Krf | Uskrs na Krfu - 3 noćenja - bus | Grčka | Evropski gradovi

Uskrs na Krfu - 3 noćenja - bus
Uskrs na Krfu - 3 noćenja - bus
Uskrs na Krfu - 3 noćenja - bus
Uskrs na Krfu - 3 noćenja - bus
Uskrs na Krfu - 3 noćenja - bus
Uskrs na Krfu - 3 noćenja - bus
Uskrs na Krfu - 3 noćenja - bus
Uskrs na Krfu - 3 noćenja - bus
Uskrs na Krfu - 3 noćenja - bus
Uskrs na Krfu - 3 noćenja - bus
Uskrs na Krfu - 3 noćenja - bus
Uskrs na Krfu - 3 noćenja - bus

PAKET ARANŽMAN 6 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 3 NOĆENJA SA DORUČKOM + OBILASCI

TERMIN PUTOVANJA

SPECIJALNA CENA

CENA PO OSOBI

05.04. - 10.04.2018.

RASPRODATO

          139 €

         169 €

Cene iz tabele su izražene u eurima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate

Broj soba po specijalnoj ceni je ograničen.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz turističkim autobusom prema programu putovanja (klima,tv,dvd, audio oprema)
 • Smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom u standardnim 1/2 i 1/2 +1 sobama u hotelu 2+* po programu
 • Obilaske prema programu putovanja
 • Usluge predstavnika agencije- licenciranog vodiča
 • Troškove organizacije i realizacije programa.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000€). PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
 • Individualne troškove putnika
 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu, koja se plaća na recepciji hotela u iznosu od 0,50 € po noći po osobi.
 • Fakultativne izlete

DOPLATE:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu na upit

POPUSTI:

 • Deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
 • Deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)

 CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI:
• Ostrvo Vido 8 €
• Paleokastrica i Achileon 20 €
• Grčko veče 26 €

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan (četvrtak) 05.04.2018. BEOGRAD
Polazak autobusa u 17:00 časova sa parkinga preko puta Sava Centra – Novi Beograd. Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa usputnim zadržavanjima radi odmora, pasoških i carinskih formalnosti.

2. dan ( petak) 06.04.2018. KRF - OSTRVO VIDO
Putovanje kroz Grčku autoputem preko Soluna do Igumenice. Ukrcavanje na trajekt za Krf. Dolazak na Krf. Fakultativi odlazak na ostrvo Vido, obilazak spomen-kosturnice i polaganje venaca u “Plavu grobnicu”. Nastavak puta do grada Krf. Razgledanje grada: stara tvrđava – najočuvanija vizantijska tvrđava u Grčkoj, Trg Esplanada, Liston ulica, Crkva Sv. Spiridona (zaštitnik Krfa), Krfska katedralu koja čuva posmrtne ostatke Sv. Teodore... Slobodno vreme u gradu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. U večernjim časovima odlazak do grada Krfa. Na veliki petak održavaju se litije koje na svakih pola sata kreću iz mnogobrojnih gradskih crkava. Mornari, vojnici, učenici i brojno sveštenstvo u svečanoj paradi na rukama nose cvećem ukrašene Plaštanice i bogato dekorisane epitafe. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan (subota) 07.04.2018. KRF
Doručak. Odlazak u grad Krf na svečanu litiju u kojoj mošti svetog Spiridona čudotvorca i zaštitnika Krfa, uz pratnju simfonijskog orkestra obilaze grad. U 11:00 časova kada se oglase zvona koja najavljuju prvo Hristovo Vaskrsenje, nastupa jedinstvena ceremonija “bacanje vrčeva” , običaj koji izaziva veliko uzbuđenje kod desetine hiljada prisutnih posetilaca na gradskim ulicama. Sa prozora se na pločnik bacaju vrčevi svih veličina a razbijeni delovi se uzimaju kao suveniri za sreću. Poseta Srpskoj kući, muzeju sa eksponatima iz perioda boravka srpske vojske i vlade na Krfu u periodu 1916-1918. god. Slobodno vreme u gradu Krfu. Poseta Spomen ploči na mestu iskrcavanja srpske vojske u mestu Guvija. Povratak u hotel. Slobodno vreme za odmor. U večernjim časovima odlazak do grada Krfa. Pola sata pre ponoći, iz Crkve Svete Petke ka centralnom gradskom trgu- Esplanada, kreće svečana Vaskršnja litija. Tačno u ponoć počinje spektakularni vatromet, koji uz svetlost desetina hiljada sveća, ostavlja bez daha! Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan (nedelja) 08.04.2018. KRF – PALEOKASTRICA – AHILION – GRČKO VEČE
Doručak. Polazak za grad Krf na Vaskršnju liturgiju. Nakon liturgije u crkvi Svetog Spiridona slobodno vreme ili fakultativni obilazak očaravajućeg zaliva Paleokastrica, iznad kojeg se nalazi vizantijski manastir Uspenja presvete Bogorodice. Nastavak putovanja do Ahiliona – raskošnog dvorca Austro-Ugarske carice Elizabete. Popularna princeza Sisi, žena cara Jozefa, bila je impresionirana mitskim grčkim junakom Ahilom, pa je sakupila najbrojniju kolekciju skulptura ovog junaka a i sam dvorac nazvala po Ahilu. Povratak u hotel. U večernjim satima organizovan fakultativni odlazak u tavernu poznatu po sjajnim “grčkim večerima” gde ćete se zabaviti uz bogat repertoar tradicionalnih grčkih plesova, muziku, kvalitetnu lokalnu kuhinju i vino. Povratak u hotel. Noćenje.

