Milano | Milano - Individualno - Avionom | Italija | Evropski gradovi

Milano - Individualno - Avionom
Milano - Individualno - Avionom
Milano - Individualno - Avionom
Milano - Individualno - Avionom
Milano - Individualno - Avionom
Milano - Individualno - Avionom
Milano - Individualno - Avionom
Milano - Individualno - Avionom

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke na  dan uplate.

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

USLUGA

CENA PO OSOBI PO NOĆENJU

Svakodnevni polasci tokom cele godine

HOTEL THE BEST 2*

ND

31 €

HOTEL IBIS MILANO CENTRO 3*

ND

32 €

HOTEL MEDIOLANUM 4*

ND

42 €

HOTEL MELIA MILANO 5*

ND

68 €

KOD NAS MOŽETE REZERVISATI I HOTEL PO SOPSTVENOM IZBORU PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA

Cene u tabeli su informativnog karaktera. Za detaljnije informacije i upite molimo Vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese office@sattravel.rs

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • smeštaj u izabranom hotelu; u dvokrevetnim sobama; na bazi izabranog tipa sobe, broja noćenja i usluga ishrane.
 • Troškove organizacije putovanja

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • avio prevoz na relaciji Beograd-Milan-Beograd sa taksama (cena od 167 € po osobi - zavisi od perioda putovanja i popunjenosti kapaciteta, ekonomska klasa),
 • transferi na destinaciji od / do odabranog hotela,
 • troškovi fakultativnih izleta i poseta,
 • troškovi putnog zdravstvenog osiguranja putnika,
 • ekstra troškovi.

Prvi dan - individualni check in na salteru avio kompanije na čijem letu je izdata avio karta i let prema itinereru. Organizovani ili individualni transfer (transfer može biti organizovan od strane agencije po želji putnika uz doplatu ili putnik sam može obezbediti transfer prema svojoj želji) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - Poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. 
Poslednji dan - 
Napuštanje hotela. Transfer (organizovani ili individualni) od hotela do aerodroma. Kraj programa.

Hotel The Best 2*                           

http://www.thebesthotel.it/en/

Hotel Best je smešten na 10 minuta hoda od Glavne železničke stanice u Milanu i odmah iza ugla u odnosu na stanicu metroa Lima. U ponudi ima privatni vrt.

Hotel Best ima ljubazno osoblje i 24-časovnu recepciju. Pored toga nudi internet punkt gde možete koristiti bežični internet.

Sve svetle sobe poseduju TV sa satelitskim kanalima. Na raspolaganju je posluga u sobi.

Glavna trgovačka oblast, Korso Buenos Ajres, udaljena je svega par ulica od hotela. 

Hotel Ibis Milano Centro 3*      

http://www.accorhotels.com/gb/hotel-0933-ibis-milano-centro/index.shtml

Hotel Ibis Milan Centro nalazi se na 850 metara od Glavne železničke stanice u Milanu. Udaljen je manje od 5 minuta hoda od železničke i metro stanice Republika. U ponudi su klimatizovane, zvučno izolovane sobe. Bežični internet se može besplatno koristiti.

Sobe hotela Ibis poseduju plazma TV i sopstveno kupatilo.

U hotelskom restoranu Ibis Kitchen služe se jela internacionalne kuhinje. Na raspolaganju je i 24-časovni salonski bar u kojem možete uživati u toplim napicima i grickalicama uz pogled na vrt. Doručak se služi od 04:00 do 12:00.

Ostali sadržaji hotela Milano Centro Ibis uključuju 24-časovnu recepciju i poslovni centar.

Aerodrom Linate je udaljen 15 minuta vožnje od objekta. Aerodrom Malpensa se nalazi na 50 km.

Hotel Mediolanum  4*                 

http://www.mediolanumhotel.com/en/index.html

Hotel Mediolanum nudi moderne sobe u centru na 5-minuta hoda od Centralne stanice. Odlično je povezan sa svim delovima Milana metro i tramvajskim linijama.

Ovaj dizajn hotel ima sobe sa podovima od mermera ili drveta. Rum servis je na raspolaganju 24 časa dnevno.

Dan u hotelu Mediolanum počinje sa bogatim doručkom na bazi švedskog stola koji uključuje domaće kroasane.

Ima lobi, bar i salu za konferencije. Imate besplatan pristup fitnes centru koji je udaljen 500 metara. 

Hotel Melia Milano 5*                 

https://www.melia.com/en/hotels/italy/milan/melia-milano/index.html

Smešten na svega 2 minuta hoda od stanice metroa Loto Fjera, hotel Meliá nudi teretanu 24 sata dnevno i prostrane, elegantno uređene sobe. Stadion San Siro se nalazi na manje od 2 km.

Sobe hotela Melia Milano su klimatizovane i imaju luksuznu posteljinu i nameštaj. Sve imaju flat-screen TV sa satelitskim i pay per view kanalima, mini-bar i sef.

Doručak se služi u restoranu Patio na bazi švedskog stola, dok restoran AlaCena služi španska jela za večeru. Wellness centar hotela uključuje saunu, đakuzi i parno kupatilo. Na raspolaganju su i časovi aerobika i masaže.

Hotel Meliá Milano je dobro povezan metro linijom 1. Katedrala u Milanu je udaljena 8 stanica. Nalazi se pored izložbenog centra CityLife i 8 stanica metroom od konferencijskog centra Fjera Milano. 

Milano

Milano

Milano je glavni grad Lombardije i drugi najnaseljeniji grad u Italiji nakon Rima. Široko područje Milana, poznato pod nazivom Greater Milan, je policentrična metropolitanska regija koja se proteže preko centralnog Lombardija i istočnog Pijemonta. Milan je služio kao glavni grad Zapadnog rimskog carstva od 286. do 402. godine.

Milano se smatra vodećim turističkim gradom, sa prednostima u oblasti umetnosti, trgovine, dizajna, obrazovanja, zabave, mode, finansija, zdravstva, medija, usluga, istraživanja i turizma. Njegova poslovna četvrt domaćin je Italijanske berze i sedišta najvećih nacionalnih i međunarodnih banaka i kompanija.

Milano već dugo nosi titulu glavnog grada mode. Domaćin brojnih kulturnih institucija, akademija i univerziteta. Grad je dom dva najuspešnija fudbalska tima u Evropi, A.C. Milan i F.C. Internazionale i jedan od glavnih italijanskih košarkaških reprezentacija Olimpia Milano.

-gotovinski avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na

put.

-čekovima građana do 6 mesečnih rata.

-platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina).

-preko računa.

VAŽNE I OPŠTE NAPOMENE:

 • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja. Fakultativni izleti plaćaju se na licu mesta u evrima. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 50 učesnika.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
 • Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 120 putnika).
 • Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

*KTK

Slično iz ponude

Milano i Švajcarska - 2 Noćenja – Bus
Milano i Švajcarska - 2 Noćenja – Bus
 • od 99€

MILANO sa obilascima: DJENOVA - SERRAVALLE - JEZERO KOMO - JEZERO LUGANO (ŠVAJCARSKA) Paket Aranžman 5 Dana: Autobuski Prevoz + Sme...

Detaljnije