Toskana | Pod Suncem Toskane - 4 Noćenja - Bus | Italija | Evropski gradovi

Pod Suncem Toskane - 4 Noćenja - Bus
Pod Suncem Toskane - 4 Noćenja - Bus
Pod Suncem Toskane - 4 Noćenja - Bus
Pod Suncem Toskane - 4 Noćenja - Bus
Pod Suncem Toskane - 4 Noćenja - Bus
Pod Suncem Toskane - 4 Noćenja - Bus
Pod Suncem Toskane - 4 Noćenja - Bus
Pod Suncem Toskane - 4 Noćenja - Bus
Pod Suncem Toskane - 4 Noćenja - Bus
Pod Suncem Toskane - 4 Noćenja - Bus

Sambuka – Ćertaldo – Sijena – Montalčino – Sorano – Pitiljano – San Galgano – Montepulčiano – Monteriđioni – Val D'elza - Firenca

PAKET ARANŽMAN 7 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + 4  NOĆENJA SA DORUČKOM + OBILASCI

TERMIN PUTOVANJA

CENA PO OSOBI

20.08.-26.08.2018.

459 €

Cene iz tabele su izražene u eurima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji – V.I.P. autobus kompanije „Fudeks“ sa 28 komercijalnih sedišta, WiFi tokom celog putovanja, kožna sedišta, stočići za svaki red sedišta, elektronski podizači sedišta, punjač za mobilni telefon, klima uređaj, audio/video oprema (vozilo se koristi za prevoz V.I.P. klijentele)
 • 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak – samoposluživanje) u hotelu sa 4* u regiji Sijene
 • Smeštaj u dvokrevetne ili trokrevetne sobe sa kupatilom
 • Obilaske prema programu uz tumačenje profesionalnog turističkog vodiča
 • Usluge vodiča
 • Organizacione troškove
 • Degustacija vina porodice Antinori u Pasinjanu
 • Degustacija Brunela u Montalčinu
 • Degustacija Montepulčiano Nobile vina u Montepulčianu
 • Ulaznica za erheološki park „Città del Tufo“ u Soranu

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (može se dobiti u agenciji po ceni od oko 6 € u din. protivvrednosti.)
 • Ostale nepomenute usluge
 • Vožnju funikularom u Ćertaldu – plaćanje na licu mesta (cca 3 €)
 • Ulaznica za posetu Muzeju kontrade u Sijeni – 15 € (Muzej kontrade je specifičan po tome što ne dozvoljava posete grupama turista bez posebne dozvole kapetana kontrade; mi ćemo pokušati da je dobijemo, i u tom slučaju, ulaznica za muzej se plaća vodiču na licu mesta)
 • Obaveznu doplatu na licu mesta za gradsku turističku taksu – cca 2 € po osobi i jednom noćenju
 • Doplatu za dodatno sedište u autobusu – 200 €
 • Doplata za jednokrevetnu sobu – 100 €

PROGRAM PUTOVANJA:

 1. dan (Ponedeljak 20. Avgust)

