Sicilija | Sicilija i Pulja - 10 dana - bus + brod | Italija | Evropski gradovi

Sicilija i Pulja - 10 dana - bus + brod
Sicilija i Pulja - 10 dana - bus + brod
Sicilija i Pulja - 10 dana - bus + brod
Sicilija i Pulja - 10 dana - bus + brod
Sicilija i Pulja - 10 dana - bus + brod
Sicilija i Pulja - 10 dana - bus + brod
Sicilija i Pulja - 10 dana - bus + brod
Sicilija i Pulja - 10 dana - bus + brod
Sicilija i Pulja - 10 dana - bus + brod
Sicilija i Pulja - 10 dana - bus + brod
Sicilija i Pulja - 10 dana - bus + brod
Sicilija i Pulja - 10 dana - bus + brod

Sicilija i Pulja

Paket aranžman 10 dana: autobuski prevoz + brod + smeštaj na bazi 7 noćenja sa doručkom + obilasci

TERMIN PUTOVANJA FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA
05.04.2019. 399 € do 15.02. 445 €
26.04.2019. 399 € do 15.02. 445 €

Cene iz tabele su izražene u evrima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Prevoz modernim turističkim autobusom, klima, DVD..
 • Povratnu brodsku kartu Drač - Bari - Drač
 • 2 noćenja sa doručkom u Palermu, hotel 3*
 • 3 noćenja sa doručkom u Acireale/Naxos, hotel 3*
 • 2 noćenja sa doručkom u Tatantu, hotel 3*
 • Vodičke usluge i troškove organizacije

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Lučke takse 30 €, plaćaju se u agenciji 15 dana pred put
 • Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja
 • Fakultativne programe i ulaznice
 • Ostale nepomenute usluge.

FAKULTATIVNI IZLETI:
Za fakultativne izlete minimum 25 putnika

 • Palermo - Normanska palata i Katedrala, (prevoz, ulaznice, vodič) 15 €
 • Monreale - Katedrala, (prevoz, ulaznice, vodič) 20 €
 • Agrigento - Dolina Hramova (prevoz, ulaznice, vodič) 20 €
 • Sirakuza i Nato (prevoz i vodič) 20 €
 • Vulkan Etna - bez žičare (prevoz i vodič) 20 €
 • Grčki amfiteatar u Taormini (prevoz, ulaznice, vodič) 18 €
 • PAKET IZLETA SICILIJA (Palermo, Monreale, Agrigento, Sirakuza, Etna, Taormina) 100 €
 • Matera (prevoz i vodič) 20 €
 • Nardo, Leće i Polinjano - celodnevni (prevoz i vodič) 30 €

POPUSTI:

 • Deca do 10 godina u zajedničkom ležaju ostvaruju popust 10% na iznos aranžmana

DOPLATA:

 • Za jednokrevetnu sobu 125 €

TRANSFERI (povratni):

 • Kraljevo, Čačak, Vrnjačka Banja, Topola         5 €
 • Užice, Valjevo, Lazarevac                              9 €
 • Niš, Aleksinac, Soko Banja                           20 €

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan     BEOGRAD - (KRAGUJEVAC) - UŽICE - SKADAR - DRAČ
Polazak iz Beograda u 04,30., Kragujevca (5,30), Užica (7,30). Putovanje za Crnu Goru i Albaniju sa pauzama za odmor i osveženje. Dolazak u Skadar popodne. Obilazak grada na Bojani: Olovna džamija, pozorište Midjeni, Skadarska tvrdjava… Nastavak putovanja za Drač. Antički deo grada, amfiteatar, ostaci zidina iz doba Vizantije… Slobodno vreme do 20,00 kada je ukrcavanje na feribot. Smeštaj u kabine. Slobodno veče. Plovidba za Italiju.

2.dan     BARI - PALERMO
Dolazak u Bari ujutro. Obilazimo baziliku Svetog Nikole – zaštitnika pomoraca u kojoj se čuvaju njegove mošti.. U gradu su ostaci normanske tvrđave Svevo… Stari grad odiše duhom minulih vremena, brojnim spomenicima, lavirintom ulica i trgova… Putovanje preko Kalabrije – Palermo. Dolazak uveče. Noćenje.