5.dan ( ponedeljak) 09.04.2018. KRF - SOLUN
Doručak. Odjava iz hotela u 8 časova. Vožnja do luke i ukrcavanje na trajekt. Dolazak u Igumenicu nakon 1,5 h vožnje brodom. Nastavak putovanja do Soluna. U poslepodnevnim časovima dolazak u Solun. Panoramsko razgledanje grada: Bela kula, spomenik Aleksandru Makedonskom, Galerijev slavoluk, Rotonda, crkva svetog Dimitrija zaštitnika Soluna. Odlazak i poseta Srpskog vojničkog groblja-Zejtinlik. Nakon toga slobodno vreme za šetnju i šoping. Polazak za Beograd u večernjim časovima. Noćna vožnja kroz Makedoniju I Srbiju uz usputna zadržavanja radi carinskih formalnosti i odmora.
6.dan (utorak) 10.04.2018. BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC.Sobe su standardne kategorije, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Doručak je kontinentalni švedski sto.Smeštaj je u nekom navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom:

“PRIMAVERA” DASSIA  2+*     http://www.primaverahotel.gr/en

Smešten je neposredno uz glavnu ulicu Dassie.Nalazi se u sopstvenom vrtu sa negovanom  travomI mediteranskim rastinjem I velikim bazenom.Sobe su komforne, lepo uređene i prijatnih boja, klima uređaj, sef (doplata), wi-fi (doplata), TV, kupatilo, balkon.

Krf

Krf

Jedno od najlepših ostrva grčke je šumovito ostrvo Krf koje se nalazi u Jonskom moru. KRF je najblistaviji dragulj Jonskog arhipelaga i jedno od najposećenijih Grčkih ostrva. Poznat je po svojim prelepim peščanim plažama na zapadnoj i šljunkovitim na istočnoj obali, starom gradu u kome su tragove ostavljali Englezi, Mlečani, Italijani i Nemci; mnogobrojnim maslinjacima, mondenskom noćnom životu, tradicionalnim kulinarskim specijalitetima, okolnim ostrvima...Mnogobrojni spomenici posvećeni srpskoj vojsci iz Prvog svetskog rata nezaobilazna su mesta za obilazak turista koji letuju na Krfu.Njegovi ljupki gradići ustuknuli su od grčke tradicije i više su okrenuti mediteranskom nasleđu. Na ostrvu idealnim za vaše letovanje pored prelepih plaža u peščanim uvalama nalazi se i sam grad Krf, veliki turistički centar, koji je prava oaza zelenila, malih ostrvlja, tirkiznih uvala, a čini ga park Spianada, zaliv Garica, poluostrvo Kanoni, manastir Vlaherna, Mišje ostrvo...

Današnji grad Krf sagrađen je i proširen tokom venecijanske okupacije, a venecijanska tvrđava koja se uzdiže na istočnom delu grada jeste upečatljiv spomen nekadašnje moći Mletačke Republike. Na Krfu se krećete otmenim francuskim avenijama, odmah potom ulazite u tesne napolitanske sokake, da bi se najzad našli pred građevinom koja bez sumnje pripada engleskoj arhitekturi, ili pred grčkom crkvom i sve to deluje harmonično.

