Istanbul | Istanbul & Kapadokija - 6 dana - avio | Turska | Evropski gradovi

Istanbul & Kapadokija - 6 dana - avio
Istanbul & Kapadokija - 6 dana - avio
Istanbul & Kapadokija - 6 dana - avio
Istanbul & Kapadokija - 6 dana - avio
Istanbul & Kapadokija - 6 dana - avio
Istanbul & Kapadokija - 6 dana - avio
Istanbul & Kapadokija - 6 dana - avio
Istanbul & Kapadokija - 6 dana - avio
Istanbul & Kapadokija - 6 dana - avio
Istanbul & Kapadokija - 6 dana - avio

ISTANBUL & KAPADOKIA

PAKET ARANŽMAN 6 DANA: AVIONSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 5 noćenja (3 noćenja sa polupansionom Kapadokija + 2 noćenja sa doručkom Istanbul) + OBILASCI

GRUPNI POLAZAK IZ BEOGRADA

Termin: 05.04.-10.04.2019.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI 409 € + aerodromske takse 173 €

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd – Istanbul - Beograd, avio kompanijom Turkish Airlines, sa dozvoljenih maksimalnih 30 kg prtljaga (1 kofer) i 8 kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja.
 • Avio prevoz na relaciji Istanbul – Kayseri, avio kompanijom Turkish Airlines, sa dozvoljenih maksimalnih 30 kg prtljaga (1 kofer) i 8 kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja.
 • Avio prevoz na relaciji Nevšehir - Istanbul, avio kompanijom Turkish Airlines, sa dozvoljenih maksimalnih 30 kg prtljaga (1 kofer) i 8 kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja.
 • Transferi prema programu
 • Obilasci prema programu: panoramsko razgledanje Istanbula
 • Usluge lokalnog vodiča u Istanbulu i Kapadokiji
 • Usluge predstavnika agencije – licenciranog pratioca grupe tokom celog putovanja
 • Smeštaj u hotelu 4* u Avanosu (Kapadokija), u dvokrevetnim i trokrevetnim standardnim sobama, na bazi 3 polupansiona.
 • Smeštaj u hotelu 3* u Istanbulu, u dvokrevetnim i trokrevetnim standardnim sobama, na bazi 2 noćenja sa doručkom

CENA ARANŽMANA  NE OBUHVATA:

 • Aerodromske i YR taksa (oko 173 EUR po osobi: 16.94 eur taksa aerodroma Beograd, 27.00 eur taksa aerodroma Istanbul i Nevšehir, 4.48 eur bezbednosna taksa aerodroma Beograd, 0.98 eur naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije, taksa VQ 1,60 eur i YR taksa 122 eur - avio kompanijska doplata za gorivo u slučaju poskupljenja goriva -  primenjuju je sve avio kompanije i ona je nerefundabilna). Aerodromske takse su obavezne i podložne promeni do dana polaska na putovanje. Deca do 2 godine ne plaćaju takse.
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, ulaznice za muzeje i lokalitete u Turskoj.
 • Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja putnika.
 • Nepomenute ostale usluge

 FAKULTATIVNI IZLETI:  minimum 30 pax

 • Istanbul: Patrijaršija i Krstarenje Bosforom 25 €
 • Istanbul-paket: (ulaznice: Plava džamija, Aja Sofija i Topkapi) 45 €
 • Istanbul: Dolmabahče palata 30 €
 • Severna Kapadokija 45 €
 • Južna Kapadokija 45 € 
 • Derviš – tursko veče (uključeno piće) 30 €