Polazak iz Beograda u 18h. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

 1. dan (Utorak 21. Avgust) SAMBUKA – ĆERTALDO - POĐIBONSI    

Prepodnevna vožnja preko italijanskih pokrajina Đulija, Veneto i Emilija ka Toskani. Dve kraće usputne pauze radi odmora. Dolazak u seoce SAMBUKA oko 10h. Po dolasku poseta drevnom samostanu Pasinjano koji se nalazi na imanju porodice Antinori koje zaprema površinu od preko 220 ha. Opatija je osnovana 395. godine i predstavlja religiozni objekat monaha reda Valombrozijan. Prirodno je da se ovaj objekat nalazi na vinskim mapama kao kamen temeljac brenda „Chianti Classico“, najpoznatijeg crvenog vina Italije. U čuvenoj Osteriji koja se nalazi kraj same opatije posetićemo vinski podrum i degustiraćemo sjajna vina porodice Antinori. Nakon posete i degustacije, naš put nastavljamo preko prelepog vinogorja regije Kjanti. Posetićemo obližnji gradić ĆERTALDO, poznat širom sveta kao rodno mesto Đovanija Bokača. Malo usnulo mesto u srcu živopisne doline Elza, pozicioniran na brdovitom terenu, pravi je reprezent one iskonske Toskane za kojom mnogi tragaju… Stari grad se nalazi na nepristupačnom terenu koji je zaštićen srednjovekovnim zidinama unutar kojih je smešten Kaštel, odnosno srednjovekovni centar sa neverovatnim ambijentima oko glavne ulice Đovanija Bokača, njegove rodne kuće i palate Pretorija. Koristićemo funikular kao vezu novijeg dela Ćertalda sa starim gradom na vrhu brda. Slobodno vreme za uživanje pod suncem Toskane… Odlazak do POĐIBONSIJA i smeštaj u hotel. Odmor i slobodno vreme za uživanje u zvezdanoj noći Toskane. Noćenje.

 1. dan (Sreda 22. Avgust)              MONTALČINO – SORANO - PITILJANO  

Doručak. Polazak u 10h na celodnevni izlet do neverovatno lepih vinskih gradića u unutrašnjosti Toskane. Putovanje pokraj Sijene do gradića MONTALČINO. Gradić se nalazi na jednom brdašcu iznad najslikovitije doline Toskane, Val d'Orćija. Pejzaž oko Montalčina je neverovatan: kiparisi koji se provlače u oku, drevni maslinjaci i nepregledni vinogradi… Naravno, gradić je širom sveta poznat po vrhunskom i skupocenom crvenom vinu „Brunello di Montalcino“. Moćne zidine ovog grada čuvale su ga vekovima od neprijatelja, a unutar njih je podignut od kamena pravi mali srednjovekovni biser sa glavnim znamenjen u vidu tvrđave u kojoj se nalazi i najpoznatija enoteka grada u kojoj može da se degustira pomenuti Brunelo. Šetnja Montalčinom je zaista očaravajuća, a uzdahe će Vam izmamiti Duomo – katedrala San Salvatore iz 14. veka i trg Popolo sa starom palatom Priori. Posle sunca i ukusa Toskane, naše putešestvije će se nastaviti do seoca SORANO. Za ovo seoce kažu da je izgubljeno u vremenu; mesto na kojem su drevni Etrurci izgradili sjajnu nekropolu. U Soranu ćemo posetiti upravo, arheološki park „Città del Tufo“ ukopan u stenoviti vulkanskim materijal. Na kraju dana posetićemo seoce PITILJANO. Neverovatno šarmantno seoce, izgrađeno na vrhu brdašca sa čudesnim pogledima… Šetnja ovim gradićem u suton biće pravi doživljaj… Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje. 

 1. dan (Četvrtak 23. Avgust) SAN GALGANO - SIJENA   

Doručak. Polazak na još jedan sjajni izlet u unutrašnjost Toskane sa posetom znamenitoj opatiji SAN GALGANO koja se nalazi u bespuću, urušena, sa krovom od neba… Ova opatija krije tajnoviti mač u kamenu, a korišćena je za snimanje filma „Nostalgija“ velikog Andreja Tarkovskog. Nakon obilaska San Galgana odlazak u SIJENU, magični grad sa nestvarnim ambijentima i pričama… Po dolasku u ovaj grad prošetaćemo se kroz njegove kontrade koje kriju čudnovate priče o vekovnom rivalstvu kvartova grada i neverovatnom srednjovekovnom festivalu Palio koji se održava u vidu trka konja. Tokom našeg boravka u Sijeni obićićemo neverovatno lepu Katedralu Uspenja Bogorodice, kao i nestvarni trg Kampo sa tornjem Manđija i fontanom radosti. Prošetaćemo se do trga Salimbeni na kojem se nalazi sedište najstarije banke na svetu, a pogledaćemo i impoznatnu baziliku San Domeniko kao i rodnu kuću Svete Katerine, jedne od najpoštovanijih svetiteljki rimokatoličke crkve. Pokušaćemo i da posetimo Muzej jedne od kontrada* grada u kojem se nalazi kapela i mnoštvo istorijskih eksponata i trofeja sa pomenutog Palija. Povratak u naš smeštaj do 21h. Noćenje.

