Andaluzija | Andaluzija - 10 dana - avio | Španija | Evropski gradovi

Andaluzija - 10 dana - avio
Andaluzija - 10 dana - avio
Andaluzija - 10 dana - avio
Andaluzija - 10 dana - avio
Andaluzija - 10 dana - avio
Andaluzija - 10 dana - avio
Andaluzija - 10 dana - avio
Andaluzija - 10 dana - avio
Andaluzija - 10 dana - avio
Andaluzija - 10 dana - avio
Andaluzija - 10 dana - avio
Andaluzija - 10 dana - avio
Andaluzija - 10 dana - avio
Andaluzija - 10 dana - avio
Andaluzija - 10 dana - avio
Andaluzija - 10 dana - avio

Andaluzija – Madrid – Kordoba – Sevilja – Malaga – Granada – Marbelja – Ronda – Valensija - 11 dana / 9 noćenja  - avion /autobus

TERMIN PUTOVANJA

SPECIJALNA PONUDA

CENA PO OSOBI

30.10.-09.11.2018.

625 € do 15.10. 699 €

Cene iz tabele su izražene u evrima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate

ARANŽMAN OBUHVATA :

 • Let avionom Temišvar – Madrid & Valensija – Temišvar (kofer od 20 kg uključen u cenu+10kg ručnog prtljaga)
 • obilazak turističkim autobusom (lux)prema programu
 • 2 noćenje sa doručkom u Madridu 3+*
 • 1 noćenje sa doručkom u La Carolina 3*
 • 3 noćenje sa doručkom u Toremolinosu, Hotel 3+* Apar. Bajondillo
 • 1 noćenje sa doručkom u okolini Granade 3*
 • 2 noćenje sa doručkom u Valensiji 3+*
 • pratioca agencije i troškove organizacije putovanja
 • usluge lokalnih vodiča

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Troškovi za takse avio kampanije koji iznose 105 €, plaćaju se 20 dana pre polaska na putovanje.
 • povratni transfer do aerodroma u Temišvaru, transfer od aerodroma u Madridu i transfer do aerodroma u Valensiji – 45 € plaća se u inostranstvu
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • fakultativne programe i ulaznice
 • ostale nepomenute usluge

FAKULTATIVNI IZLETI: Za fakultativne izlete minimim 25 putnika
• El Escorial- (autobus, vodič, ulaznica)   - 35 €
• Toledo – program i vodič  - 10 €
• Kordoba – Meskita (vodič, ulaznica, slušalice) -  20 €
• Sevilja-celodnevni izlet (autobus, vodič)  - 30 €
• Rondo i Marbelja-celodnevni izlet (autobus, vodič) -  30 €
• Granada -Alhambra (vrtovi plus vodič)*prijavljivanje prilikom rezervacije aranž. Broj mesta ograničen  -    30 €
• Granada -Alhambra (kompletna tura!!! vodič)*obavezno prijavljivanje prilikom rezervacije aranžmana. Broj mesta ograničen.  - 60€
• Granada – Katedrala i kraljevska kapela (vodič, ulaznica) - 8 €

DOPLATE:
• za jednokrevetnu sobu - 190 €
• Novi Sad - 12 €
• Kraljevo, Čačak - 10 €
• Niš, Negotin, Subotica - 35 €

