Pandorf | Pandorf | Austrija | Evropski gradovi

Pandorf
Pandorf
Pandorf
Pandorf
Pandorf
Pandorf
Pandorf
Pandorf
Pandorf
Pandorf
Pandorf
Pandorf
 SPECIJALNA PONUDA VAŽI ZA UPLATE DO 01.04.2019.

TERMIN PUTOVANJA

SPECIJALNA PONUDA

CENA PO OSOBI

20.03.2019. SHOPPING DAY

30 €

60 €

12.04.2019.

30 €

60 €

10.05.2019.

30 €

60 €

07.06.2019

30 €

60 €

05.07.2019.

30 €

60 €

02.08.2019.

30 €

60 €

 ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA REZERVACIJE I UPLATE ZA SHOPPING DAY DO 25.02.2019.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
•prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema prijavi
•poseta tržnom centru Parndorf outlets.mcarthurglen.com/de/at/designer-outlet-parndorf
•usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
•troškove ogranizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
•putno zdravstveno osiguranje
•individualne troškove – nepomenute usluge
•staničnu uslugu 50,00 din za polaske iz Beograda, plaća se u agenciji
•fakultativne izlete

POPUSTI I DOPLATE:

 • dete do 12 godina 25 €
 • doplata za dodatno sedište 25 € / *za shopping day 30 €

FAKULTATIVNI IZLETI: (minimum 25 pax za realizaciju):

 • IZLET DO BEČA 10 €

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parking, vodiča, ulaznica, organizacije...

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN BEOGRAD

Polazak iz Beograda sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karadjordjeve ulice u 20:30h. (tačno vreme biće poznato 1 dan pre putovanja,). Iz Novog Sada oko 21h sa SP pumpe na Temerinskoj raskrsnici kod Rodića - okretnica autobusa br. 5. Vožnja preko Mađarske sa usputnim pauzama radi odmora.

2. DAN OUTLET CENTAR PARNDORF

Dolazak u Parndorf. Slobodno vreme. Fakultativni odlazak do Beča. Polazak iz Parndorfa oko 18h (za shopping day polazak oko 23h). Noćna vožnja sa usputnim pauzama.

3. DAN BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

Tržni centar Parndorf se nalazi na oko 60 km od Beča (na granici Austrije i Madjarske) i jedan je od najvećih u regiji. Pripada grupaciji McArthurGlen koja na teritoriji Evrope ima preko 15 outlet centara. Tu se nalazi 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porcelana, torbi, poklon artikala, dekoracija, igračaka i mnogo toga. U njemu se mogu naći brendovi kao što su: Armani, Burberry, Calvin Klein, Diesel, Gucci, Guess, Lacoste, Miss Sixty, Energy Ralph Lauren, Tommy Hilfiger i mnogi drugi. Atmosfera centra je veoma prijatna i opuštajuća.

U poslednje vreme, šoping u Beču izaziva sve veće interesovanje kod nas i to, može se slobodno reći, sa „debelim“ razlogom. Dva velika tržna centra, nadomak glavnog grada Austrije, nude ogroman asortiman kvalitetne i brendirane robe, po izuzetno povoljnim cenama.

Designer Outlet Parndorf (ne Outlet Pandorf, kako mnogi izgovaraju) je tržni centar koji se nalazi na auto putu Budimpešta – Beč, 40ak kilometara pre Beča. U njemu možete naći omiljene dizajnerske brendove na sniženju čak do 70% tokom cele godine.