Ono što čini Krf posebno interesantnim za nas je mesto Guvija gde se iskrcala srpska vojska posle prelaska Albanije 1916. godine. U mestu Agios Mateos je boravila Drinska divizija. Nedaleko od grada Krfa je ostrvo Vido sa mauzolejom srpskih ratnika iz I sv. rata. Tu je bila “plava grobnica”. U zgradi pozorišta na Krfu je 1918. godine potpisana “Krfska deklaracija” o ujedinjenju u Kraljevinu Srba, Hrvata i Slovenaca.

 • Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • Na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak čekovima građana u mesečnim ratama na 3 mesečne rate. datum dospevanja 10. ili 20. u mesecu
 • Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane SAT Travel-a.

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA: 
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
CENE FAKULTATIVNIH IZLETA SU PO OSOBI, podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika.Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.
 • Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.sattravel.rs
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. WiFi, sef, parking, frižider - mini-bar, TV, fen za kosu, klima uređaj...)
 • Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
 • Naše mišljenje o kategorizaciji svih navedenih objekata (dato u sklopu opisa hotela) je naše viđenje ukupnog stanja određenog objekta i kao takvo je rezultat našeg istraživanja, utiska drugih gostiju i može se razlikovati od zvaničnog te služi isključivo u informativne svrhe u cilju pružanja više informacija. Savetujemo da se i sami više informišete o istima putem interneta na društvenim mrežama i specijalizovanim portalima koji pružaju tu vrstu pomoći putnicima poput www.tripadvisor.com
 • Opisi hotela su sastavni deo cenovnika (obavezno uzeti u agenciji ukoliko nisu priloženi uz program)

OPŠTE NAPOMENE:            

 • Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
 • Kod autobuskih aranžmana raspored sedenja u autobusu organizator odredjuje po datumu prijave putnika.
 • Kod autobuskih aranžmana  predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka,  termina polazaka…)
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Posebni zahtevi gostiju u vidu MOLBE a koji su mimo usluge iz cenovnika i koji se dodatno ne naplaćuju, posebno se ne garantuju. Organizator  će pokušati da udovolji želji svakog od putnika ukoliko je u mogućnosti.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom  putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
 • Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
 • Svaki putnik lično odgovara za svoje lične stvari. Savetujemo da koristite sef a vrednosti ne ostavljate u sobi.
 • Molimo putnike da tokom putovanja poštuju satnice i vremena polaska.
 • Putnik je obavezan da poseduje MEDJUNARODNO PUTNO OSIGURANJE koje se može pribaviti u poslovnicama turističke agencije.. Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže propisanu količinu novčanih sredstava za vreme boravka (kartice, gotovina….),  kao i međunarodno putno osiguranje.
 • Način i postupak, adresa i rok za ulaganje reklamacije potrošača, rok za odgovor Organizatora,  objašnjeni su detaljno članom 14 Opštih uslova putovanja organizatora, nalaze se vidno istaknuti na oglasnoj tabli na zidu u poslovnicama. Opšti uslovi putovanja su sastavni deo ugovora o putovanju.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

 • Organizator putovanja SAT Travel poseduje licencu organizatora putovanja OTP br. 104/2016.
 • SAT Travel je aktivna članica YUTA
 • Prema Zakonu o turizmu Organizator putovanja ima propisanu polisu osiguranja broj 300058478 od 16.08.2017.godine, akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”, u visini od 300.000,00 € za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0187/2017 od 15.08.2017. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU "YUTA", 011/3228686, 011/3228687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300058478 od 16.08.2017. akcionarskog društva za osiguranje "DDOR Novi Sad".
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene  pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili u zakonon predviđenim slučajevima.
 • Ovaj program je radjen na bazi minimum 65 plativih putnika.
 • Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
 • Uz program važe Opšti uslovi putovanja organizatora  usklađeni sa YUTA standardima.
 • Program putovanja Metropole 2018,  Grčka, Krf, 6 dana/3 noćenja,  br.1  od 12.01.2018.

Slično iz ponude

Krf - 1. maj - 3 noćenja - avio
Krf - 1. maj - 3 noćenja - avio
 • od 349€

Krf-ostrvo Vido-Paxos-Antipaxos Paket aranžman 4 dana: avio prevoz + smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom ili polupansion + obil...

Detaljnije