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
 • CENE FAKULTATIVNIH IZLETA SU PO OSOBI, podložne su promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust prema tabeli, deca od 0-2 godine besplatno. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika, objektivnih okolnosti i vremenskih uslova. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan 05.04.2019. BEOGRAD - ISTANBUL
Sastanak na aerodromu Nikola Tesla – Beograd u 07:00h. Čekiranje na let 1082 za Istanbul. Poletanje aviona u 09:15 h. Dolazak u Istanbul u 12:00 h po lokalnom vremenu. Po dolasku u Istanbul panoramsko razgledanje grada: Zlatni rog, Galata most i Galara kula, Sulejmanova dzamija, obilazak modernih kvartova Istanbula: Taksim i Bejoglu. Prelazak preko Bosforskog mosta u Malu Aziju, vidikovac Čamlidže… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima mogućnost fakultativnog izleta u deo grada Fener gde se nalazi sedište Vaseljenske patrijaršije. Poseta crkvi Sv.  Đorđa u kojoj se čuvaju velike duhovne vrednosti: deo krsta na kome je bio razapet Isus Hrist, mošti Sv.  Jefimije, vredne mozaičke ikone Bogorodice i Sv. Jovana Krstitelja iz 12. veka. Nakon posete patrijaršiji  krstarenje Bosforom uz razgledanje: Zlatni Rog - najlepši deo Istanbula, Galata most i Galata kula, Džamija Selimija, Dolmabahče palata - poslednje sedište sultana, Bešiktaš - kvart grada sa stadionom istoimenog fudbalskog kluba, Ortokoj kvart, Rumenli hisar - čuvena vizantijska tvrđava, Jedi kule (sedam kula), Devojačka kula, Jildiz palata... Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan   06.04.2019.  ISTANBUL
Doručak. Slobodno vreme. Mogućnost fakultativnog izleta pešačko razgledanje istorijskog centra grada u pratnji likalnog vodiča. Obilazak: Plava Džamija - jedna od tri najveće i najlepše džamije u islamskom svetu, Aja Sofija (nekada najveća pravoslavna crkva na svetu, izgradjena za vreme cara Justinijana 537 godine n.e. koja predstavlja remek delo Vizantijske arhitekture) Topkapi palata - muzej - velelepna sultanska palata, gde je živela većina turskih sultana u period 15.-19. veka sa bogatom riznicom dragulja, dijamanata, zlata koji svedoče o bogatstvu i raskošnom životu otomanskih careva. Rimski Hipodrom - izgradjen za vreme vladavine Konstantina Velikog, danas predstavlja centralni gradski trg starog dela Istanbula. Slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima mogućnost fakultativnog izleta obilazak palate - muzeja – Dolmabahče u pratnji lokalnog vodiča. Dolmabahče je rezidencija turskih sultana iz 19-og veka izgrađena po uzoru na raskošne evropske dvorove. Za razliku od Topkapi palate koja je izgrađena u orijentalnom stilu, Dolmabahče palata je gradjena u imperijalnom turskom stilu. Želja sultana da se približe Evropi vidljiva je na svakom koraku. Palata se prostire na 45 hiljada kvadratnih metara i važi za najveću i najraskošniju u Turskoj. U sklopu palate nalazi se raskošni vrt, Kapija Bosfora, barokna džamija, 285 soba (87 za sultanove miljenice i žene, sultanovu majku i sestre) 6 hamama, ceremonijalni holovi i prostrane sale, a jedan od najimpresivnijih detalja je kristalni luster, težak 4,5 tone sa 750 lampi – poklon kraljice Viktorije. Palata je izgrađena i ukrašena skupocenim materijalima: egipatski alabaster, marmarski mermer, veličanstveni tepisi i ćilimi a za izradu dekorativnih zlatnih listića koji prekrivaju plafone utrošeno je 14 tona zlata. Šest sultana vladalo je iz Dolmabahče palate, sve do 1924. god. kada je uspostavljena Turska republika. Prvoizabrani predsednik moderne Turske, Kemal Ataturk, koristio je palatu kao svoju letnju rezidenciju, a u njoj je proveo i poslednje dane života, nakon čega palata postaje poznata i kao mesto smrti osnivača moderne Turske. Nakon razgledanja slobodno vreme. Noćenje.

3. dan  07.04.2019. ISTANBUL - KAPADOKIJA         
                        Doručak. Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma Sabiha Gokčen. Čekiranje na let TK 7294 za Kapadokiju. Poletanje aviona u 15:40 h. Dolazak u na aerodrom Kayseri u 16:55 h. Transfer do hotela (70 km). Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Večera. Mogućnost fakultativnog odlaska u nacionalni restoran sa muzičkim i plesnim programom - Derviš, u autentičnom orijentalnom ambijentu.  Noćenje.