U ovom tržnom centru, koji je sagrađen kao mali grad, sa kućama u tradicionalnom austrijskom stilu, parkovima, fontanama, trgovima i ulicama, pored 140 butika sa garderobom i obućom, postoje kafići i restorani i dečije igraonice.
Ovde ćete naći veliki izbor modnih brendova, od ekskluzivnih kao što su Prada, Armani, Hugo Boss, Escada, Gucci, preko sportskih Nike, Adidas, Reebok, pa do pristupačnijih kao što su Mango, Tom Tailor, Guess, Mexx.
Budući da je Parndorf zaista veliki tržni centar, nemojte očekivati da ćete uspeti sve temeljno da obiđete za jedan dan. Za posetioce ovog zdanja, obezbeđeni su besplatan WiFi i parking.
U informativnom centru ćete naći sve odgovore u vezi dizajnera, prodavnica i ponude. Takođe, tu možete kupiti poklon-karticu (gift-card), koja se može iskoristiti u svim prodavnicama u tržnom centru.
Otvorena je i kancelarija predstavništva Global blue, kompanije posrednika za povraćaj poreza. Posetioci zemalja koje nisu članice EU, uz pasoš i fiskalni račun popunjavaju tax free formulare, na osnovu kojih kasnije dobijaju novac od povraćaja poreza.
U prostorijama turističke organizacije Burgenland, možete dobiti sve potrebne informacije o sportskim, kulturnim i kulinarskim događajima u ovom regionu, kao i rezervisati smeštaj i karte za koncerte i događaje širom Austrije.
Ukoliko Vam je potrebna pomoć prilikom kupovine, možete se obratiti ličnom stilisti, koji je tu da posavetuje, pronađe pravi outfit za Vas i izvuče maksimum od Vaše kupovine. Pozivom na broj +43 2166 3614, sve Vaše nedoumice oko odabira će biti rešene.
Dobra vest za ljubitelje životinja je da je tržni centar Parndorf pet friendly, tako da možete u šoping povesti i ljubimca.
Parndorf outlet nudi posebne pogodnosti za grupne posete. Za grupe preko 20 ljudi, izdaje se posebna kartica za popust od 10% (Discount card).
Na sajtovima (www.mcarthurglen.com, www.fashionoutletparndorf.com), možete naći sve informacije u vezi popusta, događaja i samog tržnog centra.

Radno vreme Parndorfa:
Ponedeljak – Četvrtak: 09:30-20:00
Petak: 09:30-21:00
Subota: 09:00-18:00
Nedelja: ne radi

A sada ono najbitnije – kako stići do Parndorfa?

Kolima
Tržni centar Parndorf je lako dostupan za automobile. Ukoliko dolazite iz pravca Budimpešte, idite istočnim autoputem A4, isključite se na izlazu Neusiedl am See/Gewerbepark, autoput 10 (Bundesstraße 10) ili autoput 51 (Bundesstraße 51), do Neusiedl, i onda putem B50 do Parndorfa. Ukoliko dolazite iz pravca Beča, idite istočnim autoputem (Ostautobahn), i isključite se na izlazu Neusiedl am See/Gewerbepark (vožnja traje oko pola sata). Ukoliko dolazite iz Bratislave, autoputem A6, pa na izlaz Gattendorf. Isključite se desno na autoput 10 (Bundesstraße 10), ka Neusiedl am See (vožnja traje oko 25 minuta).

Šatl-bus saobraća svakodnevno, na zahtev. Polazi iz Beča, preko puta glavnog ulaza u Operu, Opernring 3-5, i vozi do Parndorfa i nazad.

Red vožnje: Beč – Parndorf Ponedeljak – Četvrtak: 11, 13 i 16 h Petak: na svakih sat vremena od 11 do 20 h. Subota: na svakih sat vremena od 9 do 17 h. Parndorf – Beč Ponedeljak – Četvrtak: 14, 17 i 19 h Petak: na svakih sat vremena od 12 do 21 h, i svakih pola sata u 18:30, 19:30, 20:30 Subota: na svakih sat vremena od 10 do 18 h, i svakih pola sata u 16:30, 17:30

Kako biste mogli da koristite prevoz šatl-busom, potrebna Vam je članska karta Parndorf Šatl-bus kluba (Parndorf Shuttlebus Club) i račun iz neke od prodavnica u Parndorfu, izdat dana kada želite da koristite prevoz. Kako biste postali član klub, potrebno je poslati sms sa tekstom “P” na broj +43 664 267 0699. Cena karte za šatl-bus je 11 € za odrasle osobe, 4 € za decu od 3 do 6 godina. Karte se mogu kupiti u informativnom centru, i pokazuju se u povratku za Beč.
http://www.mcarthurglen.com/media/34649544/DOP_14_18_01-Shuttlebus_A4_web.pdf

Vozom
Od glavne železničke stanice u Beču do Parndorfa, na svakih sat vremena saobraćaju 4 voza. Vožnja traje oko 30-40 minuta. Izlazi se na stanici “Parndorf Ort”.
Iz Bratislave saobraćaju dva voza na sat vremena. Od stanice Parndorf Ort i Neusiedl, vozi linijski taksi kompanije “Taxi Abraham” do tržnog centra za 2,2 € po osobi, prema redu vožnje. Potrebno je pozvati taksi minimum 20 minuta pre nego što stignete na stanicu u Parndorfu, kako bi Vas čekao. Takođe, možete rezervisati privatno taksi vozilo, koje će Vas koštati 7 € po vozilu. Informacije možete dobiti na telefon +43 676 9626 791 Red vožnje: www.mcarthurglen.com/media/65757590/fahrplan_e.pdf

Avionom
Parndorf je udaljen 20 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma u Beču. Taksi kompanija Viennto radi transfere od aerodroma do centra Beča.

