Amsterdam | Amsterdam i Benelux - 6 noćenja - bus | Beneluks | Evropski gradovi

Amsterdam i Benelux - 6 noćenja - bus
Amsterdam i Benelux - 6 noćenja - bus
Amsterdam i Benelux - 6 noćenja - bus
Amsterdam i Benelux - 6 noćenja - bus
Amsterdam i Benelux - 6 noćenja - bus
Amsterdam i Benelux - 6 noćenja - bus
Amsterdam i Benelux - 6 noćenja - bus
Amsterdam i Benelux - 6 noćenja - bus
Amsterdam i Benelux - 6 noćenja - bus
Amsterdam i Benelux - 6 noćenja - bus

Amsterdam & Benelux

Paket aranžman 9 dana: autobuski prevoz + smeštaj na bazi 6 noćenja sa doručkom + obilasci

TERMIN PUTOVANJA

FIRST MINUTE

CENA ARANŽMANA

19.04.- 27.04.2019.

349 €  DO 30.12.

399 €     

26.04. -04.05.2019. -  Uskrs / 1. maj 

349 €  DO 30.12.

399 €     

Cene iz tabele su izražene u eurima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Obilazak turističkim autobusom (lux)prema programu
 • 1 noćenje sa doručkom u Frankfurtu, hotel 3*
 • 3 noćenja sa doručkom u Amsterdamu, hotel 3*
 • 1 noćenje sa doručkom u Briselu, hotel 3*
 • 1 noćenje sa doručkom u Minhenu, hotel 3*
 • pratioca agencije i vodiče

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • putno zdravstveno osiguranje
 • Velika i Mala Holandska tura 40 € na putovanju
 • gradske komunalne takse, plaćaju se na recepciji
 • deo programa u Amsterdamu realizuje se vožnjom po kanalima (doplata 17€)
 • faklutativne programe i ulaznice
 • ostale nepomenute usluge

DOPLATE  

 • za dodatno sedište u autobusu (dnevne i 1 noćna vožnja) -  60 €
 • za jednokrevetnu sobu -   160 €

TRANSFERI (povratni) za minimum 3 putnika :  

 • KRAGUJEVAC, Kraljevo, Čačak, Jagodina (povratni) -   U CENI
 • Vrnjačka banja, Jagodina, Paraćin, Aranđelovac (povratni)  - 10 €
 • Kruševac, Užice (povratni) -  20 €
 • Niš, (povratni)  -   30 €

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Alsmir-svetska berza cveća (prevoz, ulaznica) - 8 €
 • Keukenhof - polja lala i cvetni vrt najveći na svetu (vodič, ulaznica)- 18 €
 • Madurodam - Holandija u minijaturi (ulaznica)- 16 €
 • Rijks muzej - Amsterdam (vodič, ulaznica) -  23 €
 • Toranj Euromas - Roterdam-panorama grada (ulaynica) - 10 €
 • Atomijum (prevoz, ulaznica) - 15 €

MUZEJI U AMSTERDAMU: okvirne cene i predlog za individualne posete muzejima:
Van Gogh 18 €, Madam Tiso 21 €,Heineken (ulaz + dva piva) 18  cene ulaznica su iz 2018 g.

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Deca od 2-12 godina ostvaruju popust prema tabeli, deca od 0-2 godine besplatno. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta...Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika, objektivnih okolnosti i vremenskih uslova. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na destinaciji, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan KRAGUJEVAC/BEOGRAD – NOVI SAD - AUSTRIJA
Polazak iz Kragujevca (Roda) u 15:00, Beograda 17:00 (GS na auto-putu kod Sava Centra), Novog Sada (Tempo) u 18:20. Putovanje preko Mađarske i Austrije. Noćna vožnja sa pauzama za osveženje.

2. dan FRANKFURT
Po dolasku u Frankfurt smeštaj u hotel i kraći odmor. Frankfurt je najvažniji finansijski centar Nemačke, ujedno i sedište Centralne evropske banke i jedan od najvažnijih saobraćajnih čvorišta Evrope. Grad koji spaja tradicionalni i moderan način života, brojni muzeji i likovne galerije. Popodne odlazak gradskim prevozom u razgledanje starog jezgra grada: Opera, Geteov trg, crkva Sv. Pavla, Romerberg, Katedrala, kuća Verthajm ... Slobodno veče. Povratak u hotel. Noćenje.