3.dan     PALERMO - MONREALE - PALERMO
Doručak. 
Obilazak grada: stari grad Quatro Canti, Normanska palata, kapela Palatina, trgovi: Pretoria, Belini, katedrala San Djovani. Vožnja do slikovitog mesta Monreale: normanska katedrala iz 12 veka sa vizantijskim mozaicima koji su rađeni na površini od 6500 metara kvadratnih u kojoj su se krstili, venčavali i sahranjivali članovi normanskih kraljevskih porodica. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan     PALERMO - AGRIDIJENTO - KATANIA - ACIREALE / NAXOS
Doručak.
Odlazak za Agridjento. Obilazak doline hramova: Junone, Konkordie, Herkula, Jupitera. Nastavak putovanja za Kataniju: Katedralni trg sa impresivnom fasadom, Katedrala sv. Agate, fontana slončeta, spomenik Beliniu, Rimski Teatar, Crkva svetog Franje i Crkva svetog Nikole… Slobodno vreme. Smešaj u hotel na Acireale – Naxsos. Noćenje.

5.dan     NOTO - SIRAKUZA - ACIREALE / NAXOS
Doručak.
Celodnevni izlet (fakultativno). Odlazak u Noto, grad koji s‘pravom ima epitet “Kameni vrt“. OD 2002 godine grad i katedrala su pod zaštitom UNESCO-a. Potom odlazak do Arhimedove Sirakuze: grad bogat grčkom kulturnom zaostavštinom, arhitekturom, amfiteatrima, poznat kao Arhimedov grad. Obilazak arheološkog parka, veliki kamenolom i Dionizijevo uho, najveće grčko pozorište na Siciliji, veliki žrtvenik i amfiteatar. Sledi obilazak starog dela grada Ortagija, katedrala svete Lucije, Artemidina fontana – omiljeno mesto pisaca i pesnika, Katedrala, zamak Manijakesa iz 13.veka. Predveče povratak i noćenje.

6.dan     ACIREALE / NAXOS - ETNA - TAORMINA - ACIREALE / NAXOS
Doručak.
Odlazak autobusom na Etnu do turističke tačke (fakultativno). Dalje penjanje žičarom ili pešice sa odgovarajućom obućom. Čarobna panorama Katanije… Odlazak u Taorminu. Obilazak i slobodno vreme. Povratak i noćenje.

7.dan     ACIREALE / NAXOS - TARANTO - (MATERE)
Doručak
polazak za Apuliju. Popodne dolazak u Taranto i smeštaj u hotel. Predlog agencije: izlet do obližnje Matere (prestonica kulture za 2018.g.) odlazak do vidikovca odakle se pruža nestvaran pogled na drevne Sasije – stari deo Matere koji još nazivaju i gradom duhova zbog napuštenih kuća. Obilazak starog grada Sassi di Matera (Kamenje Matere). Stari deo grada je prepun pećina – kuća napravljenih pre više od 9 hiljada godina. U nekima i danas žive meštani. U gradu je katedrala posvećena Svetoj Mariji od Bruna iz 13. veka. Povratak u hotel i noćenje.

8.dan     TARANTO - (NARDO - LECCE - POLIGNANO) - TARANTO
Posle doručka odlazak na celodnevni izlet u najjužniji deo Apulije (fakultativno). Razgledanje Apulije započinjemo na „peti talijanske čizme“. Srednjevekovni grad Nardo: trg Salandra sa veličanstvenim stubom iz 18. veka, Katedrala iz 1000. godine sa baroknom fasadom iz 18. veka, crkva Sv. Domenika sa izuzetno raskošnom baroknom fasadom… Slobodno vreme. U podne odlazak u Leće, barokni biser juga Italije. Leće nazivaju „Firencom juga“, i najraskošnijim gradom Apulije. Obilazak: bazilike Santo Croče, trgova Katedrale i S.Oronzo, ulice Vitoria Emanuela, palate Vescovile, Seminaria, rimskog amfiteatra… Kasno popodne u povratku za Bari pravimo pauzu u Polinjanu jednom od najljepših obalnih gradića Italije. Rodni grad Domenika Modunja podigao je spomenik svom pevaču koji se proslavio kanconama i glasovitom pesmom „Volare“. Povratak u hotel. Noćenje.