GPS koordinate
Latitude: 47.849539
Longitude: 16.759644

Na forumima možete pronaći iskustva ljudi koji su bili u šopingu u Parndorfu, koja će Vam pomoći da se što bolje pripremite pred odlazak. Ono što je bitno napomenuti je, da ne očekujete da ćete ovde naći modele iz novih kolekcija po povoljnijim cenama, već kao što je to praksa u svim outlet tržnim centrima, na sniženju su stariji modeli.

Povraćaj poreza (Tax Free) u Austriji važi za račune veće od 75 €. Dakle, potrebno je da na jednom fiskalnom računu imate iznos od minimum 75,1 €. Nemojte zaboraviti da prilikom kupovine, u radnji tražite Tax free formular, kao i da obavezno sačuvate fiskalni račun. Formular ćete overiti na izlazi iz EU, a novac ćete podići sledeći put pri ulasku u EU, ili u Raiffeisen banci, ukoliko ste popunili formular kompanije Global Blue. Imajte u vidu da ako se odlučite za drugu opciju, banka uzima proviziju za svoje usluge.

Pandorf

Pandorf

Tržni centar Parndorf se nalazi na oko 60 km od Beča (na granici Austrije i Madjarske) i jedan je od najvećih u regiji. Pripada grupaciji McArthurGlen koja na teritoriji Evrope ima preko 15 outlet centara. Tu se nalazi 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porcelana, torbi, poklon artikala, dekoracija, igračaka i mnogo toga. U njemu se mogu naći brendovi kao što su: Armani, Burberry, Calvin Klein, Diesel, Gucci, Guess, Lacoste, Miss Sixty, Energy Ralph Lauren, Tommy Hilfiger i mnogi drugi. Atmosfera centra je veoma prijatna i opuštajuća.

U poslednje vreme, šoping u Beču izaziva sve veće interesovanje kod nas i to, može se slobodno reći, sa „debelim“ razlogom. Dva velika tržna centra, nadomak glavnog grada Austrije, nude ogroman asortiman kvalitetne i brendirane robe, po izuzetno povoljnim cenama. 

Designer Outlet Parndorf (ne Outlet Pandorf, kako mnogi izgovaraju) je tržni centar koji se nalazi na auto putu Budimpešta – Beč, 40ak kilometara pre Beča. U njemu možete naći omiljene dizajnerske brendove na sniženju čak do 70% tokom cele godine.

U ovom tržnom centru, koji je sagrađen kao mali grad, sa kućama u tradicionalnom austrijskom stilu, parkovima, fontanama, trgovima i ulicama, pored 140 butika sa garderobom i obućom, postoje kafići i restorani i dečije igraonice. 
Ovde ćete naći veliki izbor modnih brendova, od ekskluzivnih kao što su Prada, Armani, Hugo Boss, Escada, Gucci, preko sportskih Nike, Adidas, Reebok, pa do pristupačnijih kao što su Mango, Tom Tailor, Guess, Mexx.
Budući da je Parndorf zaista veliki tržni centar, nemojte očekivati da ćete uspeti sve temeljno da obiđete za jedan dan. Za posetioce ovog zdanja, obezbeđeni su besplatan WiFi i parking.
U informativnom centru ćete naći sve odgovore u vezi dizajnera, prodavnica i ponude. Takođe, tu možete kupiti poklon-karticu (gift-card), koja se može iskoristiti u svim prodavnicama u tržnom centru. 
Otvorena je i kancelarija predstavništva Global blue, kompanije posrednika za povraćaj poreza. Posetioci zemalja koje nisu članice EU, uz pasoš i fiskalni račun popunjavaju tax free formulare, na osnovu kojih kasnije dobijaju novac od povraćaja poreza. 
U prostorijama turističke organizacije Burgenland, možete dobiti sve potrebne informacije o sportskim, kulturnim i kulinarskim događajima u ovom regionu, kao i rezervisati smeštaj i karte za koncerte i događaje širom Austrije.
Ukoliko Vam je potrebna pomoć prilikom kupovine, možete se obratiti ličnom stilisti, koji je tu da posavetuje, pronađe pravi outfit za Vas i izvuče maksimum od Vaše kupovine. Pozivom na broj +43 2166 3614, sve Vaše nedoumice oko odabira će biti rešene.
Dobra vest za ljubitelje životinja je da je tržni centar Parndorf pet friendly, tako da možete u šoping povesti i ljubimca.
Parndorf outlet nudi posebne pogodnosti za grupne posete. Za grupe preko 20 ljudi, izdaje se posebna kartica za popust od 10% (Discount card).
Na sajtovima (www.mcarthurglen.com, www.fashionoutletparndorf.com), možete naći sve informacije u vezi popusta, događaja i samog tržnog centra.

