Pariz | Pariz - 6 noćenja - bus | Francuska | Evropski gradovi

Pariz - 6 noćenja - bus
Pariz - 6 noćenja - bus
Pariz - 6 noćenja - bus
Pariz - 6 noćenja - bus
Pariz - 6 noćenja - bus
Pariz - 6 noćenja - bus
Pariz - 6 noćenja - bus
Pariz - 6 noćenja - bus
Pariz - 6 noćenja - bus
Pariz - 6 noćenja - bus
Pariz - 6 noćenja - bus
Pariz - 6 noćenja - bus
Pariz - 6 noćenja - bus
Pariz - 6 noćenja - bus
Pariz - 6 noćenja - bus
Pariz - 6 noćenja - bus
Pariz - 6 noćenja - bus
Pariz - 6 noćenja - bus

Pariz

Paket aranžman 9 dana: autobuski prevoz + smeštaj na bazi 6 noćenja sa doručkom

First minute cena važi za rezervacije do 21.03.  

Termin putovanja

First minute

Cena po osobi

26.04.-04.05. - 1. maj

359 €

380 €

CENA: izražena u evrima, plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.            

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz modernim turist. autobusom, klima, dvd...
 • 1 noćenje u Strazburu hotel 3* u centru grada
 • 4 noćenje sa doručkom u Parizu, hotel 3* na metro s.
 • 1 noćenje sa doručkom u Kranjskoj Gori, hotel 3*
 • vodičke usluge I troškove organizacije

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • takse za sve hotele oko 10 €, uplata na recepciji hotela
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje- preporuka agencije je da putnik bude osiguran
 • fakultativne programe i ulaznice
 • ostale nepomenute usluge.

DOPLATE I POPUSTI:

 • Deca do 10 godina u zajedničkom ležaju ostvaruju popust 10% na iznos aranžmana, 
 • za jednokrevetnu sobu  - 140 €

TRANSFERI (povratni):
a)5€
- Kraljevo, Čačak, Gornji Milanovac, Aranđelovac;
b)10
- Kruševac, Užice i Požega;          
c)20€ - Niš, Aleksinac

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Ajfelov Toranj (zavisno od nivoa) - 10-25 €
 • Luvr – (rezervacija, ulaznica i vodič - izbegavate dugo čekanje u redu) -  25€ / Deca(17,99) 0 €
 • Versaj - dvorac i vrtovi (prevoz, ulaznica za dvorac, vrtove i fontane - 40 € / Deca (17,99) 30 €
 • Vožnja brodom po reci Seni u trajanju od sat vremena (karta) -  15 €/ D(8,99) 7 €
 • Program ‘‘Dvorci na Loari‘‘ ( prevoz, vodič, ulaznice za dva dvorca (Ambroaz i Šenanso), program plus) - 65 €/ D(11,99) 50 €
 • Diznilend (prevoz autobusom i ulaznica za ceo dan) -85 €/ D(11,99) 75 €

Za fakultativne izlete prijavljujete se prvog dana vodiču. Za Versaj i Luvr  prijavljivanje u agenciji zbog rezervacije termina.                    

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Deca od 2-12 godina ostvaruju popust prema tabeli, deca od 0-2 godine besplatno. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta...Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika, objektivnih okolnosti i vremenskih uslova. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na destinaciji, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

NAPOMENE:

 • deo programa može da se realizuje metroom, preporučujemo komplet (carnet) od 10 karata -oko 17€.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan 26.04. (KRUŠEVAC-UŽICE)-KRAGUJEVAC - BEOGRAD - NOVI SAD
Sastanak grupe u 16:00h ispred TC Roda u Kragujevcu, polazak u 16:30h. Dolazak u Beograd, priključenje putnika kod g.s. kod Sava Centra na autoputu u 18:30h.Obezbeđeni transfer iz Kruševca, V. Banje, Kraljeva, Užica, Čačka... više pod transferi. Polazak iz Novog Sada u 19:45h (Lokomotive). Noćna vožnja kroz Mađarsku i Austriju sa usputnim pauzama za osveženje.

2. dan 27.04. STRAZBUR
Dolazak u Strazbur u podnevnim satima. Panoramno razgledanje grada koji je zbog bogatog arhitektonskog nasleđa, proglašen svetskom baštinom Uneska. Pešačka tura do Male Francuske, najslikovitijeg dela starog Strazbura, u kojem su nekada ribari, proizvođači brašna i kožari živeli i radili u kućicama, sagrađenim iznad vode. Građevine su iz XVI i XVII veka. Danas su ovde restorani, prodavnice suvenira i kafei...kao i stare živopisne kuće, tiha voda i raznobojno cveće privlači svakog dana sve više turista. Šetnja do trgova Kleber i Gutenberg. Na trgu Marše je trgovačka kuća Kammerzel i katedrala Notr Dam. Boja ružičastog peščanika ove impozantne katedrale, se menja u zavisnosti od boje neba i kako se menja dan. Pogled na palatu Rohan...Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.

