Pariz | Pariz - 5 dana - Nova Godina - avio | Francuska | Evropski gradovi

Pariz - 5 dana - Nova Godina - avio
Pariz - 5 dana - Nova Godina - avio
Pariz - 5 dana - Nova Godina - avio
Pariz - 5 dana - Nova Godina - avio
Pariz - 5 dana - Nova Godina - avio
Pariz - 5 dana - Nova Godina - avio
Pariz - 5 dana - Nova Godina - avio
Pariz - 5 dana - Nova Godina - avio
Pariz - 5 dana - Nova Godina - avio
Pariz - 5 dana - Nova Godina - avio

Paket aranžman 5 dana: avio prevoz + 4 noćenja na bazi doručka

Median Paris Porte de Versailles 3*
noći 4
Prijava 29.12
Odjava 02.01
STANDARDNA SOBA | NOĆENJE SA DORUČKOM
Dvokrevetna po osobi 549 €
Doplata za 1/1 249 €

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

U cenu putovanja je uračunato:

Prevoz avionom na relaciji Beograd-Pariz-Beograd, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3*, na bazi 4 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), panoramsko razgledanje grada, usluge vodiča na srpskom jeziku i troškovi organizacije putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato:

Avio takse od 139,90 € (od čega je 60 evra YQ ne podlaže refundaciji i 0.22 evra RS, 27.91 evra QX, 0.98 evra RF, 16.72 evra RS, 4,48 evra LG, 4.51evra IZ, 8,15evra FR, 12.75 evra FR podlažu refundaciji). Avio-takse se plaćaju po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate. Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790,00 rsd po osobi. Fakultativni izleti i posete takođe nisu uračunati u cenu aranžmana (obavezno prijavljivanje u agenciji). Usled promena cene goriva na tržištu nafte moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važiće za sve prijavljene putnike. U cenu takođe nije uključeno obavezno međunarodno putno osiguranje

FAKULTATIVNI IZLETI:

VERSAJ: Poseta velelepnom dvorcu izgrađenom u XVII veku, sedištu francuske monarhije od 1682. godine, kada je Luj XIV preselio dvorsku svitu i vladu iz Pariza u Versaj, pa sve do revolucije 1789. godine. Pre svrgavanja Luja XVI sa vlasti, dvorac je bio najluksuznija kraljevska palata u Evropi. Obilaze se: Veliki kraljevski apartman, Kraljičini apartmani i Dvorana ogledala. Cena izleta 65 evra. U cenu je uključeno: grupna ulaznica za Versaj, odlazak i povratak vozom i metroom u pratnji vodiča i lokalni vodič u Versaju na srpskom jeziku. Povratak u Pariz.

NAJSTARIJI DELOVI PARIZA I KRSTARNJE SENOM: Sastanak sa vodičem i poseta najstarijim delovima Pariza: Montmartre, Crkva Sacre Coeur, najposećenija tačka Pariza, dominira gradom svojom belinom i položajem, najstariji vinograd okružen uskim ulicama u kojima su živeli i stvarali najpoznatiji slikari 19. i 20. veka i Place Tertr najromantičniji trg ovog grada i poslednja vetrenjača Pariza i legendarni Moulin Rouge. U nastavku krstarenje Senom, panormamskim brodom je najlepši način da se Pariz doživi na romantični način. Cena izleta : 30 evra. U cenu je uključeno: odlazak i povratak metroom, grupna ulaznica za krstarenje Senom, vodič na srpskom jeziku. Povratak u hotel.

LUVR: Luvr je jedan od najvećih i najpoznatijih muzeja na svetu. Nalazi se na desnoj obali Sene. U muzeju je izloženo skoro 35.000 predmeta od praistorije do 19.veka. Stalna postavka je izložena na površini od 60.600 m2. Mogu se videti neka od najdragocenijih umetničkih dela svetske baštine: antičke skulpture Miloska Venera i Pobeda iz Samotrake, Da Vinčijeva Mona Liza, Žerikoov Splav meduze...Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal) sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. Luvr je najposećeniji muzej na svetu, radnim danima ga poseti 15.000 turista na dan, od čega su 65% strani turisti. Cena izleta 45 evra. U cenu je uključeno: grupna ulaznica za Luvr, lokalni vodič u Luvru na srpskom jeziku, prevoz do i od muzeja metroom. Transfer putnika autobusom iz hotela do aerodroma.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan (29.12.2018.) BEOGRAD–PARIZ Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”  u 04:40 časova. Poletanje za Pariz u 06:40 časova (Let JU310). Sletanje u Pariz na aerodrom “Šarl de Gol” u 09:20 časova. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Hotel Invalida, ostrvo Site, Katedrala Notr-Dam. Smeštaj u hotelu. Slobodno popodne. Noćenje.
2.dan (30.12.2018.) PARIZ Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja i/ili popodnevnu fakultativnu pešačku turu najstarijim delovima Pariza uz krstarenje Senom. Noćenje.
3.dan (31.12.2018.) PARIZ Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativna poseta Luvru. Individualni doček Nove godine. Noćenje.
4.dan (01.01.2019.) PARIZ Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna pešačka tura, sastanak sa vodičem i poseta Latinskoj četvrti, Luksemburškom parku, Panteonu, Sorboni, Bulevaru St. Germain i katedrali Notre Dame. Fakultativni izlet: 15 evra sa uključenim metro kartama u pratnji vodiča na srpskom jeziku. Slobodno vreme. Noćenje.
5.dan (02.01.2019.) PARIZ–BEOGRAD. Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Versaj. Transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd u 20:35 časova (Let JU315). Sletanje u Beograd u 22:55 časova