9.dan     TARANTO - ALBEROBELLO - BARI
Doručak.
Obilazak Luke Taranto. Predlog agencije izlet do ostrva S.Peitro (fakultativno) obilazak Aragonskog dvorca, spomenik pomorcima, Katedrala San Cataldo, ostaci Pompejevog hrama, Palata guvernera i Rotonda… Popodne putovanje slikovitim predelima poznatim po vinu i tipičnim kućicama „trulli“ za Alberobello. Slikovit gradić na dva brdašca, poznat po seljačkim kućicama po imenu trulli koje se nalaze na popisu UNESCO-a. Kućice datiraju iz 14. veka. Preko 1030 ovakvih neobičnih kućica načičkano, među kojima i crkva Sv. Antonija u formi trulija. Pored crkve, obići ćemo i „Kuću ljubavi“, svetilište doktora… Popodne dolazak u Bari. Ukrcavanje na feribot (20h). Odlazak za Drač.

10.dan     DRAČ - TIRANA (40) - BEOGRAD (615)
Posle iskrcavanja, odlazak za Tiranu. Panoramsko razgledanje grada i kraće slobodno vreme. Nastavak putovanja za Srbiju sa usputnim pauzama za odmor i osveženje. Kasno uveče dolazak u Beograd. (Kraj programa).

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Svaki hotel iz ove ponuda ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne kategorija, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Doručak je kontinentalni. Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator će odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, a najkasnije 7 dana pre početka putovanja obavestiti putnike o nazivu hotela putem sajta www.sattravel.rs.

Sicilija

Sicilija

Sicilija je Italijansko ostrvo najveće na Mediteranu. Od kopnenog dela Italije odvojeno je Mesinskim moreuzom, širokim četiri kilometra. Sicilija je tradicionalna, živopisna i nestvarna… Ostrvo okružuju tri mora; Tirensko, Sredozemno i Jonsko. Na obali Jonskog mora nalaze se najpoznatija letovališta Taormina, Djardini Naksos, Letojani, i popularni gradovi Katanija, Sirakuza i Mesina. Glavni i najveći grad Sicilije - Palermo nalazi se na obali Tirenskog mora. Sicilijanske specifičnosti su mala tradicionalna sela u kojima vreme kao da je stalo, ukusna hrana, kvalitetno vino iz podnožja Etne, čisto more i ljubazni domaćini! Ostrvom dominira najveći i jedini živi vulkan u Evropi – Etna (3.340 m), sa oko 400 ugašenih i nekoliko aktivnih kratera.

NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:

Cene iz tabele su izražene u evrima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate.

 • Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • Na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak na 3 rate čekovima, realizacija čekova -og, 20.og ili 30.og u mesecu
 • Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije SAT Travel

ODLOŽENO PLAĆANJE:

 • 40-50 € mesečno, na 6-7 mesečnih rata BEZ KAMATE. Učešće 119-145 €
 • Garancija plaćanja: administrativna zabrana i čekovi.