Radno vreme Parndorfa:
Ponedeljak – Četvrtak: 09:30-20:00 
Petak: 09:30-21:00 
Subota: 09:00-18:00 
Nedelja: ne radi

A sada ono najbitnije – kako stići do Parndorfa?

Kolima
Tržni centar Parndorf je lako dostupan za automobile. Ukoliko dolazite iz pravca Budimpešte, idite istočnim autoputem A4, isključite se na izlazu Neusiedl am See/Gewerbepark, autoput 10 (Bundesstraße 10) ili autoput 51 (Bundesstraße 51), do Neusiedl, i onda putem B50 do Parndorfa. Ukoliko dolazite iz pravca Beča, idite istočnim autoputem (Ostautobahn), i isključite se na izlazu Neusiedl am See/Gewerbepark (vožnja traje oko pola sata). Ukoliko dolazite iz Bratislave, autoputem A6, pa na izlaz Gattendorf. Isključite se desno na autoput 10 (Bundesstraße 10), ka Neusiedl am See (vožnja traje oko 25 minuta).

Šatl-bus saobraća svakodnevno, na zahtev. Polazi iz Beča, preko puta glavnog ulaza u Operu, Opernring 3-5, i vozi do Parndorfa i nazad.

Red vožnje: Beč – Parndorf Ponedeljak – Četvrtak: 11, 13 i 16 h Petak: na svakih sat vremena od 11 do 20 h. Subota: na svakih sat vremena od 9 do 17 h. Parndorf – Beč Ponedeljak – Četvrtak: 14, 17 i 19 h Petak: na svakih sat vremena od 12 do 21 h, i svakih pola sata u 18:30, 19:30, 20:30 Subota: na svakih sat vremena od 10 do 18 h, i svakih pola sata u 16:30, 17:30

Kako biste mogli da koristite prevoz šatl-busom, potrebna Vam je članska karta Parndorf Šatl-bus kluba (Parndorf Shuttlebus Club) i račun iz neke od prodavnica u Parndorfu, izdat dana kada želite da koristite prevoz. Kako biste postali član klub, potrebno je poslati sms sa tekstom “P” na broj +43 664 267 0699. Cena karte za šatl-bus je 11 € za odrasle osobe, 4 € za decu od 3 do 6 godina. Karte se mogu kupiti u informativnom centru, i pokazuju se u povratku za Beč.
http://www.mcarthurglen.com/media/34649544/DOP_14_18_01-Shuttlebus_A4_web.pdf

Vozom
Od glavne železničke stanice u Beču do Parndorfa, na svakih sat vremena saobraćaju 4 voza. Vožnja traje oko 30-40 minuta. Izlazi se na stanici “Parndorf Ort”.
Iz Bratislave saobraćaju dva voza na sat vremena. Od stanice Parndorf Ort i Neusiedl, vozi linijski taksi kompanije “Taxi Abraham” do tržnog centra za 2,2 € po osobi, prema redu vožnje. Potrebno je pozvati taksi minimum 20 minuta pre nego što stignete na stanicu u Parndorfu, kako bi Vas čekao. Takođe, možete rezervisati privatno taksi vozilo, koje će Vas koštati 7 € po vozilu. Informacije možete dobiti na telefon +43 676 9626 791 Red vožnje: www.mcarthurglen.com/media/65757590/fahrplan_e.pdf

Avionom
Parndorf je udaljen 20 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma u Beču. Taksi kompanija Viennto radi transfere od aerodroma do centra Beča.