3. dan 28.04. STRAZBUR - PARIZ
Doručak. Rani polazak za glavni grad Francuske. Putovanje kroz prelepu Francusku regiju Šampanj do glavnog grada Francuske. Smeštaj u hotel i kraća pauza za osveženje. Polazak u panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča: trg Republike, Opera, Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Etoal, palata Šajo, Monparnas, Sen Mišel, Notr Dam... ”Program plus  - Čari Pariza” - Na brdu Montmartreu (Brdu Mučenika) nalazi se crkva Sacre Couer – Bazilika Svetog Srca koja zbog bajkovite arhitekture, jedna je od najupečatljivijih pariških znamenitosti. Sa njene kupole pruža se predivan pogled na ostatak grada. Obilazak i šetnja najlepšom avenijom Pariza Champs Elysees, „Trijumfalna kapija“ pauza za šampanjac ili kafu... Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan 29.04. PARIZ - (VERSAJ)
Doručak. Polazak do Marsovih polja, foto pauza sa pogledom na fontane, dom invalida.. Odlazak (ulaz) na Ajfelov toranj i uživanje u čarobnom pogledu na Pariz (fakultativno). Slobodno vreme. Polazak autobusom za Versaj i obilazak rezidencije francuskih kraljeva Luja XIV, Luja XV i Luja XVI (fakultativno). Smeštena je na 11 hektara kod grada Versaja jugozapadno od Pariza, i okružena sa 815 hektara parkova. Obilazak luksuznog dvorca i kraljevskih vrtova, u dve grupe, u pratnji vodiča. Ovaj dvorac, 50-ak fontana i vrtovi koji su po „meri čoveka“, čuveni su u svetu po svojoj lepoti. Povratak u Pariz. Uveče ''Program plus - Svetlosti Pariza"-Večernja vožnja brodom po reci Seni, svakako nezaboravni doživljaj grada Pariza (fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan 30.04. PARIZ
Doručak. Polazak iz hotela oko 8:30h. Dolazak do Luvra i poseta najvećeg muzeja na svetu (fakultativno-agencija obezbeđuje rezervaciju termina). Prolazom kroz staklenu piramidu visoku 21m, počinje obilazak najvećeg muzeja na svetu. Imaćete priliku da vidite čuvenu Da Vinčijevu Mona Lizu, i ponešto od preko 35.000 eksponata raspoređenih u devet paviljona... Slobodno popodne. Noćenje.

6. dan 01.05. PARIZ - (DVORCI NA LOARI) - PARIZ
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet u dolinu Loare. Putujući divnim predelima, dolazimo do Doline francuskih dvoraca Kraljeva i vlastele. Brojni turisti iz čitavog sveta se dive ovim dvorcima iz XIII i XVII veka. Prvi od dvoraca uz Loaru je Bloa. Po dolasku u Amboaz, obilazak istoimenog dvorca. Ovaj dvorac često nazivaju i Bašta Francuske. Nekada rezidencija kraljevske porodice Valoa, vremenom je postao omiljeno boravište francuskih kraljeva. Pored dvora je kapela „St. Hubert“ – u kojoj počiva genijalni Leonardo da Vinči. Posle obilaska, vožnja do Šenonsoa, jedan od najromatičnijih i najlepših dvoraca u Dolini. Početkom XVI sagrađen je renesansni biser, poznat i kao “Dvorac šest dama”. Na putu za Šambor, panorama dvorca Ševerni. Šambor je najveći, a verovatno i najpoznatiji dvorac u Dolini Loare okružen sa preko 5000 hektara šume. Ovaj veličanstven, ekstravagantan dvorac je priča za sebe, nesvakidašnja lepota koja se pamti čitav život. U povratku za Pariz mogućnost da se poseti vinski podrum i degustira vino tog podneblja. Povratak, noćenje.

7. dan 02.05. PARIZ - (DIZNILEND) - REMS
Doručak. Odlazak do "Fabrike Fantazije" - Diznilenda autobusom agencije, min. 25 osoba, za manji broj, brzom železnicom (RER). Za sve putnike koji ostaju u Parizu predlažemo vožnju metroom do novog dela La Defense. Slobodno vreme. U 19h polazak za Rems. Priključenje putnika iz Diznilenda. Panorama katedrale Notr Dam u Remsu, ovde su krunisani svi Francuski kraljevi. Nastavak putovanja za Nemačku. Noćna vožnja.