4. dan   08.04. KAPADOKIJA
Doručak. Slobodno vreme. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog izleta severna Kapadokija: obilazak Dervent doline sa čudesnim stenama, prvim manastirskim zajednicama i crkvama isklesanim u kamenu. Kapadokija postaje velika zajednica prvih hrišćana u prvom veku naše ete, koji su pod stenama Kapadokije našli utočište od progona Rimljana, klešući vulkanske stene i praveći domove, štale, golubarnike, svetilišta, preko 30 gradova ispod površine zemlje. Obilazak Pasabagi  ili dolina monaha – oblast u Kapadokiji nalik Djavoljoj varoši gde su u šupljim vulkanskim stenama boravili monasi. Obilazak radionice keramike. Ručak u restoranu. Odlazak na jedan od najlepših vidikovaca Esenpete odakle se pruža fenomenalan pogled na čudesne, visoke i glatke stene u obliku  pečuraka i vilinjskih dimnjaka u kojima su nekada živeli pustinjaci. Obilazak Goreme muzeja na otvorenom sa brojnim crkvama i manastirima ukrašenim divnim freskama (Elmali - ''Crkva jabuka'', Karanlik, Akdaga, El Nazar...), ranohrišćanske i vizantijske umetnosti. Povratak u hotel oko 16:30. Slobodno vreme. Večera. Noćenje. 

5. DAN 09.04.2019. KAPADOKIJA
Doručak. Slobodno vreme. Posle doručka mogućnost organizovanja fakultativnog izleta južna Kapadokija: poseta Kajmakli podzemnom gradu koji je nastao za vreme Hetita 1190. godine i ima 8 podzemnih nivoa. Prostire se na površini od 2 kvadratna kilometra. U Kajmakli podzemnom gradu ljudi su se krili od osvajača. Izgradili su ventilacione otvore za dovod vazduha, odvode za dim i otpadne vode. Grad je imao čitav lavirint hodnika, sobe, bolnicu, apoteku, odaje za decu, privatne sobe, kuhinju, pekaru, crkvu, odaju gde se pravilo pivo... Narod Kajmakli grada imao je razvijen sistem zakona i koristio svoj grad - sklonište samo za vreme napada osvajača. Čim bi opasnost prošla, stanovnici su izlazili na površinu i nastavljali život. Odlazak u dolinu Guvercinlik – dolina golubova gde se nalaze stare kuće koje imaju uklesana staništa za golubove pismonoše, koji su bili glavno sredstvo komunikacije od 11. do početka 20 veka. Ručak u restoranu. Obilazak Cavusin sela koje je do prve polovine 20. veka bilo naseljeno, uglavnom, grčkim stanovništvom gde je zanimljivo videti kako se nekada živelo u naselju sa kućama uklesanim u šupljikave stene, crkvama, štalama, mlinom i prostorijama za proizvodnju i skladištenje vina. Poseta lokalnoj vinariji i degustacija vina. Povratak u hotel oko 16:30 h. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

6. dan  10.04.2019. KAPADOKIJA – ISTANBUL – BEOGRAD
Doručak. Odjavljivanje iz hotela do 11 h. Transfer do aerodroma Nevšehir. Prijavljivanje na Let TK 2005 i predaja prtljaga. Planirano vreme poletanja aviona iz Nevšehira za Istanbul u 14:55 h. Dolazak u Istanbul u 16:30 h. Prijavljivanje na let TK 1083 iz Istanbula za Beograd. Planirano vreme poletanja iz Istanbula u 18:45 h.  Dolazak u Beograd u 19:25 h. Kraj programa.

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Svaki hotel iz ove ponuda ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne kategorija, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Doručak je kontinentalni. Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela pisanim putem. Smeštaj je u nekom navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom:

Turska, Istanbul
Hotel Delta  3+*        
sajt hotela za više informacija: http://www.deltahotelistanbul.com/
Hotel se nalazi u delu grada Aksaraj, u blizini Kapali čaršije i svih najvažnijih kulturno – istorijskih znamenitosti. U okolini hotela nalaze se brojni restorani i prodavnice kao i tramvajska stanica. U sklopu hotela nalazi se recepcija, bar i restoran. Sobe su uređene u klasičnom stilu i imaju kupatila s fenom za kosu. Sve su klimatizovane i sadrže minibar. Hotel se nalazi na manje 2 km od Plave džamije i Aja Sofije. Aerodrom Ataturk se nalazi na 20  km. 