VAŽNE NAPOMENE:

 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. SAT travel zadržava  pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
 • Službenik agencije organizatora niti posrednika nije ovlašćen da utvrdjuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata.Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu, sa rokom važenja još najmanje 6 meseci, od dana završetka putovanja. Putnik je dužan dostaviti u roku, pisanim putem (elektronski ili poštom)  dostaviti organizatoru ispravne i kompletne potrebne podatke i dokumenta za putovanje. Molimo putnike da se o uslovima ulaska u zemlju u koju putuje (rok važenja pasoša, potrebne vize, potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Putnik je dužan striktno poštovati carinske, devizne i dr. propise R. Srbije, tranzitnih i zemalja u kojima boravi, te u slučaju nemogućnosti nastavka putovanja, odnosno boravka i svega drugog, sve posledice i troškove snosi sam putnik. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami detaljnije upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje nije uračunato u cenu aranžmana (izdaje se u agenciji, na zahtev putnika). PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA. Za ulazak u pojedine zemlje Međunarodno putno zdravstveno osiguranje je obavezno. Svu odgovornost i eventualne posledice zbog ne posedovanja polise osiguranja tokom putovanja snosi putnik.
 • Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da usled nepredviđenih objektivnih okolnosti vreme (satnica) i mesto polaska na putovanje može biti drugačije od predvidjenog. Dva dana pre polaska na putovanje, putem e - maila ili SMS porukom organizator obaveštava sve putnike o detaljima u vezi polaska na putovanje: ime i kontakt telefon vodiča – pratioca grupe, mesto sastanka i polaska na putovanje, tačno vreme – satnica polaska, ime prevoznika. Ukoliko ne dobijete obaveštenje / poruku, OBAVEZNO kontaktirajte agenciju za tačne detalje.
 • Sva vremena u programu i tokom putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
 • Prevoz iz ove Ponude NE PODRAZUMEVA MOGUĆNOST ODABIRA SEDIŠTA. Redosled sedenja u autobusu odredjuje se prema datumu prijave aranžmana i uzimajući u obzir starija lica, porodice sa malom decom, trudnice. Svaki putnik ima obavezu da prihvati svako ponuđeno mesto u prevoznom sredstvu. Naknadne izmene nisu moguće.
 • Posebni zahtevi putnika u vidu MOLBE a koji su mimo usluge iz cenovnika i koji se dodatno ne naplaćuju, posebno se ne garantuju. Organizator će pokušati da udovolji želji svakog od putnika ukoliko je u mogućnosti.
 • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Prostor za prtljag u autobusu je ograničen. Svaki putnik ima pravo na jedan komad prtljaga maksimalne težine do 30 kg i jedan komad ručnog prtljaga manjih dimenzija koji može uneti u autobus. Dodatni prtljag se naplaćuje 35€ po komadu, na licu mesta. Lični prtljag putnika ne može da sadrži komercijalnu robu niti  robu koja je zabranjena, u skladu sa odredbama zakona i carinskim propisima. Više informacija na sajtu Uprave carina: http://www.carina.rs/lat/Putnici/Stranice/Putnici.aspx
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnim prelazima radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free” i carinjenja komercijalne robe.
 • Putovanje je grupno, i tome je sve podređeno. Putnici su u obavezi da poštuju satnice tokom putovanja i budu tačni na polascima. Tokom vožnje, nastojimo da muzika i filmovi budu neutralni po svom sadržaju. Temperatura u vozilu kontroliše se kompjuterski, i ne može se individualno za svako sedište podešavati. U autobusima nisu u upotrebi toaleti.
 • U prevoznom sredstvu - autobusu, zabranjeno je: pušenje, unošenje nepropisnog prtljaga, pravljenje buke i nereda, uznemiravanje putnika i narušavanje javnog reda i mira u prevoznom sredstvu.
 • Organizator ne odgovara putniku za štetu nastalu zbog njegovog nepoštovanja zakonskih propisa, propisanih pravila i običaja utvrđenih od strane prevoznika, hotelijera, organizatora putovanja i drugih neposrednih pružalaca usluga.
 • Kod autobuskih aranžmana zustavljanja radi odmora predviđena su na svakih 3,5 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, u zavisnosti od uslova na putu.
 • Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i ličnim stvarima u toku trajanja putovanja. Ostavljanje stvari od vrednosti u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotelijer ne odgovaraju za iste. U slučaju kradje, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja, hotelijer niti prevoznik ne mogu odgovarati u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu kao i pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...).Postoji mogućnost da usled državnih i verskih praznika ili drugih objektivnih okolnosti na određenoj destinaciji, javni prevoz, neki od lokaliteta, muzej,  trgovinski i ugostiteljski objekti…ne rade ili će radno vreme biti izmenjeno.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i njihova realizacija zavisi od broja prijavljenih putnika. Organizator fakultativnih izleta na putovanju ( ino partner) zadržava pravo otkaza i izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom, usled objektivnih okolnosti (vremenski uslovi, gužva na lokalitetima...)
 • Putnicima koji imaju za cilj posetu muzejima i galerijama, preporučujemo da na internetu provere radno vreme istih, rezervišu i kupe ulaznice i da posetu usklade sa slobodnim vremenom na putovanju.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. vremena dolaska na destinaciju ili lokalitet, dužine trajanja obilaska, termina polaska, i daljeg rasporeda po programu putovanja)
 • Ukoliko ugovorom o putovanju nije naznačeno ime hotela organizator putovanja je u obavezi da ime hotela objavi najkasnije 7 dana pre polaska na putovanje. U slučaju promene hotela, od strane organizatora, isti je dužan da o tome pisanim putem obavestiti sve putnike.  Zamena ugovorenog smeštaja može se vršiti samo upotrebom objekta iste kategorije, ili na teret organizatora, upotrebom objekta više kategorije. Ako su u programu putovanja izvršene bitne izmene bez opravdanih razloga, organizator putovanja u celosti vraća ono što je primio od putnika, koji je zbog toga odustao od putovanja.
 • Naše mišljenje o kategorizaciji svih navedenih objekata (dato u sklopu opisa hotela) je naše viđenje ukupnog stanja određenog objekta i kao takvo je rezultat našeg istraživanja, utiska drugih gostiju i može se razlikovati od zvaničnog te služi isključivo u informativne svrhe u cilju pružanja više informacija. Savetujemo da se i sami više informišete o istima putem interneta na društvenim mrežama i specijalizovanim portalima koji pružaju tu vrstu pomoći putnicima poput www.tripadvisor.com
 • Opisi hotela su sastavni deo cenovnika (obavezno uzeti u agenciji ukoliko nisu priloženi uz program) 
 • Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta. Organizator putovanja ne može garantovati smeštaj po tipu i sadržaju sobe, usluge koje nisu predvidjene programom putovanja a koje se dodatno NE NAPLAĆUJU (npr. smeštaj u  apartmanu, konektovanim sobama, family sobama, pogled na more, balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležaj…).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fen za kosu, internet...)
 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 16:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09:00 časova. Svaka soba iz ove ponude je standardne kategorije, ima tuš/WC. Smeštaj je u sobama koje su dvokrevetne (1/2) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (1/2 + 1), namenjene za smeštaj treće osobe. Sobe sa pomoćnim ležajem su manje komforne, a treći ležaj može biti standardnih ili manjih dimenzija (npr. fotelja ili sofa na razvlačenje).
 • Objašnjenje: kontinentalni doručak je slano – slatki doručak sa čajem ili kafom koji se poslužuje u ograničenim količinama. Kontinentalni švedski sto je manji izbor slano – slatkih namirnica koje se služe za doručak po principu samoposluživanja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili u zakonu  predviđenim slučajevima.

MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPŠTE USLOVE PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA

 • Organizator putovanja SAT Travel poseduje licencu OTP br. 104/2016. i aktivna je članica YUTA - e
 • Prema Zakonu o turizmu Organizator putovanja ima propisanu polisu osiguranja broj 300063650 od 16.08.2018.godine, akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”, u visini od 300.000,00 € za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0187/2017 od 15.08.2018. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU "YUTA", 011/3228686, 011/3228687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs.
 • Ovaj program je radjen na bazi minimum 50 plativih putnika.
 • Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
 • Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora usklađeni sa YUTA standardima.
 • Program putovanja Metropole 2018, Sicilija i Pulja 10 dana/7 noćenja, br.1 od 16.11.2018.

*HLD