8.dan 03.05. MINHEN - KRANJSKA GORA
Dolazak u Minhen u jutarnjim satima. Panoramsko razgledanje grada na obalama reke Isar koja iz Austrijskih Alpa teče ka Dunavu: Karlova vrata, Karolinin i kraljevski trg, Pinakoteke, Alianz arena. Šetnja do Gradske Većnice i Marien placa koji predstavlja „nultu tačku“ i srce Minhena sa obeliskom na čijem se vrhu nalazi statua Bogorodice- zaštitnicom Bavarske i njene prestonice... Slobodno vreme do 13:00 kada je polazak za Sloveniju. Dolazak u Kranjsku Goru uveče. Smeštaj u hotel. Noćenje.

9.dan 04.05. KRANJSKA GORA – BLED – SRBIJA
Doručak. Posle doručka odlazak na Bled i slobodno vreme za šetnju pored jezera, kafu i čuvene krempite. Predlog agencije vožnja brodom do Bledskog ostrva šetnja do crkve i bunara želja. Slobodno vreme do 12:00. Nastavak putovanja za Srbiju sa usputnim pauzama za osveženje. Za putnike iz Novog Sada, organizovan je transfer od Rume. Uveče dolazak u Novi Sad/Beograd i Kragujevac.

NAPOMENE:

 • deo programa može da se realizuje metroom, preporučujemo komplet (carnet) od 10 karata -oko 17€.

OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne, dvokrevetne (1/2) i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (1/2+1). Doručak je kontinentalni. Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u programu putovanja. Organizator će odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, a najkasnije 7 dana pre početka putovanja obavestiti putnike o nazivu hotela pisanim putem.Smeštaj je u nekom od navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom:

Strazbur: Hotel Restaurant PAX
http://www.paxhotel.com/
Hotel se nalazi u centru grada nedaleko od mnogih znamenitosti Strazbura. Sobe su klimatizovane opremljene SATTV, a kupatila su opremljena tušem, fenom za kosu. Doručak se servira na bazi švedskog stola.
Pariz: Hotel klase Campanila porte de Bagnolet
http://www.campanile-paris-est-porte-de-bagnolet.fr/en
Hotel se nalazi u širem centru grada na samo 100 m od metro stanice sa koje možete da obiđete ceo Pariz. Sobe su klimatizovane opremljene Tv-om, telefonom, a kupatila su opremljena tušem, fenom za kosu. Doručak se servira na bazi švedskog stola.
Kranjska Gora: Hotel Alpina
https://www.hotelalpinaslovenia.com/
Tradicinalno gostoprimljiv hotel. Sobe su klimatizovane opremljene SATTV, a kupatila su opremljena tušem, fenom za kosu. Doručak je odličan i servira se na bazi švedskog stola.

Pariz

Pariz

Pariz je najveći i najnaseljeniji grad u Francuskoj. Od 17. veka je jedan od glavnih evropskih centara za finansije, trgovinu, modu, nauku i umetnost.

Pariz je posebno poznat po svojim muzejima i arhitektonskim znamenitostima: Luvr je bio najposećeniji muzej umetnosti na svetu u 2016. godini, sa 7,4 miliona posetilaca. Musee d'Orsai i Musee de l'Orangerie su poznati po svojim kolekcijama francuske impresionističke umetnosti, a Pompidou Center Musee National d'Art Moderne ima najveću zbirku moderne i savremene umetnosti u Evropi. Istorijska četvrt duž Sene u centru grada klasifikovana je kao UNESCO Heritage Site. Popularne znamenitosti u centru grada uključuju katedralu Notre Dame de Paris i Gothic roial kapelu Sainte-Chapelle. 

NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:

Cene iz tabele su izražene u evrima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

 • Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
 • Na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak na 3 rate čekovima, realizacija čekova -og, 20.og ili 30.og u mesecu
 • Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije SAT Travel

VAŽNE NAPOMENE:

 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. SAT travel zadržava  pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
 • Službenik agencije organizatora niti posrednika nije ovlašćen da utvrdjuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata.Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu, sa rokom važenja još najmanje 6 meseci, od dana završetka putovanja. Putnik je dužan dostaviti u roku, pisanim putem (elektronski ili poštom)  dostaviti organizatoru ispravne i kompletne potrebne podatke i dokumenta za putovanje. Molimo putnike da se o uslovima ulaska u zemlju u koju putuje (rok važenja pasoša, potrebne vize, potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Putnik je dužan striktno poštovati carinske, devizne i dr. propise R. Srbije, tranzitnih i zemalja u kojima boravi, te u slučaju nemogućnosti nastavka putovanja, odnosno boravka i svega drugog, sve posledice i troškove snosi sam putnik. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami detaljnije upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje nije uračunato u cenu aranžmana (izdaje se u agenciji, na zahtev putnika). PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA. Za ulazak u pojedine zemlje Međunarodno putno zdravstveno osiguranje je obavezno. Svu odgovornost i eventualne posledice zbog ne posedovanja polise osiguranja tokom putovanja snosi putnik.
 • Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da usled nepredviđenih objektivnih okolnosti vreme (satnica) i mesto polaska na putovanje može biti drugačije od predvidjenog. Dva dana pre polaska na putovanje, putem e - maila ili SMS porukom organizator obaveštava sve putnike o detaljima u vezi polaska na putovanje: ime i kontakt telefon vodiča – pratioca grupe, mesto sastanka i polaska na putovanje, tačno vreme – satnica polaska, ime prevoznika. Ukoliko ne dobijete obaveštenje / poruku, OBAVEZNO kontaktirajte agenciju za tačne detalje.
 • Sva vremena u programu i tokom putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
 • Prevoz iz ove Ponude NE PODRAZUMEVA MOGUĆNOST ODABIRA SEDIŠTA. Redosled sedenja u autobusu odredjuje se prema datumu prijave aranžmana i uzimajući u obzir starija lica, porodice sa malom decom, trudnice. Svaki putnik ima obavezu da prihvati svako ponuđeno mesto u prevoznom sredstvu. Naknadne izmene nisu moguće.
 • Posebni zahtevi putnika u vidu MOLBE a koji su mimo usluge iz cenovnika i koji se dodatno ne naplaćuju, posebno se ne garantuju. Organizator će pokušati da udovolji želji svakog od putnika ukoliko je u mogućnosti.
 • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Prostor za prtljag u autobusu je ograničen. Svaki putnik ima pravo na jedan komad prtljaga maksimalne težine do 30 kg i jedan komad ručnog prtljaga manjih dimenzija koji može uneti u autobus. Dodatni prtljag se naplaćuje 35€ po komadu, na licu mesta. Lični prtljag putnika ne može da sadrži komercijalnu robu niti  robu koja je zabranjena, u skladu sa odredbama zakona i carinskim propisima. Više informacija na sajtu Uprave carina: http://www.carina.rs/lat/Putnici/Stranice/Putnici.aspx
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnim prelazima radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free” i carinjenja komercijalne robe.
 • Putovanje je grupno, i tome je sve podređeno. Putnici su u obavezi da poštuju satnice tokom putovanja i budu tačni na polascima. Tokom vožnje, nastojimo da muzika i filmovi budu neutralni po svom sadržaju. Temperatura u vozilu kontroliše se kompjuterski, i ne može se individualno za svako sedište podešavati. U autobusima nisu u upotrebi toaleti.
 • U prevoznom sredstvu - autobusu, zabranjeno je: pušenje, unošenje nepropisnog prtljaga, pravljenje buke i nereda, uznemiravanje putnika i narušavanje javnog reda i mira u prevoznom sredstvu.
 • Organizator ne odgovara putniku za štetu nastalu zbog njegovog nepoštovanja zakonskih propisa, propisanih pravila i običaja utvrđenih od strane prevoznika, hotelijera, organizatora putovanja i drugih neposrednih pružalaca usluga.
 • Kod autobuskih aranžmana zustavljanja radi odmora predviđena su na svakih 3,5 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, u zavisnosti od uslova na putu.
 • Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i ličnim stvarima u toku trajanja putovanja. Ostavljanje stvari od vrednosti u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotelijer ne odgovaraju za iste. U slučaju kradje, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja, hotelijer niti prevoznik ne mogu odgovarati u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu kao i pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...).Postoji mogućnost da usled državnih i verskih praznika ili drugih objektivnih okolnosti na određenoj destinaciji, javni prevoz, neki od lokaliteta, muzej,  trgovinski i ugostiteljski objekti…ne rade ili će radno vreme biti izmenjeno.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i njihova realizacija zavisi od broja prijavljenih putnika. Organizator fakultativnih izleta na putovanju ( ino partner) zadržava pravo otkaza i izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom, usled objektivnih okolnosti (vremenski uslovi, gužva na lokalitetima...)
 • Putnicima koji imaju za cilj posetu muzejima i galerijama, preporučujemo da na internetu provere radno vreme istih, rezervišu i kupe ulaznice i da posetu usklade sa slobodnim vremenom na putovanju.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. vremena dolaska na destinaciju ili lokalitet, dužine trajanja obilaska, termina polaska, i daljeg rasporeda po programu putovanja)
 • Ukoliko ugovorom o putovanju nije naznačeno ime hotela organizator putovanja je u obavezi da ime hotela objavi najkasnije 7 dana pre polaska na putovanje. U slučaju promene hotela, od strane organizatora, isti je dužan da o tome pisanim putem obavestiti sve putnike.  Zamena ugovorenog smeštaja može se vršiti samo upotrebom objekta iste kategorije, ili na teret organizatora, upotrebom objekta više kategorije. Ako su u programu putovanja izvršene bitne izmene bez opravdanih razloga, organizator putovanja u celosti vraća ono što je primio od putnika, koji je zbog toga odustao od putovanja.
 • Naše mišljenje o kategorizaciji svih navedenih objekata (dato u sklopu opisa hotela) je naše viđenje ukupnog stanja određenog objekta i kao takvo je rezultat našeg istraživanja, utiska drugih gostiju i može se razlikovati od zvaničnog te služi isključivo u informativne svrhe u cilju pružanja više informacija. Savetujemo da se i sami više informišete o istima putem interneta na društvenim mrežama i specijalizovanim portalima koji pružaju tu vrstu pomoći putnicima poput www.tripadvisor.com
 • Opisi hotela su sastavni deo cenovnika (obavezno uzeti u agenciji ukoliko nisu priloženi uz program) 
 • Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta. Organizator putovanja ne može garantovati smeštaj po tipu i sadržaju sobe, usluge koje nisu predvidjene programom putovanja a koje se dodatno NE NAPLAĆUJU (npr. smeštaj u  apartmanu, konektovanim sobama, family sobama, pogled na more, balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležaj…).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fen za kosu, internet...)
 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 16:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09:00 časova. Svaka soba iz ove ponude je standardne kategorije, ima tuš/WC. Smeštaj je u sobama koje su dvokrevetne (1/2) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (1/2 + 1), namenjene za smeštaj treće osobe. Sobe sa pomoćnim ležajem su manje komforne, a treći ležaj može biti standardnih ili manjih dimenzija (npr. fotelja ili sofa na razvlačenje).
 • Objašnjenje: kontinentalni doručak je slano – slatki doručak sa čajem ili kafom koji se poslužuje u ograničenim količinama. Kontinentalni švedski sto je manji izbor slano – slatkih namirnica koje se služe za doručak po principu samoposluživanja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili u zakonu  predviđenim slučajevima.

MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPŠTE USLOVE PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA

 • Organizator putovanja SAT Travel poseduje licencu OTP br. 71/2020 i aktivna je članica YUTA
 • U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator ima depozit u visini od 5.000,00 eura i garanciju putovanja za kategoriju licence A25 u visini od 250.000,00 eura, kojom se za slučaj A) insolventnosti Organizatora putovanja obezbeđuju: 1. troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka Putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju, koje Organizator putovanja nije realizovao, 3. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika u slučaju otkaza putovanja od strane Putnika, u skladu sa Opštim uslovima putovanja, 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja i za slučaj; B) naknade štete obezbeđuje naknada štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja: 1. za potraživanje uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju koje Organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka Putnika na ugovoreno odredište. Garancija po Ugovoru o Garanciji putovanja broj 0053/2020 od 10.01.2020. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, Polisa broj 30000016059 od 22.01.2020. Akcionarskog društva za osiguranje Milenijum osiguranje, Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja, kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, pisanim putem ili telegramom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. 
 • Ovaj program je radjen na bazi minimum 50 plativih putnika.
 • Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
 • Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora usklađeni sa YUTA standardima.
 • Program putovanja Metropole, Francuska, Pariz, od 13.12.2019.

*HLD

Slično iz ponude

Pariz - 6 dana - avio
Pariz - 6 dana - avio
 • od 669€

Pariz - Paket aranžman 6 dana (5 noćenja sa doručkom u hotelu kategorije 3*) – avionom  ...

Detaljnije
Pariz - 5 noćenja – Avio i bus
Pariz - 5 noćenja – Avio i bus
 • od 499€

Pariz Paket aranžman 7 dana: autobuski+ avio prevoz + smeštaj na bazi 5 noćenja sa doručkom + obilasci...

Detaljnije