOBUSKI PREVOZ
BUS PREVOZ – AUTOBUSOM TURISTIČKE KLASE (klima/video/audio) BEOGRAD • LIDO DI JESOLO • BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJA
Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele
Prvi dan: polazak autobusa u 19:00h iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 
2. - 8. dan: boravak u izabranom terminu (7 noćenja) i hotelu sa izabranim uslugama. 
9. dan (poslednji dan boravka): napuštanje hotela prema programu, povratak iz Lido Di Jesola započinje u kasnim popodnevnim satima, zbog velikog broja hotela, polazak ispred poslednjeg hotela može biti i 60 min kasnije od zakazanog vremena. U slučaju spajanja sa grupom za Rimini, moguć je transfer drugim vozilom (od/do Novente pored auto puta) do Lido di Jesola i nazad. Zbog velikog broja hotela i brzine razvoženja/sakupljanja putnika, mogući su transferi manjim vozilom do/od hotela u letovalištu. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni u prepodnevnim satima na dan povratka. 
10. dan: dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

Lido di Jesolo – Italija leto 2020

Hotel COLONNA 3*

Položaj hotela: hotel Colonna 3* se nalazi na Trgu Aurora, na 50m od plaže.
Hotelski sadržaj: hotel poseduje restoran, bar, lift, privatni deo plaže gde je korišćenje ležaljki i suncobrana uračunato u cenu, besplatan wi-fi internet.
Sobe: većina soba je nedavno renovirana. Opremljene su klima uređajem (uz doplatu), kupatilom, fenom, sefom (uz doplatu), telefon, TV-om sa satelitskim kanalima, balkonom.       
Usluga: noćenje sa doručkom – buffet servis (samoposluživanje).

http://www.hotelcolonnajesolo.com/en

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema italijanskih operatera.

Lido di Jesolo Leto - Bus

Lido di Jesolo Leto - Bus

LIDO DI JESOLO je popularno letovalište na jadranskoj obali Italije, poznato po širokoj peščanoj plaži koja se proteže 15 km duž celog mesta. Ovo je idealno mesto za odmor gde možete kombinovati kupanje, provod i šoping...Brojni su barovi, klubovi, restorani, prodavnice, sportski i zabavni tereni.Oko 400 hotela, brojni apartmani, vile i kampovi, pružaju gostoprimstvo sa svojih 80.000 kreveta u ponudi.

Lido di Jesolo je savršen izbor za one koji žele da obogate svoj odmor obilaskom „čarobne“ Venecije i „romantične“ Verone. Ako ne želite jedan dan da se sunčate i kupate, za svega 30 minuta vožnje brodom, stižete u Veneciju koja svojim raskošem daruje nezaboravne utiske.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.

 • gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
 • čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2020., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
 • virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture

Organizator putovanja zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

NAPOMENE:

 • Navedeni popusti za treću osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
 • Sobe se koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h.
 • Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja.
 • Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
 • Doplata i raspoloživost za jednokrevetnu sobu/smeštajnu jedinicu se radi na upit.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
 • U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
 • Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe ili sedište u avionu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
 • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
 • Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Minimum za realizaciju putovanja je 80 putnika.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
 • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

*BLV


Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'and ID <> 335 ORDER BY Redosled LIMIT 2000' at line 1 in /home/satbusco/sattravel.rs/_class.php:37 Stack trace: #0 /home/satbusco/sattravel.rs/_class.php(37): PDOStatement->execute() #1 /home/satbusco/sattravel.rs/_class.php(73): Database->execute() #2 /home/satbusco/sattravel.rs/_class.php(201): Database->resultset() #3 /home/satbusco/sattravel.rs/smestaj.php(434): Crud->getAllWhereByCustom('smestaj_v', 'Aktivan = 1 and...', 'Redosled') #4 {main} thrown in /home/satbusco/sattravel.rs/_class.php on line 37