GPS koordinate 
Latitude: 47.849539 
Longitude: 16.759644

Na forumima možete pronaći iskustva ljudi koji su bili u šopingu u Parndorfu, koja će Vam pomoći da se što bolje pripremite pred odlazak. Ono što je bitno napomenuti je, da ne očekujete da ćete ovde naći modele iz novih kolekcija po povoljnijim cenama, već kao što je to praksa u svim outlet tržnim centrima, na sniženju su stariji modeli.

Povraćaj poreza (Tax Free) u Austriji važi za račune veće od 75 €. Dakle, potrebno je da na jednom fiskalnom računu imate iznos od minimum 75,1 €. Nemojte zaboraviti da prilikom kupovine, u radnji tražite Tax free formular, kao i da obavezno sačuvate fiskalni račun. Formular ćete overiti na izlazi iz EU, a novac ćete podići sledeći put pri ulasku u EU, ili u Raiffeisen banci, ukoliko ste popunili formular kompanije Global Blue. Imajte u vidu da ako se odlučite za drugu opciju, banka uzima proviziju za svoje usluge.

 • Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
 • Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane SAT Travel-a.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.
 • Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.sattravel.rs
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. WiFi, sef, parking, frižider - mini-bar, TV, fen za kosu, klima uređaj...)
 • Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
 • Naše mišljenje o kategorizaciji svih navedenih objekata (dato u sklopu opisa hotela) je naše viđenje ukupnog stanja određenog objekta i kao takvo je rezultat našeg istraživanja, utiska drugih gostiju i može se razlikovati od zvaničnog te služi isključivo u informativne svrhe u cilju pružanja više informacija. Savetujemo da se i sami više informišete o istima putem interneta na društvenim mrežama i specijalizovanim portalima koji pružaju tu vrstu pomoći putnicima poput www.tripadvisor.com
 • Opisi hotela su sastavni deo cenovnika (obavezno uzeti u agenciji ukoliko nisu priloženi uz program)

OPŠTE NAPOMENE:           

 • Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
 • Kod autobuskih aranžmana raspored sedenja u autobusu organizator odredjuje po datumu prijave putnika.
 • Kod autobuskih aranžmana  predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka,  termina polazaka…)
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Posebni zahtevi gostiju u vidu MOLBE a koji su mimo usluge iz cenovnika i koji se dodatno ne naplaćuju, posebno se ne garantuju. Organizator  će pokušati da udovolji želji svakog od putnika ukoliko je u mogućnosti.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom  putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
 • Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
 • Svaki putnik lično odgovara za svoje lične stvari. Savetujemo da koristite sef a vrednosti ne ostavljate u sobi.
 • Molimo putnike da tokom putovanja poštuju satnice i vremena polaska.
 • Putnik je obavezan da poseduje MEDJUNARODNO PUTNO OSIGURANJE koje se može pribaviti u poslovnicama turističke agencije.. Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže propisanu količinu novčanih sredstava za vreme boravka (kartice, gotovina….),  kao i međunarodno putno osiguranje.
 • Način i postupak, adresa i rok za ulaganje reklamacije potrošača, rok za odgovor Organizatora,  objašnjeni su detaljno članom 14 Opštih uslova putovanja organizatora, nalaze se vidno istaknuti na oglasnoj tabli na zidu u poslovnicama. Opšti uslovi putovanja su sastavni deo ugovora o putovanju.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

 • Organizator putovanja SAT Travel poseduje licencu organizatora putovanja OTP br. 104/2016.
 • SAT Travel je aktivna članica YUTA
 • Prema Zakonu o turizmu Organizator putovanja ima propisanu polisu osiguranja broj 300063650 od 16.08.2018.godine, akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”, u visini od 300.000,00 € za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0187/2017 od 15.08.2018. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU "YUTA", 011/3228686, 011/3228687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300063650 od 16.08.2018. akcionarskog društva za osiguranje "DDOR Novi Sad".
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene  pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili u zakonon predviđenim slučajevima.
 • Ovaj program je radjen na bazi minimum 65 plativih putnika.
 • Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
 • Uz program važe Opšti uslovi putovanja organizatora  usklađeni sa YUTA standardima.
 • Program putovanja Metropole 2018, Austrija, Parndorf, br 7 od 14.11.2018.