Turska, Kapadokija, Avanos - Nevšehir
Hotel Buyuk Avanos 4*      
sajt hotela za više informacija: http://www.avanoshotel.com/
Hotel Avanos nalazi se u Kapadokiji, u Anvanosu – Nevšehir. Hotel raspolaže recepcijom, bar, restoran. Svaka soba ima kupatilo – tuš/wc, SAT TV, WI FI, klimu.

Istanbul - grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Kroz istoriju je nosio različita imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul metropola, sa preko 13 miliona stanovnika koji žive na dva kontinenta. Moderni Trg Taksim ili kvartovi Bejoglu i Osmanbej, će učiniti da se osećate kao u bilo kojoj svetskoj metropoli, dok ćete se šetajući Sultanahmet trgom neizbežno vratiti par stotina ili čak hiljada godina unazad. Novo i staro, Orijent i Evropa, islam i hrišćanstvo - isprepletene i neraskidivo povezane. Kapadokija je drevna regija sa 5 provincija u Maloj Aziji i turskoj centralnoj pokrajini Anadolija. Prostire se na 70 kilometara kvadratnih a podeljena je na severni I južni deo. Kapadokija je poznata kao mesto stotine šarenih balona koji jedre po nebu iznad najneobičnijih stena i geoloških formacija nastalih vulkanskim erupcijama pre više od 40 miliona godina, koje podsećaju na vilinjske dimnjake…

Istanbul

Istanbul

Sa preko 3000 godina bogate istorije, Istanbul, nekada nazivan Konstantinopolj, ima zaista mnogo toga da ponudi turistima. U vreme Otomanskog Carstva, grad je bio na vrhuncu i za vreme vladavine Sulejmana Velikog (1520-1566), dozivljava procvat, tako da mnoge gradjevine, nenadmašne lepote poticu iz ovog doba. Godine 1923.Turska je proglašena Republikom, a Ankara za glavni grad. Medjutim, Istanbul je mnogo znacajnija metropola, vazan poslovni, trgovacki i kulturni centar. Predstavlja središte Islamske kulture, pravi je raj za kupovinu, a posebna zanimljivost za turiste su turska kupatila.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje: 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane SAT Travel-a.

Važne napomene:

 • Zbog prelaska letova Turkish Airlines-a na novi aerodrom tokom 2019. godine i veće udaljenosti od sadašnjeg, može doći do povećanja cene transfera u iznosu od 15 € po osobi, na relaciji  aerodrom – hotel - aerodrom u Istanbulu.
 • Putnici, državljani Srbije, koji poseduju biometrijske (crvene) pasoše, u Tursku mogu putovati bez viza, ali pasoš mora da važi minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečje pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA ARANŽMAN KAPADOKIJA 2019:

 • Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju
 • od momenta ugovaranja aranžmana do 31 dan pre početka putovanja, zadržava se iznos od 50% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od 30 dana do 16 dan pre početka putovanja, zadržava se iznos od 70% od ukupne cene aranžmana.
 • od 15 dana pre početka putovanja, do jedan dan pre početka putovanja i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana.

NAPOMENE ZA SMEŠTAJ:

 • Pomoćni ležaj je manji od standardnog-ležaj na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje. Smeštaj treće osobe ili deteta 2-12 godina u sobi utiče na udobnost boravka (veličina sobe je standardna dvokrevetna sa dodatnim pomoćnim ležajem)

NAPOMENE ZA HOTELSKE USLUGE I PRAVILA:

 • Kontinentalni doručak je lagani jutarnji obrok, koji se služi u ograničenim količinama, i sastoji se od jedne vrste peciva, džema ili marmelade, maslaca ili margarina, čaja, filter kafe.
 • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotela, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (TV-posebni kanali, troškovi telefona, interneta, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara i slično.)
 • Organizator putovanja ne može uticati na spratnost; poziciju sobe; površinu sobe; broj sobe; veličinu ležaja, pomoćnog ležaja, sofe, fotelje. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel, shodno raspoloživosti.