 3dan FRANKFURT – KELN - „PROGRAM PLUS-HOLIDAY“ - AMSTERDAM
Doručak. Rani jutarnji polazak za Holandiju. Pauza u Kelnu. Obilazak kelnske katedrale, remek-dela visoke gotike iz 13. veka. Dolazak na aerodorm Eindhovena i priključivanje putnika iz Beograda. Nastavak putovanja. Dolazak u Amsterdam, obilazak u pratnji vodiča. Prvi deo programa se realizuje autobusom. Razgledanje “Severne Venecije” u, grada sa oko 160 kanala, 1000  mostova i 70 ostrvca, grada bicikala, naherenih kuća, muzeja, cveća, egzotičnih restorana. Obilazak Amsterdama vožnjom kanalima: Singel, Heren, Princes, Keiser... pored naherenih kuća i divnih mostova (fakultativno). Pešačka tura. Šetnja ulicama i trgovima: Leids, Rembrant, Vaterlo, Dam, cvetna pijaca, Mount, kineska četvrt....,"Crveni kanali".... Dolazak u hotel, smeštaj i noćenje.

4.dan  AMSTERDAM  - MALA HOLANDSKA TURA - AMSTERDAM
Doručak. Organizovan obilazak Rijks muzeja, najveća kolekcija slika Holandskih slikara (fakultativno). Poseta brusionici dijamanata uz prezentaciju rada i proizvoda. Nastavak programa, „Malu Holandsku turu“ počinjemo u egzotičnom Zanseshansu. Šetnja pored reke Zane, na čijim se obalama vekovima okreću vetrenjače. Ovde se proizvode i degustiraju sirevi, a u manufakturnim radionicama priozvode se klompe, porcelan "Delftski plavo beli". Nakon pola sata vožnje autobusom dolazimo u slikovito ribarsko selo Volendam: male zelene kuće, prodavci u narodnoj nošnji, riblji restorani, haringe, let galebova, suveniri… Popodne povratak u Amsterdam čuvenim IJ-tunelom ispod mora. Slobodno vreme… Uveče povratak u hotel. Noćenje.

5.dan  AMSTERDAM - VELIKA HOLANDSKA TURA - AMSTERDAM
Doručak. Odlazak na celodnevni izlet ''Velika holandska tura''. Dan za uživanje u zemlji cveća, sireva, vetrenjača, klompi. Dolazak u Keukenhof-najveći cvetni vrt na svetu. Za dva meseca, koliko je otvoren u toku godine, ovaj jedinstven vrt poseti blizu dva miliona turista. Prilika za uživanje u cvetnom raju: lala, orhideja, narcisa... potočiča i jezera sa labudovima. Potom odlazak u najlepše letovalište Severnog mora – Ševeningen. Šetnja do Kurhausa i plaže. Jedinstvenu priliku da na malom prostoru upoznate čitavu Holandiju, iskoristite obilaskom Madurodama. Popodne Hag - glavni grad kraljevine Holandije, pun parkova, grad značajnih institucija, grad tipične holandske arhitekture: Binenhof, Mauricijus, Međunarodni sud pravde… Predveče dolazak u Roterdam. Panorama najveće evropske luke, Erazmov most, većnica...  Panorama grada sa 180 m visokog, tornja Euromas (fakultativno.). Povratak u Amsterdam. Noćenje.

6. dan AMSTERDAM - BRISEL
Doručak. Rani polazak za Belgiju. Dolazak u Brisel prestonicu Evrope i Belgije. Drevni grad čipkara, bankara, čokolada i proizvodjača piva. Razgledanje prestonice Evrope: Palata pravde, sedište EU, katedrala St.Mišel, Trijumfalna kapija, Evropski parlament... Vožnja do brda Hejsel gde su u prelepom parku ušuškani: kineski paviljon, japanska pagoda, kraljevska palata. Panorama sa simbola atomskog doba -  Atomiuma. Smeštaj u hotel. Posle predaha razgledanje prestonice Evrope: Palata pravde, sedište EU, katedrala St.Mišel, Trijumfalna kapija, Evropski parlament...  Potom pešačka tura: Galerija Sv. Huberta, Veliki trg, Berza, Maneken Pis…  Slobodno vreme za večeru. Noćenje.