 1. dan (Petak 24. Avgust)   MONTEPULČIANO – MONTERIĐIONI – KOLE DI VAL D'ELZA      

Doručak. Polazak u 10h na celodnevni izlet. Putovanje preko predela Val d'Orćije do neverovatno lepog grada MONTEPULČIANA. Grad se u celosti nalazi pod zaštitom UNESCO-a, a pogledi sa njegovih padina na dolinu su zaista očaravajući. Naravno, ovaj grad je pre svega poznat po vrhunskom vinu brenda „Montepulciano Nobile“ koje se vekovima pravi u malim porodičnim vinarijama i spada u red najlepših crvenih vina sveta! U ovom gradiću prepunom lepih pogleda posetićemo neverovatan istorijski vinski podrum porodice Riči, i naravno degustiraćemo ta čuvena plemenita vina Montepulčiana. Sledi slobodno vreme za uživanje u srednjovekovnom ambijentu grada. U povratku ćemo posetiti srednjovekovni utvrđeni grad MONTERIĐIONI koji poseduje savršeno očuvane zidine i donžon kule iz vremena nezavisne Republike Sijene. Uz interesantnu priču u kojoj ćemo dodirnuti večitu temu izdaje, ali i stihove Danteovog Pakla, uživaćemo u sjajnom ambijentu grada uz poglede na Toskanu. Odlazak do obližnjeg seoca KOLE DI VAL D'ELZA koje predstavlja jedno od najlepših srednjovekovnih sela Italije. Po dolasku, sledi slobodno vreme za lutanje idiličnim ulicama seoca i uživanje u specifičnom ambijentu. Povratak u hotel do 20h. Noćenje.

 1. dan (Subota 25. Avgust) FIRENCA 

Doručak. Odjava iz hotela i polazak ka FIRENCI u 9h. Po dolasku, sledi organizovani obilazak grada u trajanju od oko 2 sata. Naše razgledanje ćemo započeti sa trga Svetog Krsta na kojem se nalazi istoimena bazilika (Santa Croce) koju nazivaju „Fjorentinski Panteon“ jer se u njoj nalaze veličanstveno umetnički obrađene grobnice najslavnijih fjorentinaca (Dante Algijeri, Mikelanđelo Buonaroti, Galileo Galilej, Nikola Makijaveli…). Potom sledi odlazak do Gospodskog trga (Piazza dei Signori) koji predstavlja muzej na otvorenom sa brojnim skulpturama koje predstavljaju remek-delo renesanse (Mikelanđelov „David“, Amanatijev „Neptun“, Donatelova „Judita“, Čelinijev „Persej“…). Na ovom trgu se nalazi i prelepa Stara palata (Palazzo Vecchio) – nekadašnje središte moći Republike Fiorentine. Kroz atrijum Uficija, jedne od najčuvenijih galerija na svetu, uputićemo se ka obali reke Arno i prelepom Starom mostu (Ponte Vecchio) koji predstavlja jedan od najvoljenih simbola Firence. Potom odlazimo do veličanstvenog trga Duomo na kojem se nalazi jedna od najvećih crkvi na svetu, katedrala Cvetne Bogorodice, prelepi Đotov zvonik i starostavna Krstionica. Sledi slobodno vreme za individualne aktivnosti. Negde oko 16h biće organizovan dvočasovni fakultativni program koji nosi ime „Tajne Fiorentine“ a koji obuhvata posetu bazilici Svetog Krsta uz razgledanje raskošnih grobnica najčuvenijih umetnika, naučnika i mislilaca grada Firence, potom šetnja srednjovekovnim kvartovima grada kraj kuće Buonaroti u kojoj je živeo Mikelanđelo, potom kraj Trezora vina, do kvarta Pacijevih i najstarijeg dela Firence u kojem se nalazi pored ostalih i kuća Dante Algijierija. Polazak iz Firence ka Srbiji oko  20h. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.