VAŽNE NAPOMENE:

 • Za realizaciju aranžmana je potrebno minimum 25 putnika.
 • U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, moguća je realizacija aranžmana uz korekciju cene i korekciju uračunatih usluga.
 • Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
 • Organizator putovanja ne može biti odgovoran ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u hotelskim sobama i hotelskom objektu.
 • U slučaju oštećenja, kašnjenja ili gubitka prtljaga, odmah se obratite predstavniku aviokompanije ili osoblju na aerodromu (Lost&Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu (Damage, odnosno Property Irregularity Report)
 • Fakultativni izleti i posete nisu sastavni deo programa putovanja. Njihova realizacija zavisi od broja prijavljenih putnika.
 • Agencija Sat Travel  d.o.o. zadržava pravo promene redosleda i sadržaja programa putovanja usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati, predvideti ili u kratkom vremenskom periodu otkloniti.
 • Organizator putovanja nije odgovoran ukoliko se promeni datum, vreme polaska, sadržaj ili redosled fakultativnih izleta i poseta - zbog lokalnih praznika, radova na saobraćajnicama i lokalitetima, štrajkova, saobraćajnog kolapsa, vremenskih prilika.
 • U Turskoj ne vladaju bolesti epidemioloških razmera tako da vakcinacija pri ulasku u zemlju nije potrebna.
 • Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je overena saglasnost drugog roditelja.
 • Turistička viza za građane Republike Srbije, u okviru turističkog aranžmana, koji putuju putnim ispravama RS nije potrebna. Potreban je pasoš koji važi minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja, slobodna stranica u pasošu.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost ukoliko jedan ili više sadržaja u hotelu nisu u funkciji usled objektivnih okolnosti, renoviranja i slično.
 • Buka u objektima oko hotela, regulisana je lokalnim zakonima i propisima; nadležnost lokalnih inspekcijskih organa.
 • Depozit/Kaucija: Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu. U pojedinim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit/kaucija. Novac se može ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Na kraju boravka prilikom odjave iz hotela (check-out) daje se nalog za povraćaj depozita. Isti može biti umanjen za neplaćene troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Povraćaj depozita u gotovini se vrši prilikom odjave iz hotela, na recepciji. Ukoliko je plaćanje depozita garantovano kreditnom karticom procedura povraćaja sredstava je minimum 15 dana od povratka sa putovanja.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

 • Organizator putovanja SAT Travel poseduje licencu organizatora putovanja OTP br. 104/2016.
 • SAT Travel je aktivna članica YUTA
 • Prema Zakonu o turizmu Organizator putovanja ima propisanu polisu osiguranja broj 300063650 od 16.08.2018. godine, akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”, u visini od 300.000,00 € za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0187/2017 od 15.08.2018. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU "YUTA", 011/3228686, 011/3228687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300063650 od 16.08.2018. akcionarskog društva za osiguranje "DDOR Novi Sad".
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili u zakonon predviđenim slučajevima.
 • Ovaj program je radjen na bazi minimum 40 plativih putnika.
 • Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
 • Uz program važe Opšti uslovi putovanja organizatora usklađeni sa YUTA standardima.
 • Program putovanja Metropole 2019 – Turska, Istanbul i Kapadokija, 6 dana / 5 noćenja, broj 2, od 12.03.2019.

Slično iz ponude

Istanbul - 2 noćenja - 1. maj - bus
Istanbul - 2 noćenja - 1. maj - bus
 • od 89€

 I S T A N B U L sa obilascima: Azija, Top Kapi i Aja Sofija, Dolmabahče palata, Vaseljenska Patrijaršija, Krstarenje Bosforom...

Detaljnije
Istanbul - 3 noćenja - bus
Istanbul - 3 noćenja - bus
 • od 119€

Istanbul-Aja Sofija-Plava Džamija-Miniaturk park-krstarenje Bosforom-Fener-Vaseljenska Patrijaršija-Dolombahče palata Paket aranzm...

Detaljnije
Istanbul - 4 noćenja - Avio
Istanbul - 4 noćenja - Avio
 • od 360€

Paket Aranžman 5 Dana: Avio prevoz + Smeštaj na bazi 4 noćenja sa doručkom...

Detaljnije