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:  
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. 
CENE FAKULTATIVNIH IZLETA SU PO OSOBI, podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika.Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan 30.10. KRAGUJEVAC/BEOGRAD – TEMIŠVAR – MADRID
Polazak iz Kragujevca (Holiday) u 19:30, Beograda u 21:30. Putovanje za Rumuniju.
2. dan 31.10. TEMIŠVAR – MADRID
Dolazak na Temišvararski aerodrom. U 6:10 direktan let za Madrid. Posle formalnosti, polazak u turističko razgledanje Madrida u pratnji vodiča. Plaza Mayor, Sunčana kapija-trg, Kraljevska palata, Senat, Trgovi Sibelius, Kristofora Kolumba, Kolon, trg Španije… Park Retiro, muzeji Prado, Reina Sofia, Tisen, Atoća, šoping zona Velaskez, Gran via… Smeštaj u hotel. Slobodno Slobodno veče. Noćenje.
3. dan 01.11. MADRID – (EL ESCORIAL) – MADRID
Doručak. Odlazak na izlet u El Eskorijal (fakultativno). Poseta manastira San Lorenco (remek dela arhitekture XVI veka-vladavina Filipa II) i mauzoleja španskih kraljeva. Povratak za Madrid. Dlobodno vreme. Predlog agencije: odlazak u obilazak muzeja Prado, šetnja po parku Retiro ili poseta Botaničke bašte (fakultativno). Noćenje.
4. dan 02.11. MADRID – (TOLEDO) – LA CAROLINA
Posle doručka nastavak putovanja. Predlog agencije obilazak Toleda (fakultativno). Nekada glavni grad Španije u kome su katedrale, džamije, sinagoge. Pešačka tura: Katedrala, Alkazar, trg Zokodover, palata Galiani, kapija sunca… Popodne nastavak putovanja. Uveče dolazak u La Carolinu. Smeštaj u hotel i noćenje.
5. dan 03.11. LA CAROLINA – KORDOBA – TEREMOLINOS
Doručak. Nastavak putovanja za Kordobu. Dolazak u “Grad muzej“, turistički obilazak: Arapskog mosta na rimskim lukovima preko Gvadalkivira, katedrale La Meskita, poznatije kao „džamija hiljadu stubova“, impresivnog Alkazara (rezidenciju kraljeva) sa kulama ispod kojih se spuštaju prelepi vrtovi sa fontanama… Slobodno vreme. Uveče dolazak u Toremolinos, čuveno letovalište na Costa del Sol. Smeštaj u hotel. Noćenje.
6. dan 04.11. TEREMOLINOS – SEVILJA – TEREMOLINOS
Doručak. Predlog agencije: fakultativni odlazak do postojbine flamenka. Dolazak u Sevilju, obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča: Španski trg, park Marije Lujze, Zlatna kula, Playa de Toros, četvrt Santa Kruz, Giralda sa Katedralom, Alkazar, park Svetske izložbe i svakako fabrika duvana i podsećanje na novelu Prospera Merimea, Karmen, koju je ovekovečio Žorž Bize. Povratak u hotel. Noćenje.
7. dan 05.11. TOREMOLINOS – MARBELJA – RONDA – TOREMOLINOS
Doručak. Predlog agencije: fakultativni odlazak do celodnevni izlet do Ronda. Simpatično mestašce čija istorija datira još iz praistorije. Ronda se nalazi na visini od oko 750m nadmorske visine i poznato je po praistorijskim crtežima na stenama, Rimskom mostu koji povezuje usek koji je napravila reka Guadalevin koja protiče kroz mesto. Ronda je privlačio veliki broj umetnika (Ernest Hemingvej, Orson Vels…i drugi su ovde boravili po nekoliko meseci). U povrtku je planirana poseta Marbelje jednog od najpoznatijeg letovališta na ovom delu obale. Povratak u Toremolinos. Noćenje.
8. dan 06.11. TOREMOLINOS – MALAGA – TOREMOLINOS
Doručak. Odlazak do Malage, grada istorije duge više od 2800 god. Obilazak Katedrale de la Enkarnasion (iz 1528. god.), starog jezgra grada. Panorama sa vidikovca Mirador. U Malagi je rođen Antonio Banderas, kao i Pablo Pikaso. Danas je za posetioce otvoren muzej sa oko 200 pikasovih dela. Slobodno vreme do 18:00. Povratak u hotel. Noćenje.
9. dan 07.11. TOREMOLINOS – GRANADA
Posle doručka putovanje za Granadu. Dolazak popodne, smeštaj u hotel. Obilazak grada u pratnji vodiča, gradsko područje i KatedralaFakultativni obilazak Alhambre, “Božanski raj na zemlji“. Slobodno vreme . Noćenje.
10. dan 08.11. GRANADA – VALENSIJA
Doručak. Nastavak putovanja za Valensiju. Razgledanje gradskog jezgra: katedrala, Većnica, palata Markes i žel.stanica su remek dela prohujalih vremena… Slobodno vreme za individualni obilazak ili šoping. Smeštaj u hotel. Noćenje.
11. dan 09.11. VALENSIJA – TEMIŠVAR – BEOGRAD/KRAGUJEVAC
Doručak. Slobodno vreme u Valensiji do 13:00, kada je transfer na aerodrom. Čekiranje karata i let za Temišvar.
Transfer za Beograd / Kragujevac. Dolazak oko ponoći. Kraj programa.

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Svaki hotel iz ove ponuda ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne kategorija, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Doručak je kontinentalni. Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.sattravel.rs. Tačan naziv hotela biće poznat najkasnije 7 dana pre puta.