Hotel Ibis Paris la Defense 3*
www.accorhotels.com/gb/hotel-0771-ibis-paris-la-defense-centre/index.shtml

Hotel se nalazi u modernom, poslovnom delu Pariza, u četvrti La Defense. Udaljen je 1.5km od tržnog centra Les 4 Temps, 3.5km od Trijumfalne kapije, 4km od Jelisejskih polja, 3km od Kongresne palate. U blizini hotela nalazi se metro stanica Esplanade de la Defense ( Metro linija br.1). Hotel raspolaže sa 286 soba, ima restoran, bar, 2 sale za sastanke (doplata za korišćenje).Svaka soba ima kupatilo (tuš), klimu, TV sa kablovskim programom, telefon, pristup wifi internetu, fen za kosu. Sobe su male površine (ukupno sa kupatilom oko 10-13m2) i namenjene nepušačima. Doručak je kontinentalni i služi se po principu samoposluživanje.

MEDIAN PARIS PORTE DE VERSAILLES 3*
http://www.medianparisportedeversailles.com/

Ovaj hotel se nalazi u 15. pariskom arondismanu i nudi moderne sobe, bar i parking u okviru objekta. Smešten je pored tramvajske stanice Balar, od koje se može direktno stići do Opere i Trga Konkord.
Zvučno izolovane i klimatizovane sobe u hotelu Median Paris Porte de Versailles sadrže telefon, TV sa ravnim ekranom i satelitskim kanalima, kao i pristup bežičnom internetu.
U baru hotela Median Paris Porte de Versailles možete se opustiti uz piće.

Organizator putovanja zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru aranžmana biće objavljen na site-u agencije, 7 dana pre polaska na put.

Pariz

Pariz

Pariz je najveći i najnaseljeniji grad u Francuskoj. Od 17. veka je jedan od glavnih evropskih centara za finansije, trgovinu, modu, nauku i umetnost.

Pariz je posebno poznat po svojim muzejima i arhitektonskim znamenitostima: Luvr je bio najposećeniji muzej umetnosti na svetu u 2016. godini, sa 7,4 miliona posetilaca. Musee d'Orsai i Musee de l'Orangerie su poznati po svojim kolekcijama francuske impresionističke umetnosti, a Pompidou Center Musee National d'Art Moderne ima najveću zbirku moderne i savremene umetnosti u Evropi. Istorijska četvrt duž Sene u centru grada klasifikovana je kao UNESCO Heritage Site. Popularne znamenitosti u centru grada uključuju katedralu Notre Dame de Paris i Gothic roial kapelu Sainte-Chapelle. 

NAČIN PLAĆANJA:
• gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
• čekovima građana do 6 mesečnih rata
• platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)
• preko računa

VAŽNE NAPOMENA:

• Za fakultativne izlete Luvr i Versaj, obavezno rezervacija i uplata u agenciji, prilikom plaćanja aranžmana! Izleti se rezervišu i plaćaju u agenciji u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 20 učesnika.

• Putnici su u obavezi da daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. U protivnom, svaka kasnija promena podleže dodatnoj naplati od strane avio-kompanija, a troškove snose sami putnici.

• Vremena letova su podložna promenama. Putnici će o tačnom vremenu leta biti obavešteni dva dana pre putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena leta od strane avio-kompanije.

OPŠTE NAPOMENE:

• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.

• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja

• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

• Krajnji rok za otkzivanje putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika koji je potreban za realizaciju programa 5 dana pre puta.

• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individulanog putovanja za navedenu destinaciju uz promenu cene putovanja (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).

• Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.

• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.

• Lokalna turistička agencija, organizator izleta, zadržava pravo promene datuma i vremena polaska na izlet. Cene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 20 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj ceni.

• Grupni autobuski transfer se odnosi na broj putnika veći od 20. Ukoliko je broj putnika manji od tog broja, dodatno se naplaćuje iznos za individualni transfer.

• Sadržaj fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično)..

• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja organizatora.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

*KTK

Slično iz ponude

Pariz - 4 dana - Nova Godina - avio
Pariz - 4 dana - Nova Godina - avio
  • od 499€

Pariz - Paket aranžman 4 dana: avio prevoz + 3 noćenja sa doručkom...

Detaljnije
Pariz - 4 dana - avio
Pariz - 4 dana - avio
  • od 449€

Pariz - Paket aranžman 4 dana: avio prevoz + 3 noćenja sa doručkom...

Detaljnije