 1. dan (Nedelja 26. Avgust)

Dolazak u Beograd i Novi Sad u prepodnevnim satima.                                                                                                          

OPIS HOTELA:

HOTEL „ALCIDE“ 4****, Poggibonsi/Siena http://www.hotelalcide.com/en/

Hotel se nalazi u malom idiličnom toskanskom mestu Pođibonsi koje je locirano u srcu Toskane, nedaleko od Sijene, San Điminjana, Firence… Lokacija hotela je u centru mesta i u neposrednoj blizini glavne trgovačke zone sa brojnim kafeima, restoranima, marketima… Hotel se nalazi u istorijskoj zgradi iz 1849. godine i pripada porodici Anćiloti koja se evo već više od 160 godina uspešno bavi ugostiteljstvom, a njihov restoran je nadaleko poznat. Hotel poseduje lobi sa dnevnim boravkom, recepciju sa info pultom, aperitiv bar, restoran za posluženje obroka, besplatan WiFi, sef na recepciji (uz doplatu). Sobe su komforne, lepo uređene, sa francuskim ležajem ili sa dva odvojena ležaja. Postoji mogućnost i smeštaja u klasične trokrevetne sobe. Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš-WC i fenom za kosu, klima uređaj, centralno grejanje, TV Sat.

NAPOMENA: Raspored soba određuje isključivo recepcija hotela.

 

Toskana

Toskana

Toskana je najživopisnija i po mnogima najlepša regija Italije. U davnoj prošlosti bila je prekrivena Tirenskim morem,koje  se povuklo i dobijen je jedan od najplodnijih regiona Italije poznat po brdima prekrivenim mirisnim čempresima i vinogradima. Toskana je poznata po proizvodnji najkvalitetnih vina, uzgajanju cveća, poznata je po brojnim srednjevekovnim gradovima i slavnim ličnostima. Čuvena je u svetu i po najkvalitetnijem mermeru od koga je i Mikelanđelo pravio svoje statue - i legendarnog Davida.  Firenca je glavni i najveći grad Toskane. Smeštena je na reci Arno. Osnovali su je Rimljani u prvom veku pre nove ere a proslavili Medičijevi koji su Firencu pretvorili u kolevku humanizma i renesanse. U Firenci su tokom renesanse živeli brojni poznati umetnici, Đoto, Leonardo da Vinči, Mikelanđelo, Donatelo, Botičeli i ovom gradu, a nama na uživanje, ostavili spomenike od ne procenljive  umetničke vrednosti.

 • Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • Na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak čekovima građana u mesečnim ratama zaključno sa  01.10.2018.
 • Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane SAT Travel-a.

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA: 
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
CENE FAKULTATIVNIH IZLETA SU PO OSOBI, podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika.Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.
 • Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.sattravel.rs
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. WiFi, sef, parking, frižider - mini-bar, TV, fen za kosu, klima uređaj...)
 • Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
 • Naše mišljenje o kategorizaciji svih navedenih objekata (dato u sklopu opisa hotela) je naše viđenje ukupnog stanja određenog objekta i kao takvo je rezultat našeg istraživanja, utiska drugih gostiju i može se razlikovati od zvaničnog te služi isključivo u informativne svrhe u cilju pružanja više informacija. Savetujemo da se i sami više informišete o istima putem interneta na društvenim mrežama i specijalizovanim portalima koji pružaju tu vrstu pomoći putnicima poput www.tripadvisor.com
 • Opisi hotela su sastavni deo cenovnika (obavezno uzeti u agenciji ukoliko nisu priloženi uz program)

OPŠTE NAPOMENE:        

 • Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
 • Kod autobuskih aranžmana raspored sedenja u autobusu organizator odredjuje po datumu prijave putnika.
 • Kod autobuskih aranžmana  predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka,  termina polazaka…)
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Posebni zahtevi gostiju u vidu MOLBE a koji su mimo usluge iz cenovnika i koji se dodatno ne naplaćuju, posebno se ne garantuju. Organizator  će pokušati da udovolji želji svakog od putnika ukoliko je u mogućnosti.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom  putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
 • Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
 • Svaki putnik lično odgovara za svoje lične stvari. Savetujemo da koristite sef a vrednosti ne ostavljate u sobi.
 • Molimo putnike da tokom putovanja poštuju satnice i vremena polaska.
 • Putnik je obavezan da poseduje MEDJUNARODNO PUTNO OSIGURANJE koje se može pribaviti u poslovnicama turističke agencije.. Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže propisanu količinu novčanih sredstava za vreme boravka (kartice, gotovina….),  kao i međunarodno putno osiguranje.
 • Način i postupak, adresa i rok za ulaganje reklamacije potrošača, rok za odgovor Organizatora,  objašnjeni su detaljno članom 14 Opštih uslova putovanja organizatora, nalaze se vidno istaknuti na oglasnoj tabli na zidu u poslovnicama. Opšti uslovi putovanja su sastavni deo ugovora o putovanju.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

 • Organizator putovanja SAT Travel poseduje licencu organizatora putovanja OTP br. 104/2016.
 • SAT Travel je aktivna članica YUTA
 • Prema Zakonu o turizmu Organizator putovanja ima propisanu polisu osiguranja broj 300058478 od 16.08.2017.godine, akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”, u visini od 300.000,00 € za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0187/2017 od 15.08.2017. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU "YUTA", 011/3228686, 011/3228687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300058478 od 16.08.2017. akcionarskog društva za osiguranje "DDOR Novi Sad".
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene  pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili u zakonon predviđenim slučajevima.
 • Ovaj program je radjen na bazi minimum 65 plativih putnika.
 • Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
 • Uz program važe Opšti uslovi putovanja organizatora  usklađeni sa YUTA standardima.
 • Program putovanja Metropole 2018,  Italija, Toskana, 7 dana/4 noćenja,  br.1  od 27.10.2017.

Slično iz ponude

Toskana i Cinque Terre - 3 Noćenja - Bus
Toskana i Cinque Terre - 3 Noćenja - Bus
 • od 129€

Bolonja  - Firenca – Sijena  - San Điminjano – Piza - Cinque Terre Paket aranžman 6 dana: autobuski prevo...

Detaljnije
Toskana - 2 Noćenja - Bus
Toskana - 2 Noćenja - Bus
 • od 89€

Firenca - Piza - Luca - Siena - San Điminjano Paket aranžman 5 dana: autobuski prevoz + smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom + ...

Detaljnije
Toskana-3 noćenja-Bus
Toskana-3 noćenja-Bus
 • od 129€

Firenca – Piza – Luka – Siena - San Djiminjano Paket aranžman 6 dana: autobuski prevoz + smeštaj na bazi 3 noćen...

Detaljnije
Toskana - La Vitta E Bella - 3 Noćenja - Bus
Toskana - La Vitta E Bella - 3 Noćenja - Bus
 • od 169€

Fiezole – Kjanćiano – Pienca – Voltera – Kortona – Areco – Montepulčiano Paket aranžman 6 dana: aut...

Detaljnije
Toskana I Cinque Terre - 2 Noćenja - Bus
Toskana I Cinque Terre - 2 Noćenja - Bus
 • od 99€

 Firenca - Siena – San Điminjano – Pisa – Cinque Terre          Paket ...

Detaljnije