 

Andaluzija

Andaluzija

Andaluzija je najjužnija i najveća španska regija sa prelepim gradovima i živopisnim belim selima. Sa oko 8 miliona stanovnika i 87.268 km2 površine, prostranija je i mnogoljudnija od polovine evropskih zemalja. Asocijacija na najtipičnije slike vezane za Španiju: flamenko, borbe bikova, jarke boje i strast. Lepotom je inspirisala mnoge velike pisce, pesnike i slikare. Zavičaj je velikih slikara, Pabla Pikasa i Velaskeza. Ovo je jedinstveno mesto gde se susreću istok i zapad u egzotičnoj mešavini hrišćanske, mavarske, jevrejske i ciganske kulture.

USLOVI PLAĆANJA:
• 30% pri rezervaciji, ostatak u mesečnim ratama. Poslednja najkasnije 15 dana pre polaska
• Plaćanje u gotovini, čekovima građana, virmnski-bezgotovinski, administrativnom zabranom, kreditnim karticama: VISA, DINA, MASTER CARD
ODLOŽENO PLAĆANJE: Na sedam mesečnih rata BEZ KAMATE. Učešće 195€. Mesečna rata 60 €.

Garancija plaćanja: administrativna zabrana i čekovi. Poslednja rata 20.03.2019. godine.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.
 • Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.sattravel.rs
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. WiFi, sef, parking, frižider - mini-bar, TV, fen za kosu, klima uređaj...)
 • Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
 • Naše mišljenje o kategorizaciji svih navedenih objekata (dato u sklopu opisa hotela) je naše viđenje ukupnog stanja određenog objekta i kao takvo je rezultat našeg istraživanja, utiska drugih gostiju i može se razlikovati od zvaničnog te služi isključivo u informativne svrhe u cilju pružanja više informacija. Savetujemo da se i sami više informišete o istima putem interneta na društvenim mrežama i specijalizovanim portalima koji pružaju tu vrstu pomoći putnicima poput www.tripadvisor.com
 • Opisi hotela su sastavni deo cenovnika (obavezno uzeti u agenciji ukoliko nisu priloženi uz program)

OPŠTE NAPOMENE:                   

 • Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
 • Kod autobuskih aranžmana raspored sedenja u autobusu organizator odredjuje po datumu prijave putnika.
 • Kod autobuskih aranžmana  predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka,  termina polazaka…)
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Posebni zahtevi gostiju u vidu MOLBE a koji su mimo usluge iz cenovnika i koji se dodatno ne naplaćuju, posebno se ne garantuju. Organizator  će pokušati da udovolji želji svakog od putnika ukoliko je u mogućnosti.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom  putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
 • Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
 • Svaki putnik lično odgovara za svoje lične stvari. Savetujemo da koristite sef a vrednosti ne ostavljate u sobi.
 • Molimo putnike da tokom putovanja poštuju satnice i vremena polaska.
 • Putnik je obavezan da poseduje MEDJUNARODNO PUTNO OSIGURANJE koje se može pribaviti u poslovnicama turističke agencije.. Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže propisanu količinu novčanih sredstava za vreme boravka (kartice, gotovina….),  kao i međunarodno putno osiguranje.
 • Način i postupak, adresa i rok za ulaganje reklamacije potrošača, rok za odgovor Organizatora,  objašnjeni su detaljno članom 14 Opštih uslova putovanja organizatora, nalaze se vidno istaknuti na oglasnoj tabli na zidu u poslovnicama. Opšti uslovi putovanja su sastavni deo ugovora o putovanju.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

 • Organizator putovanja SAT Travel poseduje licencu organizatora putovanja OTP br. 104/2016.
 • SAT Travel je aktivna članica YUTA
 • Prema Zakonu o turizmu Organizator putovanja ima propisanu polisu osiguranja broj 300063650 od 16.08.2018.godine, akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”, u visini od 300.000,00 € za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0187/2018 od 15.08.2018. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU "YUTA", 011/3228686, 011/3228687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300063650 od 16.08.2018. akcionarskog društva za osiguranje "DDOR Novi Sad".
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene  pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili u zakonon predviđenim slučajevima.
 • Ovaj program je radjen na bazi minimum 65 plativih putnika.
 • Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
 • Uz program važe Opšti uslovi putovanja organizatora  usklađeni sa YUTA standardima.
 • Program putovanja Metropole 2018 – Andaluzija avio 10 dana/9 noći,program broj 1  od 20.07.2018.

Slično iz ponude

Andaluzijska tura - 8 dana - Nova Godina - avio
Andaluzijska tura - 8 dana - Nova Godina - avio
 • od 999€

Andaluzijska Tura Madrid – Kordoba – Sevilja – Ronda – Marbelja -Granada – MalagaPolazak 29. decembar 2018.8...

Detaljnije