 7. dan BRISEL – LUXEMBURG – MINHEN
Doručak. Odlazak za Luxemburg. Obilazak glavnog grada istoimenog vojvodstva. Elegantan i uvošten iznad reka Petrus i Alzas. Kratka šetnja od ''Zlatne Dame'', do Bogorodičine crkve, gradske većnice i Vojvodske palate.   Nastavak putovanja za Nemačku. Dolazak u Minhen u večernjim satima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

8. dan MINHEN
Doručak. Panoramno razgledanje grada: Karlova vrata, Karolinin i kraljevski trg, Pinakoteke, Ludvigova ulica, Gradska Većnica, Marien plac... Slobodno vreme do 16:00 kada je polazak za Austriju.

9. dan NOVI SAD – BEOGRAD / KRAGUJEVAC
Dolazak u ranim jutarnjim satima.

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Svaki hotel iz ove ponuda ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne kategorija, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Doručak je kontinentalni. Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator će odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, a najkasnije 7 dana pre početka putovanja obavestiti putnike o nazivu hotela putem sajta www.sattravel.rs.

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam je najveći grad Holandije. Osnovan je krajem 12. veka kao malo ribarsko mesto na obali reke Amstel. Danas je najveći grad u državi i finansijski i kulturni centar. U gradu živi 975 061 stanovnika dok je broj stanovnika teritorije metropole oko 2 691 477. On je i deo velike konurbacije Randstad u kojoj živi 7.100.000 stanovnika. Grad, kojeg njegovi stanovnici ponekad zovu i Mokum (što potiče iz herbrejskog), nalazi se u provinciji Severna Holandija na ušću rjeke Amstel u zaliv IJ.

Iako je glavni grad Holandije, sedište vlade ne nalazi se u Amsterdamu već u Hagu. Staro jezgro grada, jedno je od najvećih u Evropi, izgrađeno je u 17. veku. Oblik je definisan kružnim vodenim kanalima. U gradu se nalazi više poznatih muzeja. Između ostalih: Zemaljski (Rijks) muzej, muzej Van Goga, Rembrantov muzej i dr. Amsterdam nije glavni grad Severne Holandije, provincije u kojoj se nalazi, već je to Haarlem.

 

NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:

Cene iz tabele su izražene u evrima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate.

 • Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
 • Na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak na 3 rate čekovima, realizacija čekova -og, 20.og ili 30.og u mesecu
 • Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije SAT Travel

ODLOŽENO PLAĆANJE:

 • Za redovnu cenu aranžmana 399 € - 45 € mesečno, na 6 mesečnih rata BEZ KAMATE. Učešće 117 €. (Važi za rezervacije do:20.04.)
 • Za first minute cenu aranžmana 369 € - 37 € mesečno, na 7 mesečnih rata BEZ KAMATE. Učešće 90 €.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici sattravel.rs
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. WiFi, sef, parking, frižider - mini-bar, TV, fen za kosu, klima uređaj...)
 • Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

OPŠTE NAPOMENE:                      

 • Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
 • Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
 • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
 • Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
 • Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu.
 • Molimo putnike da tokom putovanja poštuju vreme polaska i satnice.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

 • Organizator putovanja SAT Travel poseduje licencu organizatora putovanja OTP br. 104/2016.
 • SAT Travel je aktivna članica YUTA
 • Prema Zakonu o turizmu Organizator putovanja ima propisanu polisu osiguranja broj 300058478 od 16.08.2017. godine, akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”, u visini od 300.000,00€ za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0187/2017 od 15.08.2017. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU "YUTA", 011/3228686, 011/3228687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300058478 od 16.08.2017. akcionarskog društva za osiguranje "DDOR Novi Sad".
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili u zakonon predviđenim slučajevima.
 • Ovaj program je rađen na bazi minimum 50 plativih putnika.
 • Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
 • Uz program važe Opšti uslovi putovanja organizatora usklađeni sa YUTA standardima.
 • Program putovanja Metropole 2018,  Zemlje Belneluixa 9 dana/6 noćenja,  br.1 od 16.11.2018.

*HLD

Slično iz ponude

Amsterdam i Benelux - 5 noćenja - bus i avio
Amsterdam i Benelux - 5 noćenja - bus i avio
 • od 365€

Amsterdam & Benelux Paket aranžman 7 dana: autobuski prevoz + smeštaj na bazi 5 noćenja sa doručkom + obilasci